2006-01-01

Bilder från liberalt nyårspartaj i Kallhäll


Bild 1: Tim kväver mig för att han vägrar erkänna att jag är starkast av oss två.
2. Jonna och killen från Etiopien. Han var trevlig och nyktras av oss alla. Och Jonna klådde alla på tevespelet.
3. Rökrutan vid rutan. Pojkarna vid fönstret passade på att ockupera toaletten då och då. TROTS att det fanns ett ledigt rum bredvid. Men nej då, de vägrade ge sig och hade sönder toalettlocket helt.
4. Gaaame...over, för Krohnman, som sög rejält.
5. Krohnman och Nicklas, luf-boss över Väst, som ska springa The Marathon med mig i vår. Den som får bäst tid ska få en öl av den söligare. Och Siavosh hälsar att han ska bjuda Nicklas på en chokladtårta om han springer. Mig behöver han inte tveka om, stackars Sia som flåsade sig nästan död i somras när vi cyklade mot Skåne. Hahaha...garvar högt när jag tänker på det. Vi får göra om det när Sia lärt sig trampa rätt så att kedjan inte flippar redan en kilometer från Åtvidaberg.
6. Johanna Nylander från frihet, fildelning och feminism-bloggen! Snyggast på festen och bra på kyssar.
7. Jag tar tillfället i akt att nafsa på Alex när Tim är inne i spelandet. Alex tycker om hästar, ridning, sticka, sy...och sånt.

Bäst under kvällen: Jag lyfte Nicklas utan problem. Roliga bajsgröna drickblandningar.
Sämst under kvällen: Lite glest med folk och "Du har ju inget laaaaand-skämt". Och Krohnmans usla uttal av den kurdiska nationalsången. Fan, jävliga är vad ni är ;-)

Hoppas alla hade skoj. Nu är det dags att blicka framåt.

34 kommentarer:

Johanna sa...

Åhh va kul att se bilder av denna bloggfyllda nyårsfest :) Kyss på dig!

*smack*


(du va inte så dålig du heller ;)

sakine sa...

Johanna! Jag slänger en *kyss tillbaks*

sakine sa...

Krohnman, sluta tjafsa om detaljer. Etiopien, Eritrea, bla bla. Det var ju nästan rätt.

Skyll på handkontrollen! Konstigt att Jonna var tusen ggr bättre med SAMMA handkontroll efter dig. Tsss...

Vilka hade sönder stolen? Säg, säg, säg!

sakine sa...

Krohnman, alltid bra med självinsikt. Bra början.

De som hade sönder stolen...jag gissar på kvasimoderaten och sossen? Det andra paret...tja, man brukar ta hand om sina ägodelar, om man säger så. Men jag utesluter inte er, bara så ni vet. EN timme hinner man en del på.

Fredrik Lindholm sa...

"Sämst under kvällen: Lite glest med folk och "Du har ju inget laaaaand-skämt"."

Ha-ha-haa! Jag håller på att läsa Gengis Khan and the making of the modern world av Jack Weatherford. Kvantitet är en kvalitet i sig...

sakine sa...

Krohnman din lille jiddrare. En timme är en timme är en timme. Alla märkte ju det.

Lindholm, ditt garv når ända hit.

Kvantitet? Ja men visst. Det är därför man bor i stad.

sakine sa...

Så alkisar skulle ha bättre koll än hobby-alkisar? Pff!

Och sluta med det där obegripliga alaqeman. Fråga Malmen eller Gulan så får du se.

sakine sa...

Jonas, snacka om att man känner igen det där. Tröttsamt, men vanligt. Även bland sk. feminister. Brudar är råkollektivitiska när det kommer till kritan. Jag har tjurat tidigare på feminister inom den liberala skaran just när det gäller det här. Somliga har en tendens att lacka på liberatarianska feminister helt i onödan. Så fort man sticker ut eller avviker blir det sura miner.

I själva verket lever de efter de strukturer de säger sig vilja motverka. Önskar fler levde som de lär. Kanske ett piffigt nyårslöfte till alla feminister?

sakine sa...

Vah...du fuskar!

Fan. Okej då. Det var dessutom den på nordkurdiska. *skäms*

Fredrik Lindholm sa...

Krohnman: Finns det något som gör susen för att bryta ner den babylonska förbistringen så är det stora stater. Och faan att Mongolimperiet skulle falla sönder!

Fredrik Lindholm sa...

P.S. " Så alkisar skulle ha bättre koll än hobby-alkisar? Pff!"

Krohnman, det finns inget värre än ovana drinkare. Allra värst är tjejer som blir helfnissiga över att de är ute på Årets Stora Kväll med Tjejerna.

Själv har jag gått så långt i utvecklingen att två starköl är ingenting för mig. Inte uppspelt. Inte sömning. Inte vrålpissnödig. Inte dräggig. Bara ett småskönt fludder.

Sven Holmström sa...

Jag drack rakı på nyårsafton och blev för första gången tillräckligt berusad här för att dansa till turkiska folksånger. Jag och sådär hundra turkar (varav några bröt sin turkiska på tyska, såklart).

Och jag kände mig helt stört svensk; illa till mods för att ingen spydde på golvet eller ens förlorade förmågan att gå.

Det som är bra med Turkiet är att det anses naturligt för mig att dansa med gamla män.

sakine sa...

Lindholm din jöns. Sluta frossa.

Och vad är det för brudar du babblar om? Rollerna har roterat: Det är väl snarare killar som blir superlöjliga. Spelar tevespel och tar över toaletter i timmar. Två och två.

Långt i utvecklingen?? Alkis-varning :o)

sakine sa...

Eh, Sven...vad säger man. Roligt att du dansat turkiska gubbdanser. Var det i ring, sån där dans som gör dig några varv snurrigare än nödvändigt?

Haha! Är de onda tankar du beskriver en beskrivning på att vara svensk är det ju illa. Christ.

Men vadå, så du skulle inte våga dansa med män om du så ville i Sverige eller?

Kanske kan skriva ett genus-rollspel om det ;)

sakine sa...

Jonas, Sven verkar vara en ohämmad kille. Trevligt. Men det här med att svenska gubbar skulle inbilla sig mer än turkiska? Haha...skulle inte trooo det!

Genustjafs är kul ju, jag får liksom aldrig nog. Hållit på och gnatat om det i flera år nu. Öh...ett anti-genus-tjafsar lajv? Då blir det väl som med alla andra lajv utan dem med genus-tjafs? Eller brukar alla lajv vara genusneutrala...

Sven Holmström sa...

"Men det här med att svenska gubbar skulle inbilla sig mer än turkiska? Haha...skulle inte trooo det! "

Nja. De sociala regler som beskriver hur män förhåller sig till varandra skiljer sig verkligen *mycket* åt. I princip det enda i Turkiet som jag verkligen märker av varje dag som en tydlig kontrast mot det jag är van vid är just kroppskontakt mellan män.

Mina arbetskamrater här gå förbi mig där jag sitter och lägga en hand på min axel och sen ha kvar den där medan vi pratar. I sverige är det så oerhört mycket mer än otänkbart. Visst, jag skulle kunna göra så, men det vore som ett långt gånget skämt och jag skulle känna mig mycket frimodig.

Jag tycket faktiskt bättre om den här turkiska attityden, men det är väldigt svårt för mig att vänja mig, trots det. De här sakerna, just som delar i vardagligt liv, är så oerhört tabubelagda i Sverige.

Jag har hört flera turkiska män berätta om det motsatta: att de i västeuropa har rört vid varandra och kindpussats som brukligt och alla har naturligtvis tagot för givet att de är homosexuella.

Här är det ju verkligen en vanlig syn att se män promenera och hålla varandra i handen. Jag är inte fin i kanten, jag har för all del blandat grogg i Jonas mun inför publik och jag tungkysst män för att få reaktioner, (från tredje part...) men att i Sverige mitt på dan gå hand i hand med en annan man är så extremt och laddat att jag inte tror att jag skulle klara av det. (Nu har jag ju iofs inte bott i storstaaan heller)

(Synen på homosexualitet här är ju naturligtvis inte det minsta avslappnad, men ingen kommer liksom på tanken att de här sakerna skulle vara sexuella.)

Sven Holmström sa...

"Det ska vi allt bli två om nästa gång du kommer till Stockholm. I dare you! Jag kommer mobba dig resten av livet om du inte vågar något så oskyldigt. Kristdemokrat!"

Deal.

"Den som tror sig kunna bygga en billig och ljudtät plexiglasvägg kan höra av sig till mig :)"

Eller PMMA, som vi kallar det i labbet.

Fredrik Lindholm sa...

Alkisvarning? Knappast! Och kan du tänka dig fulla tjejer utföra drunken style kung fu? Inte det heller.

Men jag antar att om man är med i avantgardet som skall förstöra könsrollerna så måste en del av männen man umgås med vara just jönsar som går två och två på toaletten.

Anonym sa...

Ett 'liberalt nyårspartaj' ...med tv-spel, sabbade stolar, hångel o allt.

Är månne de publicerade berusade ynglingarna framtidens politiker? :o)

sakine sa...

Sven, jo jo. Bögar i mellanöstern har en och annan västerlänning trott sig se på stranden eller i köpcentret. Även kvinnor kladdar på varandra. Kroppskontakt är så klart bra. Men ni ska ha klart för er att det finns en del män i Turkiet som har sex med djur, bara för att de måste hålla sig från kvinnor (skojar inte!).

Tungkysst män har väl alla ;) Nej, men det är ju fint. De senaste tre personer jag kysst har varit tjejer. Tjejer kysser nog ofta lite bättre. Bland män finns det omogna som kysser hårdporrigt. Hoppas de utrotas. Urk.

Hoppas du gosar gärnet din tid i Istanbul, passa på! :o) Och akta dig för dem som verkar gilla djur.......

sakine sa...

RL, Det ser inte bättre ut! :o)

Hahaha...

Fredrik Lindholm sa...

Men ni ska ha klart för er att det finns en del män i Turkiet som har sex med djur, bara för att de måste hålla sig från kvinnor (skojar inte!).

Old hat.

Tungkysst män har väl alla ;) Nej, men det är ju fint. De senaste tre personer jag kysst har varit tjejer. Tjejer kysser nog ofta lite bättre.

Ut ur garderoben. Om du inte är i någon garderob och bara larvar dig: Ge fan i den där skiten! Du hånar de som faktiskt råkar vara homosexuella och ännu inte vågat sig ur garderoben.

sakine sa...

Åh, sexologen har talat. Klart du känner till allt som har med djursex att göra.

Ut ur garderoben? Hey, jag får väl göra vad jag vill. De homos som blir skraja av att jag kysst tjejer är nog skraja för det mesta. Jag tror nog inte att du är rätt person att föra deras talan ;-)

Fredrik Lindholm sa...

Tycker bara att det är larvigt när folk skall "chockera" genom att föra djursex på tal.

Jag påstår mig inte föra någons talan. Jag skiljer mellan artigt (att vara den man är och inte spela teater) och oartigt (att hålla på med symbolhandlingar.) Jag föredrar folk som står för att de är torrbollar. Det är hycklarna som t.ex. säger att det är jättespännande med alla spännande maträtter som de färgstraka invandrarna har fört hit, åt oss, som jag inte står ut med.

sakine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
sakine sa...

Jävla halvnasse! :oD

Det är ingen som hycklar här. Vad får du det ifrån?

Däremot finns det någon som har SJUKT mycket gemensamt med en viss laserpojke.

Fredrik Lindholm sa...

Vem har det? Din lillebror?

Om du syftar på mig så har jag franskt påbrå, trots att jag är en nordgerman.

Och alla kan ju säga att surströmming luktar fruktansvärt. Varför kan jag inte säga att det finns utländska maträtter som luktar napalmflamerad skit?

sakine sa...

Vem har sagt att du inte får det?

Dina kompisar i SD?

Fredrik Lindholm sa...

Dina kompisar i PKK, fröken subjektivistisk skitkastare.

sakine sa...

Åh, fattas bara ;)

Sven Holmström sa...

"Och alla kan ju säga att surströmming luktar fruktansvärt. Varför kan jag inte säga att det finns utländska maträtter som luktar napalmflamerad skit?"

Men det gör man väl? Jag gör det. jag gillar förövrigt surströmming. Jag åt en helt sjukt äcklig maträtt från svarta havskusten nyligen. Kommer inte ihåg vad den heter.

Jag förstår inte alls vad du är ute efter Fredrik. Hur chokcera med djursex? Det finns en anledning till att det legaliserades i Sverige. De flesta som orkar bry sig, förutom några rabiata KD:are och djurrättsaktivister tycker att det är helt ok. Det har nog större folkligt stöd i Sverige än yttrandefrihet, som sällan är särskilt populärt (tyvärr).

sakine sa...

Äh, Lindholm har en slags kärlek till nationalistiskt förbaskat GNÄLL och tjat.

Bör kanske söka sig till nationalister snarare än liberaler med krokodiltårarna?

Fredrik Lindholm sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Fredrik Lindholm sa...

Vad gäller tidelag och yttrandefrihet så finns det inga motsättningar dom emellan.

Jag har inte läst riksdagsprotokollen från 40-talet. Men jag satsar en dollar på att man helt enkelt tröttnade på att straffa folk för låtsasbrott.

Däremot fick de homosexuella, paradoxalt nog, dra en nitlott '44: Statens normalsex skapar nya avvikare.

En ordningsfråga, Madon: Vad var det för motioner du lyckades driva igenom 2003 och 2005? Hela självständiga-Kurdistan-bagen påminner inte så lite om när tonårstjejer blir käära i någon idol eller någon granne. Det hade fungerat för en 100-150 år sedan, kanske. Inte nu.

Men, om folk är villiga att låta LUF skämma ut sig för att inte du skall förväxla det med SDU, NDU, Info-14, SMR eller BGF så skall jag inte vara den som är den.