2006-11-16

Inga ursäkter kvar. Arabjävel.

Nu har till och med kommunist-Ali bloggat om det. Så, nu saknas ursäkter att missa. Självfallet har man inget bättre för sig en fredagkväll än att besöka Lava och lyssna på ett gäng gnälliga politiker (och så jag & svennen Carlos, då).

Skrev en kommentar på Alis blogg och frågade om moderatorn inte sitter i Ung vänsters förbundsstyrelse. Märkte att han fixat ett nytt system där han kontrollerar alla inlägg innan publicering. Måste vara jobbigt.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Det stack i bröstet att bli kallad "Fp-Sakine", va!?

Kommunist-Ali! Jo, jag tackar jag.

sakine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
sakine sa...

Blogge, aotj, ja ;) Jag har ju lämnat statskramarliberalerna i Folkpartiet för ett bra tag sedan nu. Det vet förstås Ali om.

Jag tror f.ö. att han tar det passande prefixet till honom som en komplimang!

sakine sa...

Firat, ingen aning! Han är ju politiker (och då finns tid). Finns nog annars en och annan ungvänstrare som ställer upp om führer inte orkar själv.

Ps. Jag - mobbad? Jag bloggar för att dämpa min morgonpigghet. Inte för att jag så så fruktansvärt mycket tid. Vänta bara när jag tvingat ut dig på arbetsmarknaden...Ds.

Anonym sa...

sakine said..."kommunist-Ali"

Sociopat Ali.

Du kan ju passa på och fråga honom om det där? Han har nämligen sen dess systematiskt raderat alla påminnelser om hans egna och aktiva medverkan i vänsterns namn. Till arabisk orkestread rasistisk judeslakt och utlovat barbariskt folkmord i jihads namn.

Ali har svenska mördade judars blod på sin samvetslösa historia.

Nima Gholam Ali Pour sa...

Bra att någon tog till sig av det jag skrev. Det är viktigt att komma ihåg vad Ali Esbati gjorde för några år sedan. Han skriver ofta på ett sätt som om han är någon sorts moralens väktare men Esbati personifierar den antisemitiska vänstern.

Förresten... sociopat-Ali slår kommunist-Ali vilken dag som helst.

Anonym sa...

Vem är galnast?

.Araben eller juden?

‘Nima Gholam Aliour/antisemitismens skyddshelgon (antisemitist-ismens)

...Okey!

PS. Puss!
.

Anonym sa...

Det där är ett lustigt språkbruk, med tanke på att araber och judar båda är semitiska folk och talar semitiska vokalfattiga språk.

Finns samma terminologi i arabiska och hebreiska (och farsi), eller är det det vanliga kulturella displacementet som här gör sig gällande?

(Jag ber naturligtvis om ursäkt för att jag inte behärskar dessa kulturspråk, men vi måste alla göra våra val härvidlag!)

Anonym sa...

Bloggelito: Farsi är ett ariskt språk.

/Hincha... äntligen på jobb, men med fel skor.
.

Nima Gholam Ali Pour sa...

Hincha kan väl förklara sina kommentar lite. När blev jag antisemitismens skyddshelgon? Det är bra att jag alltid öppet varit en israelvän och stött Israel när många "israelvänner" under krigen valt att priotera sin politiska karriär och lämnat Israel i sticket. Jag förtjänar inte sådana öknamn.

Anonym sa...

Nima Gholam Ali Pour (skyddshelgon med gloria): Hur tror du egentligen ”antisemitism”… i betydelsen jude-hat/förakt… uppstår?

…genom genetisk defekt (sjukdom)?...eller p.g.a. konsekvens av specifik/a handling/ar?

Eller…

Jerzy Sarnecki?...eller är det rent av p.g.a filantropiska krönikor av barnläkaren i Malmö?

Varför blir självgoda ALLTID så ”missförstådda”?

Varför älskar inte palestinier (arabjäveln) sina nya ”landsmän” ?

P.g.a medfött hat?

Ägget eller hönan?

Big bang?

Eller…

…är det månne kolmolekylerna som ligger bakom?

Puss!

Nima Gholam Ali Pour sa...

Alltså vad babblar den här killen om och varför kommer mitt namn in hela tiden. Det är bra att han stavar mitt namn rätt iallafall. Men är det någon som kan förklara vad killen pratar om och hur blev jag ett helgon. Jag har känt efter på huvudet och jag kan inte hitta någon gloria. Vänta... vänta... nej, det finns ingen gloria.

Anonym sa...

Saki:

Skrev en kommentar på Alis blogg och frågade om moderatorn inte sitter i Ung vänsters förbundsstyrelse.
Märkte att han fixat ett nytt system där han kontrollerar alla inlägg innan publicering. Måste vara jobbigt.


E det öht lönt att skriva något på ett ställe där allt förhandsgranskas av en kommunist?

Herr H Bolas:

/Hincha... äntligen på jobb, men med fel skor.

Vadå? ...tog du kärringens skor? :o)

Anonym sa...

RL-> "Vadå? ...tog du kärringens skor?"

Nä, efterfest du vet…

-----------------------------------

Jorden & Arbetaren-> "Misstänker att vad Hincha kan tänkas antyda är att s.k. Nima; Projiserar sin egen antisemitism"

Någonting ditåt ja...Samt orsak - verkan.

Anonym sa...

Ali blev sur efter att han skrev ack så lidesfullt om hemska kapitalister och kvinnosyn samt talibaner, och någon hade fräckheten att posta en länk till en artikel om sexskandalen i Ung vänster under hans ordförandeskap. (knulla tjejer som har pojkvän, få in dem i toppen och ha säker röstning.)

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,435953,00.html

Sedan dess var det dags att ta i med hårdhandskarna igen och förhandsgranska. Tidigare har han haft ett gäng glada trälar som tipsat så att han skött radering i efterhand. han körde med förhandsgranskning en viss tid under Israel-Libanon konflikten i somras också, det var inte alls kul för honom att posta hizbollah propaganda, lögner och manipulerade bilder och sedan se hur någon pekar ut att de är förfalskade...