2006-11-18

Aktioner mot sverigedemokrater

Jag älskar globalisering och mångkultur. Delar av den svenska go-home-vänstern och förstås svenska nationalister, gör det inte. Åsiktskampen mellan oss liberaler och statskramarna kommer att bestå. I Sverige delar vi gärna in statskramarna i "goda" och "onda". De "goda" är de som påstår sig gilla invandring men som hatar när invandrare arbetar. De "onda" säger rakt ut att de inte gillar invandring. Nu efter valet har vi fått ett litet problem. Den svenska yttervänstern verkar ha svårt att acceptera att sverigedemokrater faktiskt har fått politisk mandat i många kommuner. Om det måste några saker sägas:

Det är inte okej att hindra människor att framföra åsikter. Det är inte rätt att hindra människor att ta sig in i fullmäktigesalar. Det skrämmer mig att människor råkar ut för misshandel på grund av sina åsikter. Det är jävligt att myndigheter sparkar anställda på grund av politiska åsikter. Det har hänt en rad saker sedan valet som knappt någon tar upp.

Jag saknar reaktioner mot det som sker. Folk verkar inte tycka att "det är så farligt" för att det är sverigedemokrater? Eller så är det som vanligt ingen som vill säga det självklara (vi lever - bör åtminstone - i en demokrati) när det är lättare att låtsas att det regnar. Fegt är vad det är.

34 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte komma på en gång när Sverige faktiskt inte var fega. Det är ett genomgående tema i svensk politik och i den svenska mentaliteten.

Vi lever i en bananrepublik där politiker och myndigheter inte kan hållas ansvariga, oavsett vad de gör.

Anonym sa...

"Go-home-vänstern" var ett bra uttryck. Antecknar för framtida bruk. Tack.

Tobias Struck sa...

Sakine. Det går inte att kritisera invandring utan att demoniseras av det politiska etablissemanget och makteliten. Partiledaren i sd Jimmie Åkesson säger varken att politiker skall skydda "svensk kultur" eller att människor är dåliga för att de har en viss etnicitet. Han säger att det kan komma att bli övermäktigt för Sverige att härbärgera stora grupper med annorlunda rättsupfattningar än den som ligger till grund för lagstiftningen. Krav på särlagstiftning för muslimer har redan ställts från exempelvis förra ordförande i SMF Mahmoud Aldebe.

Tyvärr är sd faktiskt fyllt av reaktionärer och sentimentala nationalister, så partiet får inte min sympati, trots att jag håller med om Jimmies analys. Börjar vi inte kritisera och diskutera anhöriginvandringen från Afrika och Mellanöstern snart, så kan vår demokrati komma att bana väg för fiender till individens frihet i Sverige - stora grupper av muslimer i Sverige kan i längden skada vår liberala lagstiftning, som är till för att skydda individens frihet.

En bra början kan vara att föra ett öppet och demokratiskt samtal med sd. Något annat vore förresten skamligt, då de har valts in i sina församlingar av svenska medborgare.

sakine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
sakine sa...

Tobias, jag håller inte med dig i din analys om "det stora hotet". Inte många troende muslimer håller med Aldebe.

Om invandring i övrigt tycker jag att målet måste vara att få människor i arbete snabbt. Anhöriga får betala själva för uppehälle.

Invandring är positivt, människor är värdefulla. Svensk migrationspolitik är däremot så misslyckad som något bara kan bli.

Aqurette, vassego!

Anonym sa...

Tobias, jag håller inte med dig i din analys om "det stora hotet". Inte många troende muslimer håller med Aldebe.
Hur vet du det? Har den typen av enkäter genomförts inom Sveriges muslimska minoritet? I sådana fall - var? när? Jag vet att man gjort det i Storbritannien och Danmark och då har resultaten varit minst sagt skrämmande.

Om invandring i övrigt tycker jag att målet måste vara att få människor i arbete snabbt. Anhöriga får betala själva för uppehälle.
Jag tycker inte anhöriga ska ha försörjningsansvar för sina släktingar. Den som tillåts komma till Sverige får naturligtvis både rättigheter och skyldigheter som alla andra i samhället.

sakine sa...

