2006-03-27

"Stå på er brevbärare"

...är rubriken på Liberala ungdomsförbundets senaste pressmeddelande.

Men vad fan. Här gör Nationaldemokraterna superbra reklam för Mona Sahlin och Lars Leijonborg, och vi börjar hojta och gnälla. Gratis reklam, hallå!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Reklamen var ju inte den vackraste skapelsen man sett direkt. Tycker de har hittat en bra bild på Lars, han ser riktigt party ut på bilden. :)

Anonym sa...

LUF:s arument hade hållit om det inte vore för att posten i praktiken har monopol på bredförsändelser i många delar av landet. Med tanke på det övertoner som ofta hörts i valrörelser så kan man inte vara säker på att alla "vanliga" partiers material kommer ut om brevbärarna själva får avgöra. Så nej, deras jobb är att dela ut post. Det är vad de får betalt för att göra. Vill de demonstrera sitt missnöje får de göra det på fritiden.

Anonym sa...

Nu tänker jag förvisso inte rösta på ND, men eftersom hela pk-maffian 'upprörs' över att en brevbärare ska tvingas göra sitt jobb, så förväntar jag mig att få ett reklamutskick ...annars tänker jag klaga hos posten.

Dessutom ska det bli skoj att se hur denna 'hemska' pamflett, som inte ens kan fällas för hets mot folkgrupp ser ut :o)

sakine sa...

Jonas, du kan väl rösta på fp ändå? Stunta i Luf :o)

(Säger jag som diggar luf miljoner ggr mer än Fp).

RL, hehe...berätta gärna vad du får för reaktioner!

Peter, Leijonborg har aldrig varit vackrare. Så skön min och perfekt gap...

Krohnman & C. L. K. Aqurette, ni har säkert rätt i själva sakfrågan. Det finns ju hur mycket konstiga saker som helst som åker runt med posten, innehållet kan brevbärarna strunta fullständigt i.

Vid närmare eftertanke...Jag beställde för länge sen ND och SD-material i rent studiesyfte för några år sedan. All spridning av udda material behöver inte vara av ondo. Och i det här fallet hade det förmodligen gynnat såväl Mona som Lasse. Fotona till trots :-)

sakine sa...

Jonas, psssst, Luf spelar bara :o)

Fp...hmm. I yttrandefrihetsdebatten var man stabil och det står ju mig varmt om hjärtat. I allt annat verkar Fp fortsätta åt vänster i ekonomiska frågor, men till batongernas värld i allt annat. Hmm...jag önskar det hade varit tvärtom.

sakine sa...

Jo, men om jag får vara lite grinig ändå:
Nu får man hoppas att Fp står upp lika tydligt även när det handlar om andra grupper än muslimer som känner sig "kräkta".

Fredrik Lindholm sa...

Ni skulle bara veta vilken kristen och kommunistisk smörja som jag bar ut efter 11:e September... De där brevbärarfjantarna kan ta och snyta sig och sluta upp med dubbla måttstockar.

Anonym sa...

...för att posten i praktiken har monopol på bredförsändelser i många delar av landet.

Jaså du...du kanske tror att anledningen till att det är Posten som delar ut brev i Pajala och Karesuando beror på att citymail eller ngn annan privat aktör inte får etabelera sig i övre Norrland?

Nja tänk nu en gång till...och som hjälp på traven så kan du dra paralleller med mobiltelefoner och deras täckning.