2006-08-03

Pride-tips?

Åh, snart är det dags. I helgen ska jag vara i stan och gheya mig. Blir jätteskoj.

Nu några små funderingar.

1. Vad ska man ha på sig?
2. Vad får man absolut inte missa?
3. Jag har inte riktigt fattat det där med dogtag? Jag ska få en. Är det biljetten till något?

Man bör besöka åtminsone följande:
Pride house: Seminarier, debatter och workshops i Mariaskolan.
Pride park: Stort festivalområde i Tantolunden med scener, kaféer och restauranger (här ska jag stå med luf/liberala ungdomsförbundet ett tag).
Prideparaden: På lördag går tåget genom Stockholm. Man räknar med att 150 000 människor ser paraden. Paradväg: Från Humlegården till Tantolunden.

12 kommentarer:

sakine sa...

18-20 på lördag i "Pride Park" samt 14-18 samma ställe på söndagen. Kom gärna förbi ni som strör omkring. Vi lär ha en massa karameller & sånt och står förmodligen tillsammans/nära Fp. Gillar man inte karameller finns det förstås en massa supersöta lufare också.

Anonym sa...

Luf... Du är väl välkommen över att vältra dig i halmen i Centertältet också. Tror jag. Hoppas jag. Det finns nog några söta CUF:are där också :)

Du har annars hela programmet på nätet:
Stockholm Pride

sakine sa...

Björn, jo man har väl haft äran att få gå ut med schlagergänget med Fredrick i spetsen ;-)

Hehe...en gång var det däremot en lustig och full lantisbrud med konstig dialekt med, som gnällde på att jag hade skojat om bönder. Come on, liksom. Snäll som jag är stod jag och lyssnade på hennes gnäll i minst en halvtimme. Hon såg ut att börja gråta, vad skulle jag göra...

Förutom det har de söta cufarna alltid varit läskigt trevliga. Det tycker jag i f s om alla ungdomsförbundare i de borgerliga ungdomsförbunden samt grön ungdomarna. Så visst kommer jag förbi Cuf-gänget vid tillfälle! Har ju skickat stalker-mail till Maudan, så det vore väl trevligt att heja IRL.

Bra med programmet, ska kolla in det nu...

Anonym sa...

Förlåt, men det här är kanske icke-pk av mig. Alla som blir upprörda nu får ta emot mina ohöljda ursäkter - men jag blev i alla fall inte det minsta förvånad över att se Chamberland i Pride parken igår. Om det nu bara varit Fridolin... :P

Anonym sa...

Förresten ska jag bespara dig försök från min sida att vara söt CUF:are. För det första är jag nog tjugo år för gammal, och för det andra kanske min make blir en smula konfunderad över det hela. :)

sakine sa...

Björn, he he he! Sånt har väl aldrig hindrat...

Fridolin jo, han var så mycket sötare förr. Men Chamberland är väl inte så pjåkig han heller ;)

sakine sa...

För övrigt, kan nämnas, är jag förtjust i en typ 63-årig gubbe.

Kristdemokrat, av alla hemska ting.

sakine sa...

Jonas. Nä, jag är för feg.

Aldrig i livet!!!

Anonym sa...

Nja, Chamberlan är alldeles för plastig. Om jag nu ska leta miljöpartistiskt lammkött (vilket jag ju inte gör - i så fall blir jag ihjälslagen) så är ju en Fridolin att föredra framför en Chamberlan. :)

Fredrik Lindholm sa...

Tantolundens bollplan 4 ever!

Vad gäller Fridolin så förstår jag inte vad folk ser hos honom. Han har blivit en liten farbror utan att först passera de viktiga mellanstationerna 25, 31, 33, 38, 42 och 47.

Anonym sa...

Jag ska vara med i paraden för första gången i fp/feliragänget!

CU :-)

Anonym sa...

Jag är medlem i Grön Ungdom och sökte efter Chamberland på google och hamnade visst här och kände att jag ville lägga mig i. Jag tycker han är rätt söt och förstår inte riktigt på vilket sätt han skulle kunna vara plastig, möjligen lite för mycket indiepop till stilen, med svart hår och allt. Även om han på pride i år verkar ha börjat klä sig lite som artisten Björk. Men dtet här som ni skrev var i och försig ett år sedan och han kanske hade lite av en annan stil då, han är trots allt bara 20 år.

Fridolin har jag faktiskt inte sett på länge. Men jag minns honom som väldigt söt också. Det kanske var för de söta killarna som jag gick med i Grön Ungdom... Och politiken.