2007-06-30

Gissa vem min granne är

...det här är udda. Och kul.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är det?


spana in min blogg. du var med på min lista över 15 coolaste personerna eller nåt sånt. hittade den inte nu men den ska ligga där nånstans...

trevlig kv'll!

Anonym sa...

Det är ju PhonePhucker. Häng med lite för fan.

Anonym sa...

JÄVLA IDIOTER!!

Anonym sa...

Sakine!

Hoppas att grannen är "barmhärtig" mot dig!

Enligt den sk "legenden" är grannen absolut värst, eller i varje fall den person man känner sämst trots att att man bott sida vid vida under minst tjugo års tid.

PS. Dumpa ögonblickligen och handgripligen denne "RT" som så ofta smutsar ner din och andras bloggar med meningslös SVENNE DYNGA!!

Tanja Suhinina sa...

Med tanke på att jag lyckats bo fem våningar från Sakine utan att någonsin lägga märke till henne väldigt länge, lär vi inte få problem med grannfejder.

Men Gryggos kommentar är helt underbar.

sakine sa...

Marcus, man tackar! Det var roligt. Jag hamnar annars sällan på listor. Men jag var med i någon DI-tidning/bilaga häromveckan som en av framtidens opinionsbildare. Vet inte om jag vågar tro det, dock.

Johan K, jag har gott om konstiga grannar. Skrikiga barn, äckliga hundar, en heroinist (?), livetsordare och några idioter som har fester hela natten. Jag ringde securitas natten till tisdag. De kom inte ens.

Tanja, ja det är lustigt. Du får komma ner på party någon gång när jag lyckas lura hit några liberaler /galningar till mina ynka 24 kvm.

Jag har f.ö en cykel hemma som bara den roffar till sig 2 kvm. De stängde nämligen cykelrummet då det stals för många cyklar där. Cykelställ finns inte heller.

Äh, nu ska jag inte gnälla mer. Snart dags att kika på en lya i Örby. Kommunikationerna är inte de bästa där, men ändå.Jag har bott i Flempan i snart 3 år.

Anonym sa...

Oh, hittade listan idag, tredje inlägget under kategorin "kändisar". Näst sist ligger du, men å andra sidan är alla som INTE är med på listan rätt förkastliga IMO. Och vem vet vad en FedExad semla eller två kan göra för underverk om du vill klättra ;O)

Nej, seriöst, du är enda orsaken att köpa City (Jo, köpa, det är hårda bud här i Järfälla med utdelare som kontrollerar tidningsflödet som om det vore drogdistribution).

Vore kul om du läste mina texter, har för mig vi har samma åsikter om slöjan, finns under "politik" och "samhälle". Ha det bäst ms!

1. Gary Busey
2. Kjell Bergqvist
3. Filip Hammar
4. John Rhys-Davies
5. Bert Karlsson
6. Evin Rubar
7. Erika Augustinsson
8. Mel Gibson
9. Drew Barrymore
10. Reese Witherspoon
11. Amy Poehler
12. Nyamko Sabuni
13. Susanna Popova
14. Sakine Madon
15. Lene Marlin

sakine sa...

Marcus. Jag. Efter. BERT?!?

För övrigt verkar du ha en hyfsad City-utdelare som tar betalt för gratistidningen.

;)

Ps. Jag skriver för närvarande på Expressen, inte city. Ds

Anonym sa...

Bert är ju alltid bert. Som sagt, never underestimate the power of a semla :)... Expressen ey? Tyckte det var lite väl mycket Pelle och lite för lite Sakine i City på sistone... that explains it. Nåja. Nog med trakassering. Blogga lugnt!

sakine sa...

Marcus, detsamma!

Även om jag inte håller med dig om Bert.

Anonym sa...

Sakine!

Det låter onekligen som att ni är en sammansvetad massa i Flempan. Det skulle nog bli riktig balluns på gårdsfesterna om ni anordnade nga sådana.

Själv har jag ochså lite kul grannar. Bla en alkis, ett jehovas vittne, en "sverigedemokrat" (utan hår på huvudet) och kille som enligt egen utsago sysslar med svart magi och inte har arbetat på nio år. Det var något att hänga i gran eller hur?

Hur länge ska du vikariera på Expreseen? Det är egentligen min kära mor som undrar, hon saknar nämligen starkt dina Citykrönikor.

PS. Pröva med att lämna cykeln utanför men demontera sadeln, pedalerna och lysena först, det funkar i varje fall på vissa hojar, lite omständigt men men.

Anonym sa...

Å, vilket härligt kluster av kaxiga tjejer. Jag överväger att flytta dit ;-)