2006-08-27

Gårdagens party
Det var jättetrevligt! På bilden: Krohnman, Madon, Avci & Malm. Det blev många fina tal om Gulan, tårta och...i dag är jag nog inte ensam om att ha en fruktansvärd baksmälla. Men trevligt var det, som sagt.

9 kommentarer:

Tobias Struck sa...

Sakine. Beröm för att du antar fotoutmaningen. Krohnman och Malm på samma bild. Då vet vi vem som läcker om Folpartiets nationalsocialistiska skuggkabinett. Malm borde spotta i glaset i Krohnmans sällskap. Men dock inte i Krohnmans råder jag honom, för då blir det nog Krohnman som startar det tredje världskriget - istället för Leijonborg.

"Du behöver inte gilla min humor", som Krohnman säger.

Anonym sa...

Soft, ser ut som det var trevligt och folk var på bra humör. Tråkigt att jag missade ;(

Tobias Struck sa...

Siavosh. Missade - eller dissades.

Anonym sa...

Tobias:

1. Jag var bjuden, jag och Gulan är bra vänner. Jag var med på cykelturen till Höör som Sakine skrev om i förra inlägget, för att ta ett exempel.

2. I vanliga fall, med någon jag känner, skulle jag tänkt att personen i fråga var ironisk.
Men då du varken känner mig, lämnar smileyn samt ser dig själv som en varm anhängare av Folkpartiet får jag anta att det var en pik?

I så fall besannades alla mina teorier sedan tidigare om dig. Du är ganska missnöjd med dig själv och din ställning i samhället. Bloggen fungerar som en vädringsventill för dig, kärleken till Folkpartiet likaså. Grattis! Du kommer vara lika lika missnöjd om tio år. Statistiken tyder på det...

Anonym sa...

Jag tycker den största kontroversen här är varför Krohman måste göra sådär med sitt hår - det ser ju inte klokt ut juh!

Tobias Struck sa...

Siavosh. Lugn, spara på krutet. Tänk om du hade varit så här talför i vår senaste debatt. Men när du ändå öser på, så underbygg gärna dina anklagelser med exempel och argument. Några sådana omgångar, och du kanske träffar målet. Du har fel i att jag är en anhängare av Folkpartiet. Jag är en anhängare av rättvis egoism och modern gnosis. Du har rätt i att jag är missnöjd. Jag är konstant missnöjd. Faktum är att det är det som gör mig så jävla glad. För varje dag resulterar mitt missnöje i en liten seger. Angående din festinbjudan, så stoppa undan den, är du snäll. Jag blir generad. Det var ju bara som jag retades med dig. Men se, det gav resultat i att du tog bladet från munnen: En liten seger. I kiss you.

Tobias Struck sa...

Krohnman. Jag gissar på "cepe". Jag antar att du menar cerebral pares (CP). Kidsen säger "dampunge" nuförtiden, om du vill uppdatera dig. Men med den frillan, så fattar jag att det mesta med dig är 1986. Skulle det såra mig att du sätter mig i samma båt som Christy Brown och Stephen Hawkings?

Siavosh har rätt i att jag är en liten streber. Så jag sitter hellre med underdogs än med bortslösade förmåner. Kul att provocera er veklingar dock. Om du tröttnar på det, så kan du alltid sluta att debattera med mig.

Anonym sa...

Du har rätt i att jag är missnöjd. Jag är konstant missnöjd. Faktum är att det är det som gör mig så jävla glad. För varje dag resulterar mitt missnöje i en liten seger.

Konstigt att dom här små segrana inte gör dig lite gladare. Antingen är segrarna väldigt små eller så lider du av något väldigt stort.

Men se, det gav resultat i att du tog bladet från munnen

I har nu i 2 inlägg erkännt att du är almänt missnöjd. Snacka om att ta bladet från munnen. Grattis till "vinsten" =)

Tobias Struck sa...

Siavosh. Vad i mina texter uttrycker att jag är deprimerad eller bitter?

Jag gör retoriska utfall... Ibland för att det roar mig, ibland för att skapa uppmärksamhet kring mitt budskap, ibland för att demoralisera min debattmotståndare.

Det är visserligen osvenskt - och det är mycket riktigt svennar som du, som skambelägger aggression och förknippar den med mental ohälsa.

Jag har medgivit att jag är missnöjd, som livshållning. Men jag är inte oförlöst för den sakens skull, det har jag också försökt att beskriva: Jag är vild och obändig i att söka det som jag suktar efter. Det gör mig glad! Det är min gnostiska hållning.

Jag går inte runt och är sur på dig och Krohnman, Siavosh. Jag leker! Men du måste som sagt inte leka med. Jag skulle respektera det. Och ta mig gärna på orden, för jag ljuger inte. Det är mot min tro.