2006-09-26

Fjantiga kvinnor, och bra kvinnor

Sofi Fahrman. Kom igen, hon är en sämre kopia av orginalet (Ebba). Det funkar liksom inte. Sluta pip, snälla söta Sofi. Jag fattar inte varför du inte har fått gå och lägga dig än.

Liza Marklund. Det har blivit för mycket, och denna krönika var väl veckans lågvattenmärkte. Har Reinfeldt påstått att mäns våld mot kvinnor inte även beror på kontrollbehov? Det är klart som fan att styrkan har betydelse för möjligheten till kontroll. Att göra billiga poänger bara för att man är kvinna är så fånigt (Dock instämmer jag i att vårdnadsbidraget är kass, likt alla föräldrarbidrag).

Töntarna på TV4:as nya program "Förkväll" med fyra töntiga bimbon (med undantag för BB-Carolina som faktiskt har charm och verkar go).

ÅÅåhhh!!! Så jävla *ghhhh*! Blä.

Okej, nu är det inte så att jag går omkring och irriterar mig särskilt på kvinnor (tvärtom), men jag var tvungen att få ur mig det här. Tjejer som är häftiga nu, är:

Cissi på Idol. Liten tuff norrländska. Klå mesarna med fjärillar i håret!!
Tanten som fick bo kvar i lägenheten. Så söt. Jag är svag för äldre tanter.
Maud Olofsson. Hon är för bra för att vara sann. JA, trots kvoteringsutspelet. Kvotering är i sig fel - alla gånger - men att hon gärna ser många kvinnor är en uppfattning många delar. Jag också. Fyfan för en gubbig regering. Fram med alla duktiga borgerliga kvinnor. Skulle man gå efter kompetens skulle det förmodligen gynna kvinnor. Diskussionen är upp och ner.

Kanske tittar folk för mycket på Sofi och resten av bimbogänget.

8 kommentarer:

Jakob sa...

Asså detta är roligt. jag glömde bort kaffet på morgonen. Jag kommer att sakna detta, det skönaste och roligaste som finns är nämligen är när folk är förbannade, med en konstruktiv touch.

sakine sa...

Hehe...glömde kaffet för inlägget? Shit pomm pomm vad du är lättroad :o)

Skulle jag också vilja vara. Men jag garvar mest bara åt mig själv.

Jakob sa...

Lättroad javisst. Särskilt när man läser ett inlägg och börjar tänka på George Costanzas farsa. ÅÅåhhh!!! Så jävla *ghhhh*! Blä.
Då kan kaffet kallna ganska lätt. Jag garvar också åt dig själv. Mer sånt!

Kiwi sa...

Vad fan e Vårdnadsbidrag??? Hur bortskämda är ni där uppe?

RL sa...

Töntarna på TV4:as nya program "Förkväll" med fyra töntiga bimbon (med undantag för BB-Carolina som faktiskt har charm och verkar go).

Jag har fortfarande inte begripit vad detta program går ut på, är det ett debattprogram för kvinns eller nått?

Vem är 'BB-Carolina' utav dem? ...och är beteckningen BB en sån där dokusåpatitel som ni ungdomar håller koll på? :o)

Henrik Hall sa...

BB-Carolina är hon med jättestora bröst strax under hakan. Men hon är faktiskt jävligt cool och rätt duktig konstnär, och boken är säkert helt okej den med.
Men Carina Berg är väl med i Förkväll? Och Carina Berg är grym...

kiwi: I Sverige är vi inte bortskämda. Här har vi R-Ä-T-T-I-G-H-E-T-E-R.

Henrik Hall sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jakob sa...

Henrik Hall:

"kiwi: I Sverige är vi inte bortskämda. Här har vi R-Ä-T-T-I-G-H-E-T-E-R."

Jag fattar vad du menar. Men i Holland har dem den najsaste rättigheten av alla. Det tar oss ljusår innan vi får den. Inte ens en svensk "liberal" regering kommer ge oss en knuff på vägen.