2006-08-16

Smidigt...

Vad är det med somliga moderatgubbar? De bara MÅSTE spä på stereotypen. Nu är det Göran Lindblad i Göteborg som börjar sin valkampanj med stippshow. I vintras skickade en moderatgubbe i Småland underliga julkort (tecknade strippor, om jag minns rätt) som kritiserades.

Inte för att jag skulle tacka nej till nakenshow, men lycka till som politiker Lindblad. Smidigare knep får man leta efter.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Nu var det väl ändå någon slags bad-mode-show med både män och kvinnor som skulle anordnas. Sedan undrar jag om expressen tycker jag sover naken fastän jag har underkläder på mig :D

Wille sa...

Inte för att jag skulle tacka nej till nakenshow, men lycka till som politiker Lindblad. Smidigare knep får man leta efter.
Jaså? Visste du vem Lindblad var igår? "All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet".
I rest my case..

sakine sa...

Peter, jamen hans kommentar "man kan ju inte kränka unga tjejer bara för att de visar lite kläder" är ju bara för mycket. Han framstår som en sluskig gubbe.

Wille, visst är det viktigt att göra sig känd men vem tror du röstar på honom?

Anonym sa...

Wille, visst är det viktigt att göra sig känd men vem tror du röstar på honom?

Det hade jag gjort ...ja dvs om jag bott i Göteborg, och röstat på något av de sju pk-partierna ;)

Anonym sa...

Det är lite synd om det här gör att Lindblad får färre röster, för han verkar vara en duktig politiker som är mycket engagerad i MR-frågor, i arbete mot diktaturer inom europarådets verksamhet och så vidare. Har pratat med honom kort här i Göteborg på en manifestation mot kinesisk tortyr av Falun Gong-folk och han gav ett väldigt pålitligt intryck.

Man får hoppas att den här uppblåsta PK-cirkusen runt det hela gör att folk lägger fler röster på honom bara för att jäklas ;)

sakine sa...

RL, åhmensuck. Kunde väl anat att han fick åtminstone EN anhängare ;)

Gustav, bra i MR-frågor? Då är det ju ännu värre att han lyckas skämma ut sig! Äsch...sånt här ger ett så oeriöst intryck bara. Han borde ha delegerat allt kring showen till en Muf-flata eller liknande, när det kommer från en grå moderatgubbe blir man mest bara spyfärdig...

Anonym sa...

Är tämligen säker på att moderatgubben i Småland faktiskt bor i skånska Vellinge. Lite ära får man ta åt sig för att man är skåning...

F.ö. håller jag med om att moderater, kanske oftare än andra politiska grupper, ofta gör sitt yttersta för att stärka stereotypen. Känner alldeles för många MUFare som klär sig übersnofsigt och är fina i kanten så det förslår, trots att de lever på studiemedel och, i vissa fall, föräldrarnas allmosor.

Redaktör Slätt sa...

meh saki! Han har ju inte hyrt in dem själv. Det råååkade vara så att den showen var samma kväll som hans kick off. Att han som politiker borde fattat att ingen skulle ta notis om det borde gjort att han bytt ställe, men hey - alla kan inte vara slipade :D

sakine sa...

Robert, hehe...verkligen nördigt. Men sant, det där om mufare. Man vill liksom krama dem och säga att "Det är okej, du är fin och bra som du är!". Eller nåt sånt, tantigt.

Slätt, hah! Jävla gubbe asså. Finns det inga Stockholmsmoderater som tänkt köra samma pryl här?

Sten Nordin?
Mikael Odenberg?
Chris Heister?