2008-05-13

Körkort...

Nej, nu måste jag ta mig i kragen. Att övningsköra är ungefär som med min träning: manjana, manjana. Men nu får jag en lucka i juni och måste alltså ut till minsta möjliga håla och intensivkursa. Var ska man åka? Måste man bo med en massa tonåringar?? Det måste ju finnas anständiga kurser. Hinner man lära sig allt på två veckor? Om man lever isolerat (utan tv och internet) kan kanske även jag kan det. 
 

8 kommentarer:

Anonym sa...

jag tror att det finns massor av anständiga kurser - men om man vill slippa tonåringarna får man betala med. jag tog mitt i säffle, av alla ställen, och var väldigt nöjd - även om jag gärna hade sluppit en del av kidsen...

Anonym sa...

betalar mer, menar jag förstås.

Anonym sa...

Mitt tips, ta MC kort med en gång också. - Köp en gammal MC på Blocket. Parkera på innergården o slipp P-böter. Billigare bränsle. Billigare allt. En gammal båge kostar 1400 om året i helföräkring och skatten är 120 spänn. För 10 000 kr får man ett jättefin MC.

Jag har haft bil och det är alldeles för mycket problems. Ett tips till. Skaffa en GPS så sparar du en massa bensin.

Bästa beg bil är Toyota, bästa beg MC är Honda.

Kafir

Anