2006-10-07

Trevlig lördagkväll

I kväll ska jag ha lite trevligt med några liberala vänner och även några gröna typer, är det tänkt. Om någon undrar varför det inte bloggas med partybilder som förr beror det på att min kamera är på lagning!

Lite smått & gott: Göran Persson förvånas över "enpartiregeringen" (!) & svensk politik andas ut efter presentationen av regeringen. Raj-raj kallas statsministern och allt är frid och fröjd. För tillfället.

Jag missar fotbollen på tisdag. Damn...men vi sålde biljetterna för 350 :- (Köpta för 190 spänn). Teve på tisdag kl 22.00 verkar bli av ("Argument"). JK deltar också.

Trevlig kväll på er!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det glädjer mig att den Stockholmsbaserade kabbalasekten i Folkpartiet fått två riktigt hårda pungslag på sistone.

Intrångskandalen och så är de nu helt utestängda från UD.

Men var f-n är Malmen egentligen? Har han fått rådet att gå under jorden av Robert "Den vise" Weils son eller är det din judiske pokvän Jonathan "Sabelnäsan" Leman eller han doldisen Aaron "Shylock" Israelsson som lärt honom falskhetens dygd. Har den nya förmågan Isabel "Chutzpah" Sommerfeld något med saken att göra. Kom han Mikael "Kosher" Schvili upp och till Sthlm och konspiererade? Och den här Johan "Jerusalem" Ingerö är han jude eller bara halvjude? Vilka har jag glömt? Du har ju knullat dig in i sektens sängkammare så du borde veta!

Mitt stalltips är att "Malmen" avgår inom någon månad och sedan förlorar riksdagsplatsen när hon Kongo-damen gjort bort sig tillräckligt och sparkas av Reinfeldt

Hur fan gör man för att bli av med Birgitta "Bar mitzva" Ohlsson. Måste tänka lite på saken.

Hursomhelst är vi i arabligan på jakt efter hennes skalp.

Leve Bildt!!!/Östermalmsaraben

Anonym sa...

Du Saki,

Vad tycker du om din "rolige" kurdiske kompis Shan Atci?

/ Sven

sakine sa...

Vad är det för lördagsfyllo som har varit inne och kladdat nu då...

Pojkvän & en massa prassel? I wish! ;)

gonatt!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.