2006-11-14

Lite av varje

1) Jag var på konferens i går till i dag, med ett gäng trevligt högerpack bestående av både riksdagsledamöter och fristående typer. För mig kunde det ju inte bli mer passande: en statsvetare, en kommunikationskonsult och en fd. bloggare som pratade om bloggar! Kinderägg.
Vi kom fram till en massa saker, och även om ett eller annat Rosa band skymtade till, var sällskapet mycket trevligt. Jag åkte taxi till jobbet med tre riksdagsledamöter och...ja. Kände att det är skönt att inte vara politiker.

2) På FREDAG är det sags för Zenit-debatten. På LAVA. Missa inte. Det blir skoj. Jag har förvarnat dem att jag är yttrandefrihetsfanatiker bl a. Fördomsfull är jag dock, även mot övriga debattörer. Min gissning är att de alla blir spännigt politiskt korrekta, som vanligt i dessa debatter. Devrim Mavi (f!) har jag dock inte debatterat med/mot tidigare och bör kanske inte uttala mig om.

3) På söndag ska jag prata för Centerpartiets ungdomsförbund, på någon konferens. Hoppas jag får mer information om det snart (pik ;-). Det ska bli trevligt att se hur den nya generationen bönder ser ut och tänker. Skämt å sido: det ska bli mycket trevligt! Cufare är ofta mycket trevliga, även om Federley förmodligen har spridit lite väl mycket schlager i förbundet.

That's it. Just ja! En sak till. Fick ett så fint sms att jag måste blogga det: Haha. En av dina krönikor från i september sitter, helt ensam, på kylskåpet i personalrummet på en färghandel på Folkkungagatan.

Hur kul som helst! Går någon förbi en fänghandel och lyckas snegla in kylskåpet, och identifiera denna underbara färghandel, får ni hälsa så hjärtligt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

CUF:are ÄR trevliga, men du har helt rätt. Det är för mycket schlager där nu. Finns det ingen bög/flata med känsla för, säg, industritekno eller tysk hårdmetall? :)

sakine sa...

Hehe....

Ja, senaste gångerna man har festat med Cufare så har det varit samma sak: Schlager, schlager, schlager.

Vi får skylla på Federley.

Kduarna är också väldigt mycket för schlager.

Nu fick jag helgens program. Kul! Ska dit på söndag.

Johan Hedin sa...

"Arabjävel - om stereotyper och motbilder"
Hur i hela friden kan man diskutera under det temat?

Vad är en "motbild" som inte samtidigt är en stereotyp? Finns det?

Borde man inte snarare diskutera rätt-och-fel alldeles oavsett olika "bilder" eller andra kollektiva markörer?

Rollx sa...

Man kan undra hur en vanlig C väljare ser ut idag ?. Är det en person som kör traktor i högklackat ? :).

Anonym sa...

En eeeevigheeeeeet en kooort sekuuuund, tralaaaalalaaaaa hmmmhmmmmhahummmm...
(tjuvlyssnat från politiskt möte på naglo 0232 en vanlig tisdag)