2006-09-08

Men vad i....helvetes helvete?

Varning för mycket sjuk sida. Vet inte hur känsliga folk är, men jag tycker att det är på gränsen. Mycket sjuk sida. Det måste ju vara samma äckel som hade något liknande på engelska (eller vad det var). En massa folkpartister (?) blandat med porr.

Och nej: det är inte jag på någon bild. De tycks ha missat att jag har en fet tatuering på skuldran. Annars ser b l a ansiktet sjukt likt ut.

Var dyker alla dessa störda människor upp ifrån...

Ska man bli orolig?

10 kommentarer:

Fredrik Lindholm sa...

Se på det såhär: Det är värre att vara så osexig att ingen kan komma på tanken att man skulle kunna ha sex under några som helst omständigheter.

Tobias Struck sa...

Sakine. Det där forumet som du först förekom på med namn sägs representera The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints. I folkmun kallas kyrkan för mormonerna. Killen som klipper och klistrar är förmodligen en ung amerikan som bor i Sverige och har mycket tid över för internet. Du har sett hans typ på stan. De brukar ha små svarta namnskyltar, för stora kostymer och kortklippta frisyrer. De brukar vara mycket trevliga när de knackar dörr. Men nu vet vi alltså vad de gör på internet.

Anonym sa...

evet bahçeci
Seni kınıyorum. Irk düzleminden çıkamamışsın, beynindeki kalıplardan kurtulamamışsın. Onca yıl Avrupa'da boşuna yaşamışsın.

Bu arada Türkiye'den yazıyorum ben. Buralarda kürdistan gibi bir zırva görmedim. Bundan sonra da göreceğimi zannetmiyorum.
Gördüğüm yerde de o zırvaya tepki göstereceğimden kuşkun olmasın.
Bu topraklarda benim gibi düşünen milyonlar olduğundan da emin olabilirsin.
İstersen gel gör!...

İçimden geçenleri yazardım ama terbiyem müsade etmiyor.

Stefan sa...

Hej Sakine!

Hittade ingen "porrbild" som liknade dig...?

sakine sa...

Stefan, bra för det finns inte heller.

Tobias, aha....tack för infot! Sjuka offer.

Lindholm, då föredrar jag det alternativet (att ingen skulle komma på tanken).

D sa...

Det det är en psykiskt störd person som har postat i fler än 500 olika gästböcker. Har själv även varit med, liksom en mängd andra... Du kan ju alltid polisanmäla...

Jonas Barkå sa...

Du blev ju i alla fall placerad i en rätt "liberal" sexuell situation :)

Och ja, den som har orkat sätta ihop den där skiten måste vara rätt skadad. Men det är mest den kassa layouten och språket som upprör mig...

Tobias Struck sa...

D. Men det finns en ideologisk konsekvens på sidorna. Intressant om Sista Dagars Heliga har de här perspektiven på världspolitiken.

Grundaren Joseph Smith sa sig ha hittat uråldriga profetior nedskrivna på guldtavlor. I "Mormons bok" (1830) skriver han att Jesus kom till Amerika efter sin död och uppståndelse. Han skall ha undervisat en semitisk stam, som fanns där enligt Smith (nephiterna). Undervisningen finns beskriven i Mormons bok.

Vad står det i Mormons bok om judar, homosexuella och andra av hatobjekten på de sidor som vi talar om? Är inte det intressant för exempelvis Expressen?

Jag har boken och skall titta litet i den. En trevlig tjej från Sista Dagars... berättade för mig en gång att jag skulle börja få uppenbarelser efter ett tag, om jag läste Mormons bok. Det finns alltså hårda dogmer och en betoning på egen inre vision? Nitroglycerin för psyket.

Fredrik Lindholm sa...

Madon, om du vill det så är det bara att strunta helt i allt vad personlig hygien heter.

Sedan så undrar jag hur du fick reda på den sidan? Någon som skickade dig en länk, du porrsurfade eller så...hemska tanke...googlade du på ditt eget namn?

SixDays sa...

Den där sidan gav ett väldigt förvirrat intryck måste jag säga :D