2008-05-01

Tips

Lisa Magnusson skriver ofta väldigt bra. När de flesta krönikörer och skribenter av olika slag har blivit tråkiga är det uppfriskande med undantag. 

Ikväll ska för övrigt Svt Debatt handla om "journalisters mörkläggning av invandringen". Nu går en "humorgala" på TV4 och det är säkert så Oprah att jag kräks om jag kollar. Så jag zappar vidare.  

Uppdatering: vad Gulan Avci var bra på Debatt. Nej, det är inte invandringen i sig som är problemet, utan arbetslöshet med mera. Programmet sänks dock av alla "ung arg kommunistkille"-typer som gapar i tid och otid.  

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det Özz säger på slutet är bäst. Att det är för lite "vi" och för mycket "vi och dom".

F.ö. undrar man varför 2 töntiga kommunistkillar ska vara där och tjafsa om klass etc. Han den rödhåriga var ju roligast. Programmet hade knappt börjat förrän han gick till attack. Så mycket för den "fria debatten".

Intressant att typ 90% av politikerna/journalisterna i panelen (min subj. uppfattning) inte tycket att det mörkades samtidigt som 90% av de som röstade tyckte att det gjordes.

Till slut blev det dock ytterligare en pajasdebatt som handlade om invandring i sig etc. istället för debattklimatet vilket var topic.

Inget nytt under solen mao.

Anonym sa...

Vilka var det som närvarade och debatterade? Jag missade "tyvärr" spektaket.

/Randor

Anonym sa...

Sandelin eller vad han nu heter som skrev om mörkläggningen. Ett gäng vänsterslynglar i tonårsåldern så skrek sig röda om att allt var klass-samhällets fel. Två moderatiska riksdagsmän. Några ytterligare journalister. Inga tungviktare direkt. Precis som alltid vad gäller debatt om invandring så blev det infekterat och ett omöjligt debattklimat. Stigmatisering mao.

Anonym sa...

SKITSNACK! Varför beter sig inte svenskar så illa då? De finns massvis med svenskar utan jobb!
Det mörkas det finns bevis för det! Sluta snacka skit rent ut sagt! Roberth Ström
trolix@hotmail.com