Erik, av erfarenhet drar jag mina slutsatser? Jag bor i ett "muslimtätt" område och har jobbat med många muslimer i Stockholmstrakten.

Nej, anhöriga har inget ansvar, men vill de betala för annan människa och trygga personens ekonomi (frivilligt) så fine. Kan tänka mig att många vill det till en början, innan anhöriginvandraren fått jobb.

Tobias Struck sa...

Sakine. Islam är mer eller mindre invävd i varenda lagstiftning i Arabiska Förbundets 57 medlemsländer. Barn som växer upp där präglas tidigt av de diskurser som kulturen lever av. De formas av en kulturell normalitet som i hänseeende på kvinnors och barns rättigheter haltar avsevärt vid jämförelse med den västerländska lagstiftningen.

Jag bor också i ett område med många muslimer. Jag vill inte alls tala illa om dem, de är skötsamma och trevliga grannar, men av helt logiska skäl har de en annan rättsuppfattning än den som ligger till grund för den svenska lagstiftningen.

Tråkigt att du skall blunda för detta problem. Jag är övertygad om att du känner många roliga, vackra, starka muslimer med både socialistiska och liberala idéer. Men du med din intellektuella avantgardistiska stil attraherar knappast "folkliga" muslimer.

sakine sa...

Tobias, jag vill inte blunda för något om det är så. Men jag har svårt att tro att vanliga muslimer drömmer om sharia. Självklart påverkar Islam arabländerna (lagstiftning, hjärntvätt i skolor mm) men skilj på det och på "muslimer". Gruppen muslimer är mer komplex än många andra grupper.

Attrahera folkliga muslimer?? Har aldrig varit något specifikt mål för min del.

Anonym sa...

i sverigedemokraternas partiprogram står det två saker som tycks ha gått mången journalist och politiker förbi. den första är att sverigedemokraterna tycker att ett "etniskt homogent samhälle" är att föredra. den andra är att sverigedemokraterna vill "uppmuntra invandrare att återvända hem". vem som helst med normal begåvning förstår att denna politik aldrig kan bidra till någon integration. att integreras är att vara välkommen i samhället; välkommen på arbetsmarknaden, på bussen, i skolan, i affären. invandrare kan aldrig integreras i ett samhälle där majoriteten vill att alla invandrare ska "åka hem igen". sverigedemokraternas har alltså en politik för ökad segregation och ökade motsättningar. de är inte ute efter att ställa saker till rätta igen ellet bidra till en öka integration, som vissa journlaister tycks tro. de hämtar näring ur segregationen och de har kommit för att kasta ut invandrare, inget annat.

hrm sa...

Vi kan glädjas åt att Handels Studentkår står på sig och inte förklarade misstroende mot Sverigedemokraten i deras styrelse iaf!

Anonym sa...

sakine skrev:

"Självklart påverkar Islam arabländerna (lagstiftning, hjärntvätt i skolor mm) men skilj på det och på 'muslimer'."

hehe, så du menar att det bara finns problem i arabiska länder, inte i andra muslimska länder? börjar bli tröttsamt med kurder, iranier och assyrier som liksom rynkar på näsan åt arabisk kultur och förklarar den underlägsen. det finns problem överallt, sakine, även i kurdistan.

sakine sa...

Den sista anonymous som skriver om arabisk kultur, hur tolkar du det jag skriver som att jag skulle ha problem med det arabiska? Inte nog med att jag varit i många arabländer är mellanösternkulturen en del av mig själv. Vet inte vad du har för erfarenheter av grannfolk men lugna dig innan du får för dig saker som inte stämmer.

Den anonyma som skrev innan, om Sd:s program, ja jag tycker att deras idéer är dåliga. Precis som jag tycker om många andra partiers valprogram. Men jag skulle ALDRIG få för mig att förbud eller våld är rätt. Dels är det sjukt att ge sig på människor för deras åsikter, och dels är metoden kontraproduktiv.

För övrigt vill inte jag ha någon nämnvärd politiskt styrd "integration". Jag trivs ganska bra som segregerad.

