2006-11-08

Blattedebatt på argument

...märkte att de har ställt in sexköpsdebatten (synd). Men blattedebatten mellan M. Rojas och en gringokille var fruktansvärt underhållande.

Gringokillen: jag känner mig stärkt av att kalla mig för blatte.
Rojas: man spär på vi och dem! det är farligt!! ni leker med elden!!!

Förlåt men...det här är löjligt. Jättefånigt. Är de seriösa?

---------
Off topic:
Dödshjälpsdiskussionen är också intressant. Aktiv dödshjälp är bra.
I dag har mitt plus och minus av någon anledning blandats ihop.
Jag har ännu inte fått tips om var och med vem man kan spela innebandy i vinter? Finns det folk som redan spelar & har fixat lokal medmera så hör av er. Jag är ganska bra.

9 kommentarer:

sakine sa...

I debatten om civil olydnad har ju lille miljöpartisten helt rätt.

Heja!

Anonym sa...

Sakine
Det vet jag inte dödshjälpen. Individen kan inte alltid sin bästa heller, jag inte religiösa troende eller moralisk grunden mot dödshjälpen utan medisinisk anledning. väm ska veta att kommer en unikt forskning som kan bota sjukdomen eller förmildra smärtan...och allt pratt om människovärden blev så mekanisk att känslorna svallnar och människor blir kalblodigare och kalblodigaré. solidariten med mänsligheten av tar med tiden...allt börjar med pengar räkningar mekanismer som bort ser känslorna...jag tväksam dödshjälpen.
Jag länkar min blogg hit men går inte därför skriver jag anoniom...
Hurraa hurraa civil oliynad alltids behövs!
gul

Rollx sa...

Jag skulle nog vilja ha hjälp med att dö om jag skulle bli obotligt sjuk samt lider väldigt mycket. Även om jag skulle bli allvarligt skadad i en olycka, och hamna i koma.

Det skulle finnas någon form av dokument som man kunde skriva på, om hur man skulle vilja ha det om något dyligt skulle inträffa.
Naturligtvis skall man vara vid sina sinnens fulla bruk när man skriver på.

Och nej !. det skall inte räcka med en simpel förkylning för att försäkringskassan skall skicka en dödspatrull. Hmmm ?. kanske inte är en så dålig ide ?!. Snacka om att folk skulle bli friska kvickt.

Sakine. Varför inte samla ihop till ett lag själv, med några skribent kollegor, sen kan man ju fylla ut luckorna med blog groupisar (finns det?).

Anonym sa...

Blattefrågan är inte bara bara fråga om hur man kallar sig eller andra. Det är ganska mycket förknippad med vänsterpartiets nyetablerad förakt mot "vita medelklassen". För att hålla den utlandsfödda delen av väljarkoren under kontroll måste man etablera identitet som ser "svenskt" medelklassliv som någonting främmande eller till och med skamligt. "Blatteidentiteten" är just en sådan konstruktion. Då alla som sticker ut ska stämplas som människor som glömde vem dem är, "blatte som försöker leka svenne", en ny variant av det gamla stämpeln "klassförrädare".

Anonym sa...

*suck*

Är det bara Gud som är färgblind?

Anonym sa...

genom att kalla er själva blattar befäster ni vi och dom, sa mauricio rojas. vad han inte lyckats förstå är att det är politiker som han, med alla uttalanden han gjort, som skapat hela vi-och-dom-samhället...

Anders Wallner sa...

I debatten om civil olydnad har ju lille miljöpartisten helt rätt.

Du låter så förvånad, Saki? :)

Anonym sa...

Det här med att ->NI<- kallar er för blattar liknar den amerikanska modellen där svarta kallar varandra för niggers. Jag vet att USA är ert förlovade land men svälj inte allt...
->VI<- kallar oss inte white trash och har ingen avsikt att börja. Som någon känd svart man sa: "The nigger is destroying for the black man."

sakine sa...

Rollx, folk är sega.

Anders, att ni har (svaga) anarkistiska drag är lätt att glömma. Mindre statskrameri och mer sånt här ;)

Utkast, du har helt rätt i att folk tänker "rasförräderi" idag. Samma gamla vanliga kollektivism under 'kamp' (mot 'de andra').