2006-09-29

(M)esmoderat till partisekreterare


Men va f...Per Schlingmann?? All heder för att måddsen tar in en PR-nisse, men det är skillnad på PN-nissar och PR-nissar. Kolla in
1) Skojortan
2) FRISYREN
3) Allt annat...

Uhhh! "Jag blev moderat 1985. Jag var 15 år" (!!)

Hur tänker de egentligen? Missförstå mig rätt: det är jättefint att Schlingipling vill "möta väljarna". Men hur många väljare tror han vill möta honom? Tror han att kommunikationen går hem i breda lager? VARFÖR, varför, måste de ge signaler av att vara snofsiga? Det finns så många duktiga unga tjejer med erfarenhet av annat än Muf, hippa PR-planer och tuffa SWOT-analyser. Det finns så många "folkliga plagg". "Folkliga människor".

Varför Schlingman? Jag irriterar mig redan. Lycka till.

15 kommentarer:

Jonathan sa...

Jag gillar det, påminner ju om gamla Moderaterna!

Dominik sa...

Frisyren - där instämmer jag - ser förfärlig ut. Som om han just lämnat sängen...
Nåväl... man ska ju inte döma efter utseendet. M.a.o.: jag ger honom en chans.

Hincha sa...

Håller med, han är som själva nidbilden av en moderat. Går inte ens att göra satir på honom då han gör det bäst själv.

sakine sa...

Jonathan, din lilla täbyit.

Dominik, hmmm...önskar jag kunde vara så tolerant. Men jag tycker som Hincha, man kan ju knappt lyssna på vad han har att säga när han utstrålar..vad han nu utstrålar.

Usch. Som om det är så himla svårt att skaffa sig en hyfsad stil? Fattar de inte att det där inte går hem hos "vanligt folk"? Så enkelt att åtgärda.

Gunnar sa...

Men vanligt folk är inte tillräckligt politiskt insatta för att känna till fler partisekreterare än Marita Ulvskog. Hon är ju rätt svårt att missa - Stjernkvist var betydligt mer anonym.

Så kanske är det hela en flirt med politiskt insatta gamla Moderater, som vill ha någon i den där stilen. :O)

Anyhow... huvudsaken är väl snarare att han faktiskt fattar vad som går hem hos vanligt folk. Inte att han själv faktiskt gör det. Men kanske vore det ändå läge för en makeover.

Henrik Hall sa...

Skjortan var väl inte så farlig. Politiker har ju nån slags hemlig överenskommelse om att inte klä sig snyggt. Men frisyren. Seriöst...

Eklindh sa...

Jag vill med ha en sån där frisyr. Det är ju jättevackert. Ser ut att Mamma har vattenkammat en för släktfotot när man var så där 4 år eller något.

Nima Gholam Ali Pour sa...

Kanske du borde hjälpa till och välja någon annan bland de häftiga moderaterna. Snälla, det finns ju bara sådana typer i MUF och Moderaterna. Är Fredrik Reinfeldt häftigare eller mindre fyrkantig än den här nya partisekreteraren. Det enda som är ovanligt med Moderaterna är den där stora adamsäpplet MUFs ordförande har. It's huge.

Jakob sa...

Grattis MQ! Nu öppnar vi för produktplacering i de nya Moderaternas stjärterum. Utseendet spelar andra fiolen i det här sammanhanget. Hörde någon vad han svarade på frågan "Är du liberal eller konservativ?"?
"Asså... jag är liberalkonservativ".
Fräscht värre.

Om man förlorar den utmärkte Littorin måste man ju byta upp sig så här efter framgångarna.

sakine sa...

Nima! JA, Raj-Raj är hippare. Har har ju inget hår att slajma bakåt.

& så den snälla Alfons-looken.

Hall, men ser man ut som honom i övrigt blir liksom skjortan pricken på i:et...

sakine sa...

Liberalkonservativ? Luktar mögel...

Jahapp. Då kan vi se fram emot sossar igen om fyra år.

Smart. Jättesmart.

RL sa...

Jag har för mig att Anders Wijkman (...den där kd-gubben du e kär i) såg ut ungefär så för 20-år sedan, samma frissa iaf :o)

sakine sa...

RL, ehuuumm....vem är deeet....ehrmmmmm...

*går och gömmer sig*

Tobias Struck sa...

Sakine. Mådds? Såssar? Det ljuder "o" i både moderater och socialdemokrater. Varför vill förresten någon ge ett smeknamn till medlemmar i ett politiskt parti, som samtidigt betecknar en rebellisk ungdomskultur skapad på 1960-talet, mods?

Dan sa...

Jag håller med om att mannen är en utseendemässig naturkatastrof och att klädvalet är borderline folkmord. Men så går det om man blir moderat vid 15. Vart är alla svartklädda syntharliberaler i den nya regeringen??