2006-09-30

Sen när började folk att tatuera sig så snyggt..Bara de senaste två åren har jag sett galet snygga tatueringar på folk. Såg nyss en subba på UR. Det stör mig. Till och med snorungarna på Idol och på andra barnprogram har oförskämt snygga motiv.

Nåja. Jag har åtminstone inget fult kinatecken, en färgglad drake eller nallepuh-motiv. Men ändå...Som tur är blir det mer påklätt i takt med kylan.

(Obs: Tatueringarna på bilderna har ingenting med bloggpostens innehåll att göra...öööh, eller nåt. Det var bara två ganska okej motiv jag hittade på nätet).

5 kommentarer:

RL sa...

Jag vill minnas att du här själv stolt visade upp din egen tatuering, där stod det något typ: 'Haballah slampish' eller liknande ...vad betydde det?

sakine sa...

Heh...elak som vanligt! Njaaa, jag har en stor kvinnofågel av något slag, på skuldran/ryggen. Slingrig sak. I ena vingen har ag fredstecknet och kvinnotecknet i ett. Suck...ritad av mig själv under min lite feministiska vänsterperiod.

Fick jag göra en ny i dag skulle det bli ett mer klassiskt och stort motiv på armen. Den enda trösten är ju att se fulare tatueringar på folk...

RL sa...

jag har en stor kvinnofågel av något slag, på skuldran/ryggen.

En kvinnofågel?! :oD ...hur ser man att det är en kvinnofågel?

Men du visade ju en tatuering för ett tag sedan där det stod en massa 'nysvenskt' grejs, vad stod det, och ffa vad betydde det? ;o)

RL sa...

Förresten kolla här:

http://www.cisco.com/web/learning/le21/le34/images/689/nobel/2005/images/wijkman.jpg

Nästan samma frissa som Schlingman ;o)

sakine sa...

...hehehe, fin bild.

RL, ah nu hänger jag med! Nej, det var bara tushpenna.

"Haja slampish", eller något i den stilen. Fattar inte varför jag blev tatuerad med det budskapet. Jag umgås med för underliga människor.

Kvinnofågeln har ett...kvinnoansikte. :o)