Det jag däremot vill ha är mer globalisering och mer yttrandefrihet.

sakine sa...

Firat! Det märks att du är min lillebror.

He he...

Tobias Struck sa...

Jorden och Arbetaren.

Sabuku? Du menar Nyamko Sabuni? Så du skall "förgöra" henne? Då föreslår jag att Sakine polisanmäler dig. Du har just hotat ett statsråd. Det här är inte din dröm. Det här är ingen lek.

I mitt Sverige hotar vi inte med att "förgöra" varandra, utan att möta lagen. Mina farföräldrar kom hit som flyktingar och jag är för en human flytktingpolitik i linje med FN:s beslut. Jag tror inte att människor är sämre beroende på deras etnicitet. Men jag vidhåller att ett lands medborgare behöver en gemsnam rättsuppfattning och att den muslimska rättsuppfattningen bör kunna diskuteras öppet och demokratiskt, utan att sådana som du hotar med att "förgöra" någon. Kastar du en sten på fel person en dag, så ångrar du dig. En del snackar inte bara.

Anonym sa...

Det märkliga är att dem som förespråkar trakasserier mot SD är oftast samma människor som kramas med grupper som Hamas som förespråkar total judeutrotning, shariastat i hela Arabien och andra vidrigheter. Argument som brukar användas är att Hamas är "folkvalda". Lika folkvalda (även utan draghjälp av en väpnad milis) SD:are duger dock inte för demokratiska debatter.

Förklaringen är att go-home-vänstern delar Marxs koncept att det inte finns några ”rätt” eller ”fel”, det finns bara ”i vems intresse”. Folkmordsivrare från Hamas är bra för vänstern medan xenofoba sossar från SD är dåliga. Principer spelar ingen roll. Så enkelt det är.

Anonym sa...

"Det märkliga är att dem som förespråkar trakasserier mot SD är oftast samma människor som kramas med grupper som Hamas"

en annan märklig sak är att de som förespråkar trakasserier mot det demokratiskt valda partiet Hamas (i ett ockuperat land) ofta är samma människor som kramas med folkrätt, demokrati och yttrandefrihet.

Tobias Struck sa...

Anonym. Det är riktigt att Hamas är folkvalt. Men det är också så att Hamas vill att staten Israel skall tvingas att upphöra, oberoende av Israels politik. Ett folkvalt styre vars agenda strider mot folkrätten har förbrukat sin demokratiska legitimitet.

Du kan ju kolla på info14.com vem som kramar Hamas tillsammans med den radikala vänstern - den radikala högern visst det är. Antidemokrater i alla länder, förenen eder! Det är er enda jävla chans i en alltmer fri kapitalistisk värld, där det är individens lika rätt som hörsammas - inte den hungriges eller bittres våldsamma förtur.

sakine sa...

Jorden & arbetaren, nu spårade du ur rejält.

Nu är jag inte folkpartist (sossar), men får en gång för alla säga följande:

Det där vänsterbabblandet om folkpartiet blir inte mer sant för att ni upprepar det som besatta och hjärntvättade galningar. Ni skriker "rasist" för att det känns kränkande för vilken normal människa som helst. Så även folkpartister, vanliga människor med egna tankar och idéer. Det är en härskarteknik på bebisnivå. Du påminner smått om Esbati i en debatt med Nyamko för något år sedan: ingen nyfikenhet, ingen respekt för att det är en människa som sitter där. Aldrig tidigare har jag sett rasim så tydligt i Sverige, som då. "Tyck som oss eller så kallar jag dig Onkel Tom!".

Man kan fråga sig vilken invandrare i svensk politik som "onkeltommar" sig för go-home-vänstern som skriker på utländska arbetare. Solidaritet? Pyttsan.

----

Jag väljer för övrigt mina "kompisar" själv, tack. Och varken Rojas eller Kamali är något annat än kollektivister.

I Hamasfrågan har jag alltid varit för dialog och mot förbud. Det var just pratet om förbud som stärkte dem (jag skrev förmodligen en rad inlägg om det jan -06 efter en resa där - läs där om du vill).

