2006-09-20

Tips: Håll öronen öppna!

...inför Vår grundade mening, [<---uppdaterad länk] som kommer att handla om yttrandefrihet och Citys hantering av Pippi-krönikan b la.

Jag är i alla fall intervjuad, säkert hörs olika röster och perspektiv på frågan om yttrandefrihet. Vet att mycket är bortklippt från ursprungsintervjun, men det blir säkert bra ändå.

Programmet sänds på P1 torsdag kl 15.25, repris 20.03, natten till lördag 01.00 och lördag 11.03.

11 kommentarer:

jakob sa...

Ha, soft. En annan grej förresten. Jag har inte orkat sätta mig in i allt, men kan du i teorin komma in riksdagen? Det vore ju i teorin ganska....ja, jag vet inte... speciellt?

sakine sa...

Hehe...nä! Vi får se 2010, om något parti är tillräckligt intressant (eller om jag är Linda Roosing-intressant nog att starta ett galet parti).

För tillfället ser jag gärna nya ansikten i politiken. Varför inte du själv & övriga mobbade liberaler här på bloggen? :p

RL sa...

Vad yrar du om i denna 'klippta intervju'? ...som presenteras: "men det blir säkert bra ändå."

Bäst att fråga, så det är lönt att lyssna :o)

Ps

Vinner jag personkrysstävlingen så får du bjuda Louise på glass, hon bor i Stockholm, det gör inte jag

sakine sa...

RL, jag kommer att yra lite om yttrandefrihet och att tidningar inte ska rätta sig efter olika intressegrupper. Klart du ska lyssna, om inte annat på reprisen!

-------------

Jag får fortfarande mejl från folk. Nyss läste jag ett mail från en turk som har mailat tidningen och skrivit att han inte gillar mig för att jag är liberal, men att han tycker att det är en självklarhet att jag ska få skriva vad jag vill utan att Turkiska riksförbundet lägger sig i.

Man ser att de inte har förstått vad han menar av deras svar till honom. De hänvisat till att "Vi hoppas att du läser vår ursäkt för krönikan".

Han mailade igen, men kopia till mig, sen.

Ska det vara så svårt att fatta att alla turkar inte är galna? Att alla inte vill förbjuda oliktänkande?

sakine sa...

RL, det går ju repriser också. Någon tid måste väl ändå passa :o)

Jakob sa...

Sakine:

Ja, ett mobbarparti vore onekligen något. Du kan ju börja med att trycka upp t-tröjor. Ta ett foto på dig ur Che-vinkel, Sakine "Saki" Madon. Ett basplagg för charterresor till Turkiet.
Jag kan inte ge mig in i politiken, Sven nykvist är död och jag ska sörja tills nästa val.

sakine sa...

LYSSNA!! Det börjar typ nu, men jag kan inte lyssna här å jobbet.

Jakob, din mobbis. Faktiskt en bra idé för mig. Men klart du ska bli politiker. Okej för att mobboffer sörjer mycket, men tänk på alla mobboffer som behöver sin företrädare. Som behöver Jakob.

Jakob sa...

Saki:

Jag är också på jobbet men kan lyssna för jag jobbar fortfarande på såssejobb (därav min stundande landsflykt)och jag har just börjat lyssna. har det varit ännu? Och ah, nu fattar jag mobbarreferensen. Men då borde ju jag inte vara mobbarpolitiker. Jag får bli Sverigedemokrat, om du inte kommer på nåt bättre namn.

sakine sa...

Men hallå...var programmet så värdelöst att ingen orkade lyssna?

Jakob, din smygnasse. Inte ens hattarna döljer din snaggade hjässa.

Det är bra att samhället har föreningar för landets mobbade. Ndu och Jehovas är andra alternativ.

jakob sa...

moget

sakine sa...

Nöö...nutte då.

Flå't!