2006-10-28

En dag i stan

Fullt med folk! Inte vet jag när folk får lön. I dag ville tydligen många shoppa. Jag sprang först in på nyöppnade HM och hann rycka till mig en tröja (svart) och jeans (gråa). Man fick 100 :- rabatt för köp över 500. Det märktes på kön.

Sen slöt delar av familjen upp. När vi inte sprang efter Robin (systersonen på 1,5 år) spanade jag och Lori (systerdottern) in orbellen (örhängen).

I Eccoaffären där nära Plattan kände kvinnan i kassan igen mig. "Jamen vad roligt att se dig på riktigt!". Eh. "Va?"....."Ja, det är väl du som skriver i tidningen?". Jag blir alltid så paff. Och på HM kom en ung tjej (hiphopbrud, invandrarbakgrund) och hejade. "Asså jag gillar dina kolumner som fan".

Syrran måste tro att sånt här händer hela tiden, men det gör det inte. Bara ibland. Och jag blir lika generad varje gång. I tisdags var det i f s en tjej på tåget som hade sett mig på tv också.

Annars har det inte hänt så mycket i dag. Såg ett program, Existens, om judefobi. Det var intressant. Politiken är lite seg och trist just nu, tycker jag. Har det hänt något särskilt? Mer än att var och varannan skribent tycks ha fattat att "men alla myglar ju, varför avgick ministrarna för??". God morgon kära ni.

9 kommentarer:

Anonym sa...

gomorgon Sakosh!

Tack för Stockholm rundan. Bäst var ju proppfull buttericks med alla som halloween-rusha, och kassakillen i leksaksaffären som kollade lite underligt när jag köpte 24 svenska flaggor. Lori skrämde iallafall firre igår med sina nya glow-in-the-dark tänder.
Dina fans måste ju undrat varför du sprang omkring med barnvagn och skrek efter småbarn :)
Du får inte byta ut ditt miljövänliga bankkort nu, det är kul att det dröjer vid kassan så att folk har tid att kommentera dina krönikor.

Saknar dig redan.
syrran

sakine sa...

Hehe...jag måste få låna Loris glow-i-t-d-smörja i veckan för att skrämma ihjäl några fula barn. Gårdagen var inte bra för min image.

Usch. Men jag står ju för att det finns två små undantag. Alla andra är odjur.

Saknar er också! kram

Anonym sa...

Inget med ämnet att göra men... fick veta att det finns vänsterpartister i släkten (lr ska jag säga familjen?). Lite konstigt tyckte jag... lr är det möjligt?

Anonym sa...

"Inte vet jag när folk får lön"

25:e! När får ni politiskt engagerade lön? lite då och då?

sakine sa...

Skriv ut ditt namn.

Vem får "politisk lön" - du?

Firat sa...

"Anonymous skrev:
Inget med ämnet att göra men... fick veta att det finns vänsterpartister i släkten (lr ska jag säga familjen?). Lite konstigt tyckte jag... lr är det möjligt?"

He He..!!!!!!!!!!!!!!!!!! vettefan hure är med vänsterpartister i familjen men jag personligen är lite mer höger, eller kanske ska säga jävligt mycket mer höger.

SVERIGEDEMOKRATERNA FÖR ETT BÄTTRE LAND FÖR OSS SVENSKAR!!

www.sverigedemokraterna.se STÖD KAMPEN FÖR ETT BRA SAMHÄLLE OCH EN TRYGGHET FÖR VÅRA BARN!!!!!!

Fotnot: Du är misslyckad.

Firat sa...

Ä#?%"=()Ä#=?%#"("#% JAG BLIR FAN GALEN DU ÄR TOTALT JÄVLA DUM I HUVUDET VAD FAN ÄR FELET PÅ DIG MÄNNISKA VARFÖR KAN INTE FOLK FRÅN SAMMA JÄVLA SLÄKT/FAMILJ HA OLIKA POLITISKA ÅSIKTER VILKEN JÄVLA VÄRLD LEVER DU I??????????

För övrigt hoppas jag att den som postade kommentaren efter (om politisk lön) är densamma som den andra anonyma idioten jag just skällt ut. Otur vore det om det faktiskt finns TVÅ helt jävla iq-befriade idioter på den här bloggen.

Varför skulle en politisk engagerad få lön lite då och då? nej nu förstår väl jag med att du inte tror det och bara var sarkastisk i din kommentar, men fortfarande.. vilken jävla poäng är det du vill åt?

Kan folk snälla låta bli och skriva massa idioti så slipper jag behöva tro att varenda jävla människa är helt bränd.

Anonym sa...

hahaha...alla anonymous känn er varnade.

Jonas Barkå sa...

Om jag inte inbillar mig så har din mediaexponering ökat rätt rejält det senaste halvåret. Då är det inte så konstigt att fler känner igen dig på stan. Visserligen har din krönika mycket stor spridning, men att du synts i TV och inte bara med en liten svartvit bild tror jag gör stor skillnad.

(Har du slagit på anonyma kommentarer igen?)