2006-08-21

Dags för lite humor med NDU

Ndu (Nationaldemokraternas fjårtisar) hade tidigare på sin hemsida "publicerat hotbrev från invandrare". "Breven" finns inte kvar på sidan, men jag hittade citat här och vet att de har varit uppe. Läs följande:

"Inom några år ska detta kalla men ack så vackra land bli vårt, ni svenskar ska dö ut alla våra invandrar gäng bla orginalgangsters o fittja boys ska slås ihop varje förort ska få ett eget gäng o dessa gäng sk sedan slås ihop till en arme som ska förgöra er, ni kommer krypa vid våra fötter som de fähundar ni är, ni kommer kyssa våra fötter medans vi pissar o spottar på er vi ska vara värre än hitler o hans fähundar vi ska förgöra varje jävla arier hela landet ska bara bstå utav invandrare"

Hmmm....finn typ 100 fel.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sakfel eller språkfel?

Tycker inte språket är så förfärligt iaf. Missad punktation och en del tappade bokstäver, men annars är det rätt okej språkligt.

De flesta Nationaldemokrater skriver nog sämre än så där iaf.

Wille sa...

Tycker språkbruket i hotbreven från invandrarna låter väldigt snarlikt det språkbruk bleka vitmakt snorvalpar med rakad skalle brukar använda sig av..

Redaktör Slätt sa...

Nationaldemokrater är mesiga, punkt. Har en väldig massa respekt för nationalsocialister som vågar säga vad de vill. Nd, sd och ja vad de nu heter är fega - as som inte vågar säga vad det är för samhälle de vill se, därför nazis är sweet.

Anonym sa...

Mer pinsam är dock fegisen Slätt och hans kamrater på eXpo som fortfarande inte vågar erkänna att den rasistiske och flerfaldigt dömde Hübinette var en av grundarna av stiftelsen expo utan fortfarande hävdar att Tobias ljuger i sin egen CV.

sakine sa...

Jag och lillebrorsan skrattade högt när vi läste "brevet". Det kanske inte är lika tydligt för alla, men så här: Invandrare säger ALDRIG "ack så..", "fähund", "arier" etc.

Man gör liksom inte det. Det är knappt så att man gör det i en storstadsregion ö.h.t. Det i en blandning av stavfel och svordomar blir extremt kul (& paradoxalt).

Blattarnas "mål" är också kul. Jag menar, VARFÖR skulle invandrare vilja ha ett land med en massa invandrare? De flesta invandrargrupper har mer mot varandra än vad de har mot harmlösa svenskar.

Det märks att ndu-killarna inte umgås med särskilt många invandrare.

Anonym sa...

Robert: Det är just problemet, det är korrekt svenska. Men det ska alltså ha kommit från kriminella invandrare...

Anonym sa...

SLÄTT: hur kan man ha respekt för nationalsocialister?! vad är det de gör som är så himla bra?

Erik Almqvist sa...

Slätt: Hur ser det samhälle vi vill ha ut då? (har fortfarande inte luskat ut den "dolda agendan")