Kan du vara så god och förklara för mig varför jag har fel i det jag skrev och mer exakt vad du reagerar på. Att du tar till osakliga känsloargument biter inte.

Anonym sa...

Tobias Struck,

Intressant att du vill förbjuda vissa muslimer att ha åsikter om lagstiftining, samtidigt som du pratar i romantiserande ordalag om ett främlingsfientligt parti vars lagförslag är minst sagt skrämmande.

Varför ska rassar som Sverigedemokraterna, men inte en person som Aldebe ha rätt till ett "öppet och demokratiskt samtal"?

Anonym sa...

Sakine, vill förtydliga min position. Jag håller inte med dig om "dialog" med Hamas, dock håller med om SD. Dialog är möjlig bara med organsiatioer som erkänner dialog som politisk medel. Terrorgrupper som ser dialog endast som ett sätt att vinna acceptans för massmord på civila (både egen opposition och israeliska civila) förtjäner inget annat än utplånande och/eller isolering. Av samma anledning motsätter jag mig dialog med Vit Arisk Motstånd, Röda Armens Fraktion, National-Socialistisk Front och alla andra som brukar politisk våld.

Frågan om Hamas döck upp bara för att sätta vänsterns motstånd mot dialog med SD i perspektivet.

SD, lär ha vidriga åsikter, men fast besluten att hålla sig till politisk väg.

Även vidriga förspråkare av religiös apartheid som Aldebe förtjänar att bli hörda - så länge dem håller sig till den politiska vägen.

Tobias Struck sa...

Anonym. Du har missförstått mig. Muslimer skall naturligtvis också tillåtas i det offentliga samtalet. Jag vill inte inskränka varken yttrandefriheten eller någon annan medborgerlig frihet för muslimska medborgare. Det som jag vill är att återskapandet av patriarkala klaner från Afrika och Mellanöstern hindras - genom att anhöriginvandringen begränsas till biologiska barn. Jag vill att endast flyktingar samt efterfrågad arbetskraft tillåts invandra från länder utanför EU. Du kan tycka vad du vill om den saken, men sanningen är att vi kommer att ha ett jättetryck bakom kraven om särlasgstiftning inom bara 20 år, om vi fortsätter som nu. Det bor redan en halv miljon muslimer i Sverige och det har visat sig att assimilationen till den västerländska rättsuppfattningen är mycket trög, när de sociala kontexterna är såpass kollektivistiska, patriarkala och ekonomiskt beroende som de är nu bland immigranter i gemen från Mellanöstern och Afrika.

Anonym sa...

Tobias Stuck,

Du kallar dig inte liberal hoppas jag, att tala om assimilering till samma rättsuppfattning låter som rena diktaturfasonerna. Det räcker att kräva att alla ska följa lagarna (man kan t.ex. kräva av folk att betala TV-licens utan att få alla till ideologiska supporters av den).

Om en majoritet av befolkningen vill se ändrade lagar om 20 år så kommer demokratin att tillåta detta. Medborgares röster ska vara lika mycket värda, även när medborgarna heter Ali eller härstammar från Afrika. Att kollektivt bestraffa vissa folkgrupper genom olika invandringskvoter, beroende på hur "rätt" åsikter de har, hör knappast hemma i ett modernt samhälle.

Tobias Struck sa...

Alandalus. Samtidigt förespråkar jag kraftigt sänkta skatter och rivna tullar mot EU:s omvärld. Jag tror att Afrika och Mellanöstern är eftersatta välfärdsmässigt såväl som kulturellt beroende på protektionistisk och storkapitalistisk västerländsk postkolonial imperialism. Jag asvkyr svält och krig lika mycket som någon annan. Dock ser jag lösningen som mer kapitalism snarare än fri invandring. Med din inställning, så kan vi lika gärna kyssa individens frihet adjö i världen. Med fri invandring skulle vi svämmas över av muslimer, som med systemet en medborgare/en röst, skulle ta över vårt land på ett kick. Jag kallar mig liberalkonservativ, by the way :)

Den västerländska rättsuppfattningen om lika frid och frihet för alla medborgare, skall spridas och befästas naturligt genom att den fria konkurrensen gör de mest kompetenta ur alla grupper till de rikaste och mäktigaste: All utbildning skall läggas på näringslivet och invandringen skall regleras hårt för att hindra medeltiden att återvända.

