2006-02-19

Dagen efter fest
...dagen efter lite festande. Får väl säga tack till Anders för ett trevligt kalas! Herr Krohnman & me fann små danska flaggor att pryda oss med. Väl ute i snön stöter vi på "Omar" & polare. Hopps. De skulle bara fråga om vägen. Vid bordet fann jag en man som sjöng i kör och en tjej som doktorerade. Botkyrka-snack (både hon och Krohnman är uppväxta i kommunen) och Krohnman sa något elakt om Hannah Graf som han ångrade bittert. Det var ungefär det. Och jättegod mat.

Sen smet vi till nästa fest, lufaren Aaron har flyttat en t-banestation. Det var roligt med folk, en blandning gamla och nya ansikten. Smaskiga intriger och hej och hå. Ja, herre jävlar vilken soppa. Ge varandra en gruppkram eller nåt.

Apropå det här med dagen efter. man druckit alkohol bör man inte köra bil. Uppenbarligen. Kan för övrigt tillägga att Pilsäter är en av de vettigare inom Riksdagens väggar.

14 kommentarer:

sakine sa...

...okej då. Taskmört. Var elak du.

Rökare? Glöm inte 80-talisterna!

Anonym sa...

det är hon in deed. och visst inte vara rattfull, men 0.3 är typ ingenting. knappt ens en rejäl bakfylla

sakine sa...

Jez, försvinner hon (vilket jag ifs inte tror) så har fp inte många stabila i topp.

Jag har dålig koll på promillehalter, men det är ju klart klantigt att inte tänka på sånt som bilförare. Samt riksdagsledamot under ett valår ;-)

Jonathan Leman sa...

kommentar till bilden
http://photos1.blogger.com/blogger/7628/739/1600/IMG_0523.jpg

Varför har micke vad som ser ut som ett runt nikotinplåster i sin panna? Det kanske är därför jag ser så förbryllad ut på den bilden

Jonathan Leman sa...

krohmnan

jag missade skämtet. kan du dra det igen det igen?

sakine sa...

Yo Jonathan, jag tror att det var mysko belysning som min kamera kanske inte greppade. Men vem vet. Han kanske försöker sluta röka ;)

Jonathan Leman sa...

Jag drog ganska tidigt så jag missade säkert en del kul på festen. men festen var ju full av en massa bloggare. det kommer nog skvallras en del

Jag ska fråga micke hur det ligger till med hans nikotinplåster.

Anonym sa...

Det verkar som det festas väldigt mycket inom LUF. Man läser dessa bloggrapporter mest varje vecka. Vem är det egentligen som betalar detta festande? Gör ni det själva (dvs ur egen plånbok) eller gör ni som politiker i största allmänhet, och låter skattebetalarna betala? (i detta fall då via de statsbidrag som betalas ut till politiska ungdomsförbund).

sakine sa...

Krok, gissa en gång. Vi får ju sprit-bidrag i ungdomsförbunden. Det visste du väl??

Torris. Bitter?

Anonym sa...

Nej, jag är varken torris eller bitter, tror ej heller ni får spritbidrag. Däremot får ni statsbidrag. Men du "glömde" att besvara frågan i mitt förra inlägg.

sakine sa...

Du behöver inte oroa dig för mig när det gäller plus-minus i statskassan. Hade planer på att emigrera (är jävligt trött på det svenska systemet), men nu ser det ut som om jag stannar ett tag till (och förstätter att betala in). Övriga festare - fråga dem. Kan även lägga till att hemmafesterna behöver du inte sura för, de är billiga.

Nu när jag har varit gullig och svarat bollar jag tillbaks: Själv då?

Anonym sa...

Krok, dumfan:

Bara för att en organisation får bidrag till sin verksamhet betyder inte det att dessa delas ut bland medlemmarna att spenderas efter eget skön. Hur perverst det än låter vill folk i ungdomsförbunden umgås även utanför organisationen, och då pyntar man saker själv precis som alla andra. Medlemskap i ett ungdomsförbund är inget arvoderat uppdrag.

Anonym sa...

Anonymous, fåntratt:

Bara för att politiker träffas privat behöver inte betyda att dom betalar privat. Skulle de politiska ungdomsförbunden utgöra något undantag på den punkten?

Aaron sa...

Kapten --

tack för uppslaget. Jag har nu skyndsamt fakturerat luf för:

- salta pinnar (hemgjorda rumänska: smördeg, kummin, ost + förlorad arbetsinkomst), jordnötsringar, chips, dipsås, gräddfil
- sex Sofiero, en halv liter Gordons Gin (som nån snodde lejonparten av, AS!!!), två tredjedelars liter Absolut Citron & groggvirke (Russian, juice, cider)
- saneringsinsats

Jag anmodar härmed också alla andra cardholding members från festen att göra samma sak. Det är måndag & förbundsexpeditionens personal behöver ett stärkande asgarv i början på veckan efter Pilans promilledebacle, Leijonbryns oförtjänt dåliga betyg i debatten & ordförandens svåra förkylning.

High Chapparall, kapten!