2006-01-04

Morgon med SVTJag brukar zappa mellan 4:an och SVT på morgonen. Vill aldrig missa något viktigt, eller ödsla tid på något värdelöst.

Det finns en kärring på 1:an (inte på bild, tyvärr) som är sååå irriterande. Hon gaggar i dag. En fet tant med kort hår. Hon är så dålig att man nästan måste höja volymen för att fatta att det är sant. Urkorkade kommentarer hela tiden, löjliga frågor till besökarna och en massa personligt svamel.

Apropå SVT....

59 kommentarer:

sakine sa...

..och nu intervjuar hon Tännsjö och någon gubbe.

Gud vad pinsamt.

Sugga! Gå en kurs! Sjukskriv dig! Ta friår!

Anonym sa...

Gud vad pinsamt.

Sugga! Gå en kurs! Sjukskriv dig! Ta friår!


Ta det lugnt, så där gaggiga brukar ju de flesta fruntimmer bli förr eller senare ;o)

Men jag tror du menar Ingela Agardh. Och jag tycker att hennes hästgnäggsskratt är mest irriterande, nästan så irriterande att jag tvingas nedlåta mig till pk-kanalen tv4 ...nåja, jag kan tack o lov, där jag bor, zappa till danska morgonnyheter.

sakine sa...

Jaaa! För någon sa "Tack Ingela" när han tog över ordet.

Fan vad hon är störig. Och en gång när hon intervjuade Johan Pehrsson (fp) fick hon mig nästan att hålla med honom (!). Det var prat om invandrare och brottslighet och han sa ngt självklart om att "jo men Sverige har inte råd att betala för alla som kommer hit och begår brott". Då tjattrade hon någon om hur "lääääskigt" det var att höra honom säga det. "TOOONEN" upprepade hon som en skata.

Vad fan skulle hon göra om superläskiga Rojas satt i soffan då? Svimma eller?

Jag hatar sånt där subjektivt fjanteri.

Och TV-4 är nästan värre. Hon Tilde är inte dåligt störig hon heller. De ska ha en vänsterdebattör till Kalla fakta hörde jag...hon den där asiaten Lena något på Aftonbladet. Spännande.

Önskar jag också hade lite danskt att glo på.

sakine sa...

Demonstration? Jag är på :-)

Jag undrar hur hon fick jobbet. Faktiskt.

Eller tycker folk om sånt där? Är hon "folklig" med sina löjliga kommentarer tagna ut luften i en s-kongress?

Obegripligt.

Anonym sa...

Och TV-4 är nästan värre. Hon Tilde är inte dåligt störig hon heller.

Men henne lyssnar man ju inte på, henne kollar man på :o) Svt kunde ju satt Lisbeth Åkerman i soffan så skulle iaf jag zappat mindre :o)

De ska ha en vänsterdebattör till Kalla fakta hörde jag...hon den där asiaten Lena något på Aftonbladet. Spännande.

Spännande?! ...men är det inte vänsterdebattörer i alla tv-program?

Önskar jag också hade lite danskt att glo på.

Danskarna har iaf inga problem med journalist-inavel och politisk korrekthet

sakine sa...

RL, jag tycker att Tilde är ganska ful. Översminkad och pytteliten.

Jaja, alla är väl ganska vänster men det finns trots allt grader. Den här trot att moderatledaren är det läskigaste på jorden.

Mes.

Danskarna är väl knasiga åt andra hållet, vet inte vilket som är värst..

Tiger sa...

Just det! Ingela Agardh är helt outhärdlig! Jag har sedan länge irriterat mig på henne. Lustigt nog reagerade jag på samma sätt som ni andra när jag såg henne imorse.

Det liksom kryper i kroppen när jag hör henne... Man blir nästan generad på något vis.

Anonym sa...

Danskarna är väl knasiga åt andra hållet, vet inte vilket som är värst..

Ok, den uppfattningen ska inte ligga dig till last, du bor ju trots allt norr om händelsehorisonten vid smålandsgränsen, dvs dit utländska icke-sattelitsändningar inte når ...och som stockholmare bor du ju dessutom i detta områdes blinda ego-fläck :o)

Sverige är ganska unikt sett med kontinentaleuropeiska mått. En mer konformistisk media än den svenska är svårt att hitta i något annat EU-land.

