2006-08-01

Oh, lord...

Jag pallar inte läsa sånt här. Egentligen.

Hur lyckas de att misslyckas så? Gör de det med flit kanske?

8 kommentarer:

Unknown sa...

Sitter just och propagerar ut artikeln på MSN med budskapet "AMS must die"...

0,75 promille är ju inte så bra siffror. Men vad jag undrar är hur stor del av pengarna som gått åt också. Vore kul att veta. Litet dåligt av journalisten att inte gräva.

Jag misstänker att de kanske bromsade projektet för att inte ta sig upp från siffrorna ett förmedlat jobb per AMS-anställds. Must be so.

Anonym sa...

Hej Sakine!
Kul att ses senast på båtminglet i Almedalen (Erika, den ganska normala KDUaren) Kul att du hade det så bra i USA, det är verkligen ett land som Sverige kan lära sig mycket av (men sånt får man knappt säga i Sverige, då blir man nitiskt utskälld). Jag försökte adda dig till min msn för nån vecka sen, men jag tror inte du accepterat mig , min hotmail är erre98@hotmail.com ifall du vill adda mig.....

sakine sa...

Gunnar, bra jobbat! Han generaldirektören kommer med ett konstigt svar. Vadå problem med benanningsföretagen? Gå direkt till företag/arbetsgivare då! Segisar.

Den här typen av ineffektivitet och slöseri gör mig bara matt...hur kan folk tycka att det är okej att ha det så här?

Erika babe! Jag måste genast adda dej (har dock inte msn här på jobbet men fixar det hemma i kväll). Kul att du hittat hit.

Ja, jag blev smått förälskad i USA/amerikaner. Har en krönika i morgon där USA nämns också, apropå flexibla resp. reglerade arbetsmarknader.

USA-hyllningar brukar framkalla reaktioner jo ;)

Anonym sa...

Jag förstår mig inte på AMS. Var är logiken?

och jag gillar inte LAS heller alla gånger...

sakine sa...

Maria, ja det kan man verkligen undra...Ams vore effektivare om de bara strödde ut stålarna på öppen gata. Suck...

Las gillar jag inte alls. Men ingen vågar ju kritisera lagen.

Unknown sa...

LAS är ju i princip en åldersdiskriminerande lag (vad gäller turordning). Och politiker är mestadels halvgamla gubbor och gummar som lyssnar på sina väljare, som är andra halvgamla gubbor och gummar.

Ja, det finns ju en del unga politiker också, men de är förstås rädda att stöta sig med de besuttna eller bara allmänt indoktrinerade.

sakine sa...

Gunnar, jo. Och så är folk för mesiga inom partierna. Riktigt fånigt mesiga.

Men det är å andra sidan vad som efterfrågas, också bland väljarna. Sååå...man får vad man förtjänar.

Dagens unga är ju så blåsta ändå. "RÖR INTE VÅR TRYGGHET!!!"

"...som vi inte ens har".

Unknown sa...

Ja, det handlar kanske om ren pragmatism. Tillräckligt många väljare är så glada i sin LAS-"trygghet" att sådana förslag från Alliansen skulle omöjliggöra ett maktskifte. Kul att C vågar bråka litet på den fronten i alla fall.