2006-10-31

Uselt motstånd, usel ledning

Vad är detta? Jag ångrar nästan att jag röstade i valet.

Antingen styr man media och kämpar för att få ut sina idéer, eller så låter man sig styras. Svensk politik har sällan varit så tråkig som nu.

Förra mandatperioden hade vi åtminstone en bra opposition. Nu har vi varken det eller en bra ledning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Allmänt missnöje eller något specifikt isåfall vad? Klickbar förklaring skulle underlätta.
/Anonyma hemskheten

sakine sa...

Allmänt missnöje. Såg Maud helt ur form och vimsig i morgonsoffan. Där gick min gräns.

Vet inte ens vad de diskuterade. Energibolag, kanske.

Trött, sliten och nonchalant.

Som tur är ryckte ekonomen Calmfors ut i A-kassedebatten för att balansera den lite, i dag. När inte borgerligheten förmår försvara sin politik, är det bättre än inget.

Rollx sa...

Låter som en av dom ovanligare synerna man kan se. Maud Olofsson morgontrött !!. Vanligtvis är ju kärringen en av dom mest fanatiskt hurtiga personen i media. Vanligtvis utstrålar hon tjo och tjim, och nu kavlar vi upp skortärmarna, och tar ett rejält tag !.

Hon kanske funderar på vad hon gett sig in på ?. Och längtar tillbaka till vedhuggningen och bullbaken hemma i Norrland ?.

Mikael M sa...

Du är förmodligen den Sakine som jag nämnt i förbifarten på bloggen nyligen, tillsammans med Fredrik Krohnman...hmm, första gången jag är här, i Johannas Outern Space...hmm, avskyr moralism från höger och vänster..., låter det inte som perfekt social-demo, eller skall vi säga De Nya Socialdemokraterna? Zkämt, åsido, men något nytt lär dyka upp innan nästa val, tror jag.

sakine sa...

Mikael, ja det finns nog inte så många Sakine som känner en viss herr Krohnman.

Nya sossarna? Bah. Socialdemokraterna kan aldrig förnyas till ytan, de lever på att 'det förgågna i fornstora dar'. Sen att de struntar i värderingar ändå, det är en annan femma. Själv hoppas jag på Nuder framöver. Kom igen! Jag kan till och med tänka mig att stödkampanja för honom. Mot bra betalning förstås.

Syftet skulle vara gott...om man säger så.

Rollx, d undrar jag också...

Mikael M sa...

Det går kanske att köpa "Socialdemokraterna" som ett firmamärke (obs zkämt), och ha nytillverkningen i Asien (obs zkämt)