2006-02-25

"Blågula frågor"

Blågula frågor, tillhör det nsf? Eller sd, nd? Man skulle ju kunna tro att jag har koll på dessa efter år av totalt onödiga debatter på psykfallsmagneten. Men det har jag inte.

9 kommentarer:

hrm sa...

Jan Milld är före detta socialdemokrat, som sedan blev Sverigedemokrat. Fackligt aktiv. Som jag förstår det gick han först ur socialdemokraterna (eller blev ickeaktiv) och startade Blågula frågor, och sedan blev han partisekreterare i (sd).
Anders Sundholm var det svårare att googla på, men han är iaf nämdeman i Svea Hovrätt och tycker att Sveriges kriminalvård är jättemesig.

sakine sa...

Jaha...okej, jag hittade nämligen ingen tydlig partibeteckning på sidan.

Då var det som jag trodde.

Anonym sa...

Hmm.. chansen är ganska stor att figuren i Svea Hovrätt är en namne. Nämndemän är partipolitiskt tillsatta och risken att ett parti som är med och utser nämndemän skulle låta sig representeras av ngn som också är med i bgf är nog inte överhängande. Vilket parti kommer nämndemannen AS i från i sådana fall?

hrm sa...

Jag tror faktiskt inte alls attd et var en namne, för på människan hemsida stog det att han drev BGF och var nämndeman i Svea Hovrätt, om jag inte minns fel.

krohnman: BGF är väl partipolitiskt obundent? Har för mig att jag kunde läsa det sist jag stötte på organisationen iaf.

Fredrik Lindholm sa...

Vaddå, känner ni inte till varandra från förr?

sakine sa...

Lindholm, tänkte väl att du hade koll på dina bästisar. Gosigt.

Anonym sa...

Jan Milld är fd socialdemokrat, vänsterpartist, miljöpartist och även fd sverigedemokrat. Lämnade partiet för arbete med tidningen Sverige I Centrum.

Anonym sa...

Anders Sundholm var en av grundarna till miljöpartiet. Lämnade/uteslöts när han började kritisera den förda invandringspolitiken. Nämndeman har han förmodligen varit sedan han var med i mp. Men BGF är i princip en enmansprojekt av Jan Milld. Sundholm är inte speciellt involverad idag.

Fredrik Lindholm sa...

Om de är mina bästisar för att jag anser dom vara för obetydliga för att slösa krut på: Guilty as charged.

Och skulle man sluta använda dubbla måttstockar och behandla alla nationalister likadant, även om de råkar ha annan hudfärg etc så skulle många inom Fp och LUF få sina fiskar varma...