Min teori är att en del av detta beror på de svenska statliga journalistfabrikerna, dvs jornalisthögskolorna.

sakine sa...

Tiger, man känner en plågsam och ofrivillig sympati.

Någonstans är det ju så jävla synd om människan. Jag förstår inte hur hennes arbetsgivare kan låta henne hålla på.

Nä, nu får jag se till att kritiken kommer till rätt källa (nu när jag vet namnet)...jag lär ju få tillbaks ett svar där hon påpekar hur cool hon tycker att hon är för hon har minsann gått på skratt- och självförtroendekurser och tänkt fortsätta att vara cool även framöver. Obotlig...

sakine sa...

RL, Det är möjligt ;-) Stockholm är så gooosigt, även i mitt mångkulturella bostadsområde.

Visst, jag har ofta kastat skit på PK-media. Men...det är ganska patetiskt charmigt på samma gång.

Jornalisthögskolor...lär inte vara så mycket mer vänster än annat inom det breda fältet 'samhällsvetenskap'. Genusvetenskapen lär vara värst. Undrar vilket ämne som lockar minst kommunister. Ekonomi kanske?

Anonym sa...

Stockholm är så gooosigt, även i mitt mångkulturella bostadsområde.

Jag bor också i ett mångkulturellt bostadsområde (ett bostadsrättsområde). Där finns en dansk familj som bor två trappor bort, en ungersk flykting från 1956 (vars tant är bra på att använda mangelmaskinen i tvättstugan), en tysk som man kan beställa billig starköl av och så ser jag en neger i affären då o då, ...och en cykel stals här för 2 månader sedan ;oDD

Men skämt o sido, den kortfattade skillnaden mellan svensk o dansk media är:

I Danmark blir det debatt, i Sverige blir det ett drev.

Genusvetenskapen lär vara värst.

Vetenskap?!

Undrar vilket ämne som lockar minst kommunister. Ekonomi kanske?

Ju mer flum desto mer vänster, men samtidigt ska man komma ihåg att en del utbildningar formar folk i vänsterfördomar ...eller iaf lär dem hålla käft med eventuella icke-pk-åsikter

sakine sa...

Danskar och andra européer? Tss...vadå "mångkulturellt". Mina grannar är:
En turkfeminist som bor själv, jobbar på kvinnojour och fjällvandrar. En man med sin son och mamma, juggar och livetsordare. Han brevväxlade ett tag med mig, men man ser dem aldrig i trappen. Och så har vi en utländsk familj. Vet inte riktigt vad de är. I övigt bor det bara en massa vänsterkärringar som undervisar på högskolan, lite studenter, libaneser, finnar och öst-folk här. Svarta också, förstås.

EN cykel som stals? Hehehe...här har dem tagit undan alla cykelställ för länge sen av den anledningen! Jag höll på att bli tokig när jag var nyinflyttad. Det blev t o m en aggro insändare till lokaltidningen. Men vafan, bor man på 24 kvm och har en "hall" på 2 kvm är det inte så lätt att få in en hel cykel om man inte är pygmé.

Äh, vetenskap är ju sällan objektiv. Nästan allt är flum. Vad gör man...

Man borde kanske bli lärare själv? Förmodligen.

Tiger sa...

Sakine, du ska "se till att kritiken kommer till rätt källa"? Ska du mejla henne eller vad?

Tror du verkligen att hon försöker framställa sig som "cool"? Jag tror att hon främst vill framställa sig som "mänsklig". Hon vill verka överintresserad av personen hon intervjuar samtidigt som hon tar en hel del plats själv och är påfrestande personlig.

Skratt- och självförtroendekurser har hon dock säkert gått. :-)

sakine sa...

Tiger,

Jag mailade på en adress som går till producenterna. Skrev något om att hon är så fixerad vid sig själv att hon förstör samtalen, överröstar och inte låter besökarna komma till tals :P

Jag höll kritiken mao på en ganska "snäll" nivå.

Jo, jag tror hon är en sån där ful kärring som var apful och mycket irriterande redan -68 och äntligen får synas lite.

Intresserad av andras åsikter? Mjaaa...hon avbryter ju folk mitt i meningen ganska ofta. Sen att hon är äckligt på-ig och måste gagga om vad hon tycker om ekonomer eller Bush, beror nog mer på att hon vill höra sin egen röst än någon annans :)

Tiger sa...