Anonym sa...

Tobias Struck,

Nu var det inte fri invadring vi talade om, utan att du vill införa regleringar för invandring från vissa utvalda delar av världen (särlagsstiftning!). Detta med motivering att du - i likhet med sverigedemokrater och nynazister - är rädd att "svämmas över av muslimer". Jag har redan uttryckt min syn på denna typ av argumentation.

Om det blir krig i England, kommer du då med samma argumentation vilja försvåra för invandring av vita brittiska skolbarn eftersom de sägs vara mer intoleranta och mindre liberala än muslimska skolbarn?

Tobias Struck sa...

Alandalus. Jag är inte mot flyktingmottagning enligt FN:s beslut. Om flyktingarna vill bli svenska medborgare i Sverige, så förstår jag dem och välkomnar dem. Det vore orättvist att sända tillbaka dem, när de har rotat sig här. Så flyktingar från Afrika och Mellanöstern skall självfallet inte avvisas eller sändas tillbaka mot sin vilja. Men jag vill bara ha fri invandring inom EU, som en EU-favör. Att fly eller efterfrågas för ett arbete är inte samma sak som att invandra fritt. Skillnaden är reglerad.

Tobias Struck sa...

Jorden och Arbetaren. "Vad Sakine och hennes kamrater i Fp Rojas(Pinochetkramaren), Björklund(vill åsiktsregistrera
"extremistiska" skolbarn), Leijonborg( kasta ut den som bryter) och Sabuku(statsråd, enbart på meriter som rasist)vill är ungefär det som Nydemokrati(hallå Westerberg, snälla, kom tillbaka!). Slå mot de befolkningsgrupper som inte vill foga sig till underordning i det ekonomiska världssystemet. De ska komma hit på FPs villkor, anpassa sig på FPs villkor, eller skickas ut i än större armod. Ingen slump att FP röstade för Trevi och Schengen.
Skulle inte förvånas om någon av dessa ahistoriska hallå-det-är ju-bara-en-åsikt liberaler befinner sig i SD om 8-12 år.
Så, vilken policy bör man då ha mot rasister i regeringen eller på gatorna? Förgör dem innan de hinner förgöra dig..."

Du skriver att "rasisterna" i regeringen har som agenda att "slå mot de befolkningsgrupper som inte vill foga sig till underordning i det ekonomiska världssystemet." Sedan skriver du: "Så, vilken policy bör man då ha mot rasister i regeringen eller på gatorna? Förgör dem innan de hinner förgöra dig..."

Om du i klassisk socialistisk ordning relativiserar våldsbegrepet och kallar politiska beslut för "våld", så antar jag att du med din senaste kommentar avser att "försvara" dig - och i din förra kommentar deklarerar du att du kommer att "förgöra" "rasisterna" i regeringen. Självklart kommer jag att anmäla dig till regeringen, som jag hoppas att du anmäler mig om jag hotar att "förgöra" en person för hennes åsikters skull. Statsråd eller ej.

Tobias Struck sa...

Jorden och Arbetaren. Du upprepar dig. Vi har förstått: Anna Lindh, Theo van Gogh etc. Men kom inte och klaga när säkerhetspolisen har förhört dig, för du bad om detta. Jag gav dig chansen att förklara din retorik som metaforisk. Men du backade inte. Det gör inte jag heller.

Det skulle aldrig falla mig in att döma en människa efter etnicitet. Min åsikt är bara att den enda utomeuropeiska invandringen som bör tillåtas är flyktingar, deras barn och efterfrågade arbetare. Detta är för att jag vill skydda Sverige från en övervikt av antiliberala väljare samt de sociala problem som uppstår i ett land när intressen kolliderar för hårt.

