2006-10-31

Muf har också snart stämma

...och nu tisslas det väl och tasslas precis som i andra ungdomsförbund inför årets stora happening. Bortsett från det måste jag säga några ord om bra kandidater. Två känner jag väl, personligen, och det är Christoffer Järkeborn - en härlig liberal (tokigt ambitiös) jag läste Stureakademin med och åkte till Afrika med. Den andra är Rola Brentin, en tjej som jag uppmärksammade för ca 100 år sedan, när hon stod på sig och kritiserade den idiotiska sexköpslagen. Trots att moderatrussinen i Småland gnällde och hade för sig (samma russin spred "sexiga julkort" i fjol?).

Enligt Rola verkar det luta åt att en viss Niklas blir ordförande för deras förbund. Och är han liberal är det väl trevligt. Lite omväxling är aldrig fel.

2 kommentarer:

Rollx sa...

Man kan undra vad dom gör på dessa Muf sammankomster. Man kan bara spekulera om vad dom använder som underhållning.

Kanske dom kidnappat några arbetare, och använder dessa som pinatas ?. Eller så kanske dom jagar städerskorna med paintball gevär.

Sexköpslagen. Om jag minns saken rätt ?, så kriminaliserades torskarna senast. Dock tror jag att dessa tjänster kommer alltid att efterfrågas. Män som vill vifta på svansen, och betala för det kommer alltid att finnas. Tror inte att dom avskräcks av kriminaliseringen.

Finns det något bra system för detta någonstans i världen ?. Som kanske är ett bättre alternativ. Om man utegår vad som är bäst för tjejerna.

Personligen tycker jag att det skulle vara djupt tragiskt om man skulle behöva plocka fram börsen, för att få kramas lite (få sex).

Björn Brändewall sa...

Jorå, Niklas är liberal så det förslår. Vi satt i samma nämnd ett tag i Kalmar. Mitt intryck är att Niklas inte drar sig för att reta upp sig på minsta lilla tendens till social[anything], så till den grad att jag framstår som en pragmatiker i jämförelse. ^^; Han som ordförande skulle definitivt bli underhållande.