Sakine, "apful och mycket irriterande redan -68". Ja, det kan inte ha varit lätt för henne då hon 1968 var 19 år gammal. Jag trodde definitivt att hon var äldre än 56 år men det är hon tydligen inte! Det betyder att hon är 14 år äldre än Johnny Depp och Brad Pitt och 3 år yngre än Sylvester Stallone.

Jag skrev inte att hon var intresserad av andras åsikter. Det tror jag inte att hon är i någon högre grad. Däremot vill hon gärna framställa sig som om hon är det. :-)

sakine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
sakine sa...

Tiger, Wow! Du kan ju allt. Man kan nästan tro att hon är din moster eller nåt.

Bara 56? (Fem, resp 7 bast äldre än mina päron. Ofattbart).

Ååhh...hennes APFULA hängiga tantkläder från Kappahls big size-avdelning gör det inte bättre. Hon har säkert gått kurser om att russin är vackra, också.

Jasså du menade att hon ville framstå så. Jo jo. Synd bara att hon gör det så dåligt att man skäms. Hoppas hon svarar på mitt mail...hihi

Tiger sa...

Sakine, Ingela Agardh som min moster... *mutter*

Min moster är visserligen död sedan ungefär 15 år, så det är möjligt att hon utseendemässigt är i paritet med Ingela, men där upphör eventuella likheter.

Både jag och min mor ser bättre ut än Ingela. Mamma är sex år äldre och jag är 24 år yngre. Ja, fråga Krohnman. Han känner visserligen inte min mor, men väl mig.

Jag visste inte att hon handlade på Kappahls big size-avdelning, men när du nämner det så framstår det ju som självklart. :-)

sakine sa...

Oj, beklagar din moster i efterskott.

Jag är 31 år yngre än Ingela

Va! Och nu går det hela i REPRIS!! HÖrde hennes hästgarv. Måste byta kanal...

Kanske en ande som skickar mig pikar?

Tiger sa...

Repriseras morgonnyheterna på eftermiddagen?

Jag tycker egentligen inte att det är hennes hästskratt som är mest irriterande, utan mer hennes falska och insmickrande sätt att intervjua. Detta i kombination med hennes sätt att ta plats.

Men jag är lite irriterad på morgonprogramledarna överhuvudtaget. Hela konceptet bygger ju på att de ska vara så jävla hurtiga och muntra fast de är uppe i svinottan. Damen utan haka (vars namn jag inte minns men hon finns på bilden i mitten) är också irriterande.

Ibland så längtar jag efter någon cynisk och sur programledare för morgonprogrammen som sitter och röker och dricker kaffe.

sakine sa...

hehe, jag var aldrig någon bra mobbare som barn. Känns som om man tar igen 25 förlorade år just i dag :)

Tydligen går repriserna så här dags på eftermiddagen. Ja, man stör sig mest på hennes sätt att höga rösten och pladdra nonsens.

...man undrar när hon och hennes kolleger måste gå upp. Jag brukar ifs vara uppe ca 3-4 på morgonen, så det finns ju ugglor som störda tider passar.

Damen utan haka är lite störig hon också, men inte lika. Den andra kvinnan på bilden är mest "ok". Mannen är jävligt dålig han också. De har en hurtig lite yngre pajas också, med smyghippa glasögon. HAN är nästan i klass med Ingela.

Hehe...jo man skulle ha e skön programledare med fötterna på det där träiga bordet som ställde lite intressanta frågor. DET skulle vara "folkligt".

Fredrik Lindholm sa...

"Hon gaggar i dag. En fet tant med kort hår."

Än sen om hon råkar vara ful. Hon intervjuar väl inte folk med håret? Kvinnor kanske intervjuar folk med håret i ditt hemland. Jag säger inte att det är fel. Jag har inga fördomar mot det. Men du skall veta att åtminstonde i svensk teve så intervjuar man inte folk med håret. Det handlar inte om vad som är objektivt bäst, utan vad folk är vana vid.

louisep sa...

Tja, Sakine, du låter som en förträfflig mobbare med tanke på dina ordval, om feta, gamla kärringar.

Än sen då? Är det problemet?

sakine sa...

Moralpoliserna Lindholm & Louise: nej, det är inte "problemet".