Det verkar på dig som att du ser mig som något slags otäck folkfiende på grund av mina åsikter. Om du räknar mig till de "rasister" som du vill dräpa, så har du även hotat mig. Därför har du även hotat min familj, eftersom de är beroende av mig. Du börjar tassa i verklighetens närhet nu.

Är du så sugen på bråk och tumult som det verkar? Jag har vuxit upp med våld. Det är inte främmande för mig. Men det är tragiskt att det inte finns mer vett och moral i världen än att så många hotar och angriper andra med våld. Är det mitt blod du vill se?

Anonym sa...

en annan märklig sak är att de som förespråkar trakasserier mot det demokratiskt valda partiet Hamas (i ett ockuperat land)……………………..
Märkligt att seger i ett val, för sig med demokratisk anstrykning, berättigar segraren till rätten att kräva granstatens utplåning. Insändaren börjar tangera debatthaveristen Bultens demagogi. Och när man pratar om ”ockuperat land” kan man inte komma från faktum att det är tack vare Israel som palestinierna har överhuvudtaget chans att välja mellan några (dåliga) alternativ.

Kandiderade du till valet? För vilket parti? Således skyldig att förverkliga deras program. Oavsett det var rasistiskt eller socialdemokratiskt
Vilken äcklig kollektivistisk syn. Det enda som individ är skyldig att följa är hans/hennes samvete.

OM A) Hon försöker förgöra Y. SÅ B)Har Y rätt att förgöra henne. Nödvärnsrätt, har Jorden och Arbetaren rätt att bruka våld för att (proportionalitets principen) freda sig.
Stor käft och oral inkontinens kan knappast ersätta kraftig nedsatt intelligens. Du får inte bruka större våld än nödvändigt, oavsett om någon försöker förgöra dig. Dessutom brukar individer av ”Jorden och Arbetarens” kaliber sakna det viktigaste MOD. Det är bara som flock som de kan göra någonting.

Som invandrare håller jag med Struck angående invandrarpolitiken. Prat om integrering och muslimer hit, eller svarta dit, saknar förankring i verkligheten. Jag jobbar på en arbetsplats med 11 olika nationaliteter. De som vill integrera sig i det svenska samhället gör det utan att vänta på myndigheternas beslut. Och de som inte vill skiter i alla Integrationsverk och ministrar.

Lubbe Ferrysson

Tobias Struck sa...

Långt från Jorden och långt inne i Psykosen.

"De härskande idealen är inget annat än den härskande klassens ideal. Således kan vi andra högaktligen skita i era ideal. Som sagt är ert etiska system inte mitt eller mina kamraters."

Mina ideal är att alla medborgare i nationen Sverige skall ha lika rätt till frid från initierat våld, stölder, förtal och bedrägerier. Alla medborgare i Sverige skall skyddas från kränkningar av denna frid genom en effektiv och rationell rättsstat.

Mina farföräldrar var fattiga krigsflyktingar. Mina morföräldrar var bönder. Mina föräldrar var fattiga bohemer. När jag var barn reste jag aldrig utomlands, hade inga dyra leksaker och bodde i ett stort grått hyreshus i den fattigaste familjen bland bara arbetare och bidragstagare.

Vem fan är du att sätta dig till doms över den demokratiska lagen och dessutom förknippa min person med en "härskarklass", som du anser att du och dina kamrater har rätt att skada och döda? Kom och möt mig i Majornas boxningsklubb. Möt mig man mot man om du vill se mitt blod.

Jag tror på individen och kapitalet för att jag älskar frihet. Jag vill skydda den svenska byn mot muslimsk lagstiftning för att jag älskar frihet. Raser kan äta min skit. Internationalen kan äta min skit. Det heliga kan äta min skit.

Vilken dag som helst, baby.

Rollx sa...

Om man tror på demokratiska val och yttrandefrihet. Så respekterar man allas åsikter, oavsett om dom går i stick och stäv med ens egna (förkastar dom).

AFA har ju tydligt visat vad dom anser om människor, som i deras ögon har "fel åsikter". Dom är tydligen inte främmande för misshandel och skadegörelse, verkligen moget KAMRATER !.

Vad skall göras för att stävja dom ?. Indragen vecko/månadspeng kanske ?.

Tobias Struck sa...

Jorden och Arbetaren.

"Men politiskt ser jag väpnat motstånd, som nödvändig respons, på en maktrelation, där de exploaterade och planeten jorden, går under. I detta nu. Fysiskt. Som psykiskt."

Och det tolkar jag som ett öppet hot om våld mot mig, eftersom du har deklarerat att jag tillhör den "härskande klassen" och förklarat att du och "dina kamrater" står över svensk lagstiftning och liberal rättstolkning. Därför svarar jag med vad jag anser vara en juste form för fysisk uppgörelse mellan oss. Uppenbarligen tackar du nej. Jag är knappast paranoid om jag vill skydda mig mot ett våld, som du har deklarerat att du har rätt att initiera mot mig.

Överdriv inte heller metabetydelserna av min retorik. Den är rått passionerad som medveten stil. Tveksamt om jag skall känna mig smickrad av att du ser min begåvning som en störning. Men jag mår bra och lever ett opretentiöst men behagligt liv, tack.

"Modellen för S.Freuds, den Anala karaktären, och K.Marx Småborgerliga karaktär är egentligen densamma."

Men nu är det så att dina auktoriteter bara har ställt till med ännu mer neuroser för människor och är betydligt överskattade. Vad gäller ett "andra" utlåtande får du det att låta som att du är psykolog. Är du det? Om du är det, så är också du en del av en bluff som började i S. Freuds fria fantasier om att flickor vill knulla med sina tafsande morbröder och knappast har utvecklats till något mer produktivt.

Ditt snack om att "den arbetande mänskligheten" bör överlämna sig till dig och "dina (låtsas)kamrater" exponerar din rädsla för verkligheten, glorifierar din egen person utan substantiella skäl samt visar att du har litet för få samlag i månaden. Synd att det skall gå ut över oss.

Tobias Struck sa...

"Imorgon är vi dina grannar.

/Kamratliga hälsningar, som tror att världen bör styras med kärlek, men ibland behövs också en dos bly."

Du vill alltså inte möta mig i en boxningsring men kan tänka dig att flytta in brevid mig i en annan lågstatushyresrätt och skjuta mig en vacker dag för att jag är liberalkonservativ?

Det kommer inte att ändra mina åsikter. Jag älskar frihet mer än feghet. Om du dräper mig, så är du skyldig till att frånta mina älskade deras älskade. Jag vore skyldig mitt förnuft ett grundläggande svek om jag gav sken av andra åsikter för att slippa ditt våld. Så våldet kan aldrig vinna över intellektet.

I dig ser jag en människa som negligerar individens fridsrätt. I dig ser jag en människa som lever i sin idévärld och låter den fördunkla respekten för individen. Den som inte respekterar individen, respekterar inte sig själv. Den som inte respekterar sig själv, kommer att försumma sig själv. Den som försummar sig själv, kommer att få ett större arbete än den som hedrar sig själv.

För du kan bara skjuta själen framför dig, du kan aldrig förta dess verklighet. Dess verklighet är att den behöver din kärlek. Du tror kanske att du kan älska, men du kan inte älska.

Min död kommer inte att lindra din smärta. Jag har ingen chans att skydda mig från lönnmord helt och hållet. Men min respekt för mig själv dör inte av att brott begås mot mig.

Du kommer aldrig att höra mig tigga om din nåd. Inte för att jag underskattar dig, utan för att jag vet vem jag är. Jag är älskad, jag älskar mig själv och jag älskar frihet. Allt detta lever av andens eld. Om jag låter orättfärdiga skrämma mig, så förtar jag den eldens kraft. Om du berövar mig min kropp, så kommer min eld att växa. Den kommer också att hämnas mig, var du än är.

Till er som gömmer er: Ni vänder mig ryggen, fast ni tror precis som jag. Men den som vänder sig bort från elden, möter snart sin skugga.

Anonym sa...

Ingen människa föds ond! de som har rasistiska värderingar har förmodligen haft en taskig barndom och vi måste respektera alla i ett samhälle där alla ska med!