2006-09-11

Så nu är jag revolutionär PKK:are också

Fattas bara...kolla in den här. Undrar när jag är massmördare, heltidsprostituerad och porrskådis. Inom loppet av...fem dagar? Tre kanske.

"Müslüman bayanlara da "örtünün altına saklanmış köleleşmiş kadınlar" diyerek aşağılamakta. "

De påstår att jag har hånat muslimska kvinnor för att ha slöja! Vilket skämt. Elaka jag har ställt mig på samma sida som Jyllands-Posten i karikatyrkriget (bingo! Första rätt) och på slutet snuftar någon slags pajas ut över "turkofobin" som breder ut sig i världen.

15 kommentarer:

Björn sa...

Det blir ditt fel ifall Turkiet inte släpps in i EU nu. Bara så du vet det. Men ärligt, känns det inte liiiite kul att vara den turkiska motsvarigheten till Magica de Hex? Liiiite kanske? :)

Sven Holmström sa...

Herregud!

Nu blir det bisarrt på riktigt. Jag undrar hur mycket påpekande om sakfel åstadkommer till turkiska tidningar...

Jag visade artiklarna för ett par av mina arbetskamrater och de tyckte inte alls att det var underligt däremot.

sakine sa...

Björn, det känns helt surrealistiskt :-) Hurmor...men samtidigt lite läskigt. Jag kommer som sagt inte kunna åka ner till Turkiet och jag utesluter inte rabiata nationalister i Sverige, heller. I övrigt får de väl sprida hur mycket dynga de bara kan, ju värre - desto större humor.

Sven! Du måste spara några artiklar. Jag betalar dig!! Hehe...

Helt sjukt att historien pågår fortfarande. Sven, kan du säga något om tisningarnas storlek? Omfattnignen?

Jakob sa...

Hehehehe. Som sagt Sakine, vem behöver knark eller andra stämningsförhöjare när man har din blogg? Jag kommer att sakna det här drevet. Hur länge orkar du?
Än en gång; hihihi

sakine sa...

Jakob, de här bloggposterna och länkarna kommer att lysa upp den kommande vintern. Jag ska kolla in dem så fort minsta deppighet tränger sig på ;)

Ja vem behöver andra droger?Ops...nu kommer jag att presenteras som Europas knark-drottning slasch superprostituerad som inte har något bättre för sig än att slita av stackars muslimer sina slöjor.

I ena texten tror jag att det står att jag gillar flintskalliga män eller något sånt, men jag måste kolla med föräldrarna om jag tolkar rätt.

Hehehe...jag orkar väl minst en vecka till i alla fall! Sen får vi köra en rejäl vit månad ;)

Björn sa...

Surrealism är ett underskattat nöje, enligt mig. Det kan bli lite väl mycket ibland... Som när man blir utpekad som folkets värsta fiende, t.ex.

Varför händer det aldrig mig? Jag skulle göra en bra revolutionär hjälte. Enda abret är att revolutionära hjältar brukar bli skjutna på slutet. I någon djungel. Av massor av skott.

Men, världens första liberala Che... *suck*

Sven Holmström sa...

Sakine,

Jag harinte läst i några papperstidningar. OM de tdyker upp merskall jag försöka skaffa.

Angående tidningarnas storlek så är ju Zaman den största religiösa dagstidningen här och en av de riktigt stora dagstidningarna (möjligen är den störst, jag vet inte). Men jag vet inte om du var med i pappersupplagan eller inte.

Enligt vad jag kan hitta genom att kolla på nätupplagor är Zaman den enda större tidning som hare 'scoopet'.

Det finns ju en del mer nätvarianter och jag har svårt att uttala mig om hur stora de är. Åttatsuen påstås enligt en räknare ha läst en av artiklarna.

Ett par länkar till:

http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=82775
http://www.welatparez.com/index.php
http://www.onekurdistan.com/en/forum/index.php?t=selmsg&&frm_id=0
på kurdiska:
http://www.welatparez.com/index.php

sakine sa...

Sven, okej tack! Jag hittar mig inte på de kurdiska nättidningarna, men har de också skrivit om mig kan jag ju misstänka att det är via den vägen jag blev "PKKare". Hehe...

Mycket spännande. Som sagt: jag slår vad om att jag är ett Ufo, jordens ondska, om några dagar.

Mercek TV och Kanal D verkar vara kanalerna som visat något.

Björn, vill du byta? :o)
Sååå himla lajbans är det ju inte. Hörde att en släkting hade skojat om att "vilken tur att Sakine bytte efternamn och inte heter Bahceci längre!!".

Björn sa...

Sakine, det beror på att castingkontoret har gjort ett misstag. Det var jag som skulle få rollen, och du skulle luta dig mot mig i slutet (när exekutionsplutonen riktar vapnen mot mig) och ge mig en sista Havanna.

sakine sa...

Björn...could be. Nice.

Jag känner mig helt sliten och var med på en P1-intervju nyss...vet inte när exakt det kommer att sändas (länkar då). Gick sådär tror jag. Fick nog fram det viktiga ändå.

Anonym sa...

Men shit vilken smörja! Upp till kamp! Men jag klarar inte riktigt av att bojkotta ayran ännu och får hitta på något annat. Behöver dom en tillrättaviselse på Carmen kanske?

//Sakines Befrielsehökar

Wille sa...

I ena texten tror jag att det står att jag gillar flintskalliga män eller något sånt, men jag måste kolla med föräldrarna om jag tolkar rätt.
Min 56-årige far är flint, har smak för yngre damer och är möjligtvis den största chauvinisten norr om sydpolen. Vill du ha hans nummer? :D

Jonas Barkå sa...

Det där med flint kan de i alla fall inte fått från dina fantasier om Wijkman :)

Stefan sa...

Lite svårt för oss som inte talar turkiska att veta vad som står där...

SixDays sa...

Tror de blandade ihop dig med mig :P
http://sixdays.se/index.php/2006/09/04/stupid-neo-muslims/