Däremot var det ett effektivit sätt att beskriva & förklara vem jag syftade på.

Sedan när blev ni, som gärna kallar folk mentalt störda etcetera, så mysigt snälla?

Julen?

sakine sa...

hahaha!

"Men du skall veta att åtminstonde i svensk teve så intervjuar man inte folk med håret."

- Nähe?? :o)))

Uppenbarligen misslyckas hon/SVT med att leverera "vad folk är vana vid" eftersom fler reagerar.

Ps. Jag har tidigare beskrivit män på liknande sätt. Men då är det ingen som bölar. Jämställdhet, eller hur var det nu igen? Ds.

louisep sa...

Nej, jag bekymrar mig inte alls. Pang på bara. Men låtsas inte vara obefläckad.

Jag bara undrar hur man inte ser sin egen mobbningstendens. Nu har du ju kallat henne allt från fet till sugga. Och allt för att du inte kom ihåg vad den jobbiga människan heter? Fast, mind you, apful, kom ju efter upplysningen. Så man kan ju förstå att du inte tycker om feta, apfula, suggiga människor. De är ju värdelösa? Eller vad ska det annars betyda?

Antingen hånar man människors utseende eller så gör man det inte. Antingen har det relevans eller så har det inte relevans.

Vad sedan jämställdhet har med saken att göra, ja det får nog stå för dig själv.

Hur som helst. Det är skillnad på att utmålas som att verka mentalt störd eller vara en fet sugga. Det ena var åtminstone relevant, då det är vad det handlar om. Man pratar ju, som sagt, inte med håret eller med sin apfulhet. Däremot med sin eventuella 'stördhet' eller 'mentala störning'.

Så. Problemet satt väl inte i hennes utseende, ändå gör du det här till ett nummer i sig. Varför?

Jag antar att du in ditt mail inte tog upp hennes apfula utseende. För det är ju...irrelevant?

sakine sa...

Jag skrev ju att:

1. att jag tog upp det för att folk skulle förstå vem jag menade (och det fungerade uppenbarligen), samt
2. att jag såg min mobbning i sammanhanget.

Vad är så himla svårt att tränga in, Louise?

Har själv många i min närhet som är överviktiga, kort eller långhåriga eller whatever. Jag råkar sakna den känslighet vissa har. I det fallet skulle jag faktiskt vilja förklara det delvis med min "sociokulturella bakgrund". Man skojar om det mesta och ingen springer iväg och får åldersnoja eller anorexia för det.

Svara gärna på frågan: Varför så grinig just nu?

Klimakteriebesvär eller vadå? Sedan när blev feta korthåriga tanter heliga till skillnad mot fula äckelgubbar eller plastiga barbiedockor? Läs om hela inlägget och ta några andetag innan självmordstankarna kommer.

Fredrik Lindholm sa...

När far och mor super är det rätt.

Annars föreslår jag att du läser vad jag och Louise faktiskt har skrivit, istället för att bara titta på vartenda ord. Om jag skulle kommentera hur folk såg ut så skulle jag inte skriva om något annat.

För övrigt så är mobbare jordens avskum och borde hängas upp på stora krokar av rostigt armeringsjärn så att det tar dagar innan de dör.

louisep sa...

Faktum är att det är du som överreagerar, och jag fattar inte vad det är du försvarar just nu.

Ta du själv ett lugnt andetag, och försök förstå vad man skriver till dig.

Det lustiga - och ska erkännas att dui gör mig besviken - är att du försöker med samma slags stunt mot mig. Varför gör du det?

Klimakteriebesvär? Vad har det för relevans?

Nej, jag har en hel del år kvar till klimakteriebesvär. Men ska du vifta sådana spön mot mig för att du blir så himla sårad, kan du köra upp den i rumpan på dig själv.

sakine sa...

Jaaa haa jaja. Så bra att ni inte har problem då. Då är vi tre om det.

Välkomna tillbaks när ni har något att säga? Annars har jag inte mycket till övers för vare sig mamma eller pappafasoner.

*vink-vink*

Anonym sa...

Ett medlingsförslag till Saki:

Du kan ju alltid göra avbön genom att gå omkring i 'apfula tantkläder' från Kapp-Ahl i en vecka ;o)

Fredrik Lindholm sa...

Nej, hon kan klä sig som hon gjorde på Frihetsforum: knähöga stövlar, jeans och babydollklänning ovanpå allt.

louisep sa...

Så kan det gå. Bedårande! Översitteri är ju så skojigt.

Anonym sa...

Nej, hon kan klä sig som hon gjorde på Frihetsforum: knähöga stövlar, jeans och babydollklänning ovanpå allt.

Där ser man! Men vad är det för mening med jeans och babydollklänning, det räcker väl med bara baybydollklänning?

...en tänkbar alternativ avbön kan då vara att visa sig på bild här iförd denna passande klädsel :o)

louisep sa...

Spela roll vad hon hade på sig!

Jag vill bara att Sakine begriper att det är så jävla tröttsamt och unket med brudar som ska vräka ur sig nedlåtande saker om andras utseenden.

Världen är full av småfeta brudar med fula frisyrer, men med hjärnan på skaft! Sluta använda helt vanliga egenskaper som det vore tecken på att man är någon slags mindervärdig människa.

Ingela Aghard är rutten för att hon är rutten. Inte för att hon är fet eller har kort frisyr, är apful, eller XX år gammal.

Den som kan begå personangrepp med finess är de som avhåller sig från att håna resten av världen på köpet. Det är skön konst få behärskar.

sakine sa...

Men hey, jag har redan hajat din poäng Louise! Och jag har också förklarat hur det ligger till: Ingelas utseende är jätteointressant men jag nämnde i ett sammanhang där jag försökte förklara vem jag syftade på.

Det kan ses som smått barnsligt, sure thing. Men det är knappast första och enda gången det händer. Jag ställde en motfråga: varför reagera NU? Och inte tidigare? Ni som går omkring och kallar folk för mentalt störda på era bloggar (läs: Louise. Lindholm är störd hela han) tycker jag beter er långt mer osmakligt.

Det är min subjektiva åsikt. Så; jag är gärna överens om att verkligen INTE vara överens med er.

Coolish?

sakine sa...

RL, Jag hade fan fått vara med i teve innan. Klart man klär upp sig lite smått, det gör även jag :o)

(Jag hade inte jeans under.)

Och ja, jag har säkert några tält-plagg från Kappahl också.

Har faktiskt tänkt köra en "manlig månad". Funkar det också?

sakine sa...

BTW, just for the R:

Jag har varit ganska mullig! Det var jättesött.

Övriga kvinnor i familjen är härligt runda. I själva verket kopplar jag det till snällhet (och det är ju urdumt) och ibland också till självständighet (från löjliga ideal).

Då var det också avklarat.

Anonym sa...

Jag hade fan fått vara med i teve innan. Klart man klär upp sig lite smått, det gör även jag :o)

Jo jag såg det, men det var ju på 90-talet, iförd löjlig tonårsklädsel.

(Jag hade inte jeans under.)

Nähe, ok, ja-ha ...men nu verkade det faktisk som om du var mera påpälsad.

En bild-odyssé i dina högklackade knästövlar med bäjbydollnatlinnet skulle vara önskvärt :o)

sakine sa...

RL, nej inte då. Frihetsforum var i höstas.

Men hallå. Sluta stampa på mina nerver! Lägg upp bilder på dig själv.

Anonym sa...

Men hallå. Sluta stampa på mina nerver!

Åja så farligt var väl inte detta tjötandet

Lägg upp bilder på dig själv.

Jag har ju varken blog eller bäjbydollnattlinne.

sakine sa...

RL, du har ju gott om forum att lägga upp bilder på. Annars kan du maila mig så lägger jag upp här.

babydollnattlinne???

Fan heller. Snarare Lindholms uppblåsbara som är klädd i sånt.

Fredrik Lindholm sa...

Har faktiskt tänkt köra en "manlig månad". Funkar det också?

Ja, då kan du ju ha på dig den berömda SLIPSEN. Snälla Sakine, du kan väl ha på dig SLIPSEN?

babydollnattlinne???

Fan heller. Snarare Lindholms uppblåsbara som är klädd i sånt.


Ingen risk. Blott av att se ett foto på dina stora dockögon som aldrig blinkar men aldrig ser så är jag vaccinerad mot att beblanda mig med inanimerad och animerad materia.

Anonym sa...

Annars kan du maila mig så lägger jag upp här.

Nej, jag är alldeles för politiskt inkorrekt på bild, jag är ju en extrem högerextremist.

babydollnattlinne???

Sorry, det blev en 'slip', menade naturligtvis babydollklänning :o)

sakine sa...

Men skärp dig för fan, Lindholm.

sakine sa...

Extrem högerextremist? :o) Kan tänka mig det, ja.

Blir finfint att lägga upp här.

Fredrik Lindholm sa...

Skall jag skärpa mig? Det var du som först lät rasta din gamla vanliga, saggiga fascistoida utseendefixering. Sedan gnäller du över att du får svar på tal och så blir du den där lilla oskyldiga flickan igen. Sorry, den rutinen går inte längre. Och om du tror att "Klimakteriebesvär eller vadå?" är ett argument så tror du väldigt fel. I min värld skall man akta sig för att djävlas med äldre personer. Inte för att de är äldre, utan för att de kan ge igen på ett värre sätt. Så om du skall vara lilla magkänsle"liberalen" som skall spela allan så borde du ju se på film -du skulle bara veta hur mycket roliga och elaka repliker man lär sig där.

Däremot måste jag berömma dig för att ditt utseende och det du kallar för ideologi/filosofi/livsåskådning är fullständigt kongeniala. Var för sig kan delarna vara sympatiska, men den totala summan är en grotesk ansamling hopplockade delar.

Den dagen du fyller 35 och inser du inte är så häftig som du en gång var kommer att fylla mig med en otrolig skadeglädje.

Och avslutningsvis så skiter jag i hur du har sett ut och hur din förbannade släkt ser ut. Jag skulle inte ens komma och titta om de skulle hoppa från Kaknästornet.

sakine sa...

Kan inte du bara sluta med sina störda inlägg, Lindholm?

Besatt kan du vara själv.

Fredrik Lindholm sa...

Behandla mig väl och jag behandlar dig bättre. Behandla mig illa och jag behandlar dig värre.

Besatt? Nej, jag skriver som bäst när jag är ute efter blod. Och vet att pennan och svärdet är två aspekter av samma sak...

sakine sa...

...har redan lågt blodtryck. Vill inte ha blodbrist också.

Jaha jaha, vem ska börja vara snäll då?

Fredrik Lindholm sa...

"Snäll", vad betyder det ordet?

Antingen så fortsätter du med din fascistoida och barnsliga utseendefixering och så blir det ett fett bakslag när det inte finns några människor kvar att gå på, s.a.s. Eller så lägger du av med din fascistoida och barnsliga utseendefixering.

I bägge fallen slipper vi den.

sakine sa...

...jag, utseendefixerad? :-)

I jämförelse med vem?

Kan du inte säga vad du egentligen stör dig på.

Fredrik Lindholm sa...

Ditt yttrande "En fet tant med kort hår."

Och naturligtvis så kan ju du som den subjektivist du är inte se något fel i ditt yttrande, annat än att det kanske drar till sig jobbiga kommentarer. Fan, du som bara ville ha lite kärvänligt rövslickeri.

Och en minut i tolv får jag väl hälla en bägare med min vredes stränga vin över Tiger som sanktionerar Madons fascism med "Sakine, "apful och mycket irriterande redan -68". Ja, det kan inte ha varit lätt för henne då hon 1968 var 19 år gammal." Jag kan vara felinformerad, men mina senaste uppgifter säger att han är chefredaktör för tidningen Nyliberalen som i ett nummer hade en utmärkt artikel om mobbing.

sakine sa...

Länka då. Jag läser inte Nyliberalen såvida jag inte får den gratis ;)

"lite kärvänligt rövslickeri."

Äh, du är sotis. Erkänn!

Fredrik Lindholm sa...

Jag länkar inte till någonting just nu. Artikeln borde inte vara så svår att hitta. Fråga Tiger, vetja.

Vem skulle jag vara avundsjuk på? Dig? Knappast.

sakine sa...

Håååå hå jaja. Vi säger väl så.

Fredrik Lindholm sa...

*Delar ut den stora Peter Keating-utmärkelsen till dig och Tiger.*

sakine sa...

Tiger? Peter?


Har du fått två demoner nu?

Fredrik Lindholm sa...

Läs Urkällan av Ayn Rand så förstår du. Redan på de första sidorna.