2006-11-24

Roligt att tidningen öppnat upp för...

...kommentarer till det man skriver. Metro har ju så att man kan maila in korta kommentarer till pappersbilagan. Det är alltid kul att folk får chansen att skriva vad de tycker. Monolog är ju aldrig kul i längden.

5 kommentarer:

Johan Hedin sa...

Får se hur länge det håller... roligare att kommentera här.

Folk brukar ju säga att USA vill "bomba fram demokrati" här och var i världen. Jag vet inte om det stämmer, men numera har vi ivarjefall samma fenomen i Sverige!
AFA och NMRs olika anti-rasistaktioner.

Här försöker man med våld tvinga fram demokrati genom att slå rasister i huvet med batonger eller genom att kasta sten på dem. Och det är gravt indoktrinerade tonåringar som får göra skitjobbet.
Samma andas barn.

Anonym sa...

Hörrö, Bahceci, minns du denna?

Det var sweet =)

sakine sa...

Tim, din bobby. Ja jag minns mycket väl. Speciellt den gröna signalen...

*Sakine efter 1 timmes festande i deras husbil:

"Öööh är ni ett band eller??"

*Fem munuter senare, däckar i ett tält*

*Några timmar senare, blir mosad i tältet av två jobbiga tältkombos*

Johan & Jonas, japp visst är det så. Rasistanklagelserna/antydningarna är fåniga. Men annars kommer det ju fram bra synpunkter.

Anonym sa...

Roligt att tidningen öppnat upp för kommentarer till det man skriver. Metro har ju så att man kan maila in korta kommentarer till pappersbilagan. Det är alltid kul att folk får chansen att skriva vad de tycker.

Jag ger detta för, svenska förhållanden 'unika försök', max en månad.

Sen kommer det bara tillåtas kommentarer till rena pk-artiklar typ vem vinner idol, därefter blir det registreringskrav (om pöbeln skriver annat i 'idol-kommentarerna') sedan följer kraftig 'moderering' för att sedan helt försvinna.

Jonathan Leman sa...

RL

det är inte speciellt unikt med kommentarsfält och diskssionsforum. Expressen har det på sina debattartiklar och ledare och Svt har det i anslutning till många av sina samhällsprogram. har läst allt annant än poltiskt korrekta grejer bland kommentarerna