2006-03-22

Livet är hårt, utan bredband

Men nu så. Jag har internet på jobbet i alla fall. Det är sjukt så mycket mail det dimper ner på ett dygn. Men härligt, jag älskar mail. Tveka aldrig att maila.

Så, dags för kommentarer kring intressanta aktuellta grejer: Freivalds var en tillgång. Synd att hon avgick just nu. Ringholm är också en tillgång, hoppas han får sitta fastklistrad på posten. Vilket han förstås inte kommer, utan i stället lär en av de brightare damerna i Rörelsen träda in.
Nedstängningen av SD-kuriren var sjukt pinsam, och många påpekar det. I dag. Men inte då. I dag får t o m Helle för sig att ta upp att det strider mot grundlagen. Så sött. (Klarspråk: Det var på tiden, sugga).

Annars händer ju inget lajbans. Pendeltågen är dagligen sena, nu gäller det att inte tänka på tågtider så går det faktiskt bättre. Det finns alltid ett försenat tåg som råkar komma just när du trippat ner till stationen. Chansen är ju större att du ska vänta mindre med den taktiken, än att du springer till en tid då tåget garanterat inte är på plats.

I övrigt en ganska händelsefattig vecka. Jobb, jobb, jobb. Snö, is och blåst. Inga nya kläder ens.
Mycket med Luf också, förstås. Många inbokningar. Fick höra att Luf-Skåne sprider en gammal krönika om plankare i landets södra delar. Kul! Dessutom står det nu klart att vi, ett antal liberaler, kommer i väg till Råsunda 10 april. Det ni.

10 kommentarer:

sakine sa...

Hahaha! Carl B i svenskan om Leila.

"Vår bästa valarbetare"

:oDDD

Saga Rosén sa...

Yes, Råsunda blir fett. Hoppas Malm står på andra sidan. Så kan vi mobba honom när Djurgårn råspöar Bajen.;)

sakine sa...

Haha, Hammarby-Malmen...sååå dålig förlorare.

*längtar*

Anonym sa...

Stackars små blåränder. Ska ni tvingas vara minst i staden nu igen. Enbart människor med små hjärtan kan inte förstå hammarby, så är det.

Tar gärna en repris på förra årets möten.

Störst i stan? Hammarby 4 poäng, APA IF 1 poäng under säsongen 2005. Kul för er.

/redaktörn som tar med malmen till er så kallade hemmaarena...

p.s. Saki: Jag uttalade mig om SD och UD 11/2 så jag anser att jag varit en av de med rak rygg här...

sakine sa...

Redaktörn, bra gjort i så fall. Det är galet så få rakryggade det finns så fort det blåser lite futtigt.

Det där med Hammarby får vi väl ta vid tillfälle :-)

Små hjärtan? Bah...

Anonym sa...

Du får hålla dig uppdaterad på mitt extrajobb så hade du vetat vår inställning ;)

Angående citatet om små hjärtan så är det sagt av Peter Birro från början och då gällde det personer som inte förstod Morrissey men det funkar på Bajen också.

pöss
Redaktörn

Anonym sa...

Så modigt att kalla en av Sveriges viktigaste opinionsbildare för sugga. Verkligen.

sakine sa...

Sveriges viktigaste...?! Uj, det säger ju en del om läget i Sverige.

Äh, tramsmaja/tramspelle, erkänn att det är PINSAMT så lite självständiga och rakryggade svenska journalister är. Så fort någon annan konstaterat, då är det däremot grönt att "våga ta ställning".

*spyr*

Anonym sa...

Nedstängningen av SD-kuriren var sjukt pinsam, och många påpekar det. I dag. Men inte då. I dag får t o m Helle för sig att ta upp att det strider mot grundlagen. Så sött. (Klarspråk: Det var på tiden, sugga).

Att det strider mot grundlagen begriper väl de flesta (kanske t o m JO), och att sossepolitiker trampar fram som elefanter i en porslinsbutik är iofs inget att förvånas över.

Men ingen har ställt den självklara följdfrågan: Varför ud och säpo inte FÖRST kontaktade SD-kurirens ansvariga utgivare. Det är det som verkligen gör agerandet till ett typexempel på maktfullkomlig arrogans.

sakine sa...

RL, nja, frågan är om den stora massan är så kunnig. Jag tror tvärtom att de diggar bamse-elefanter i trånga porslinsbutiker. Varför annars är opinionsbildare och makthavare så mesiga när det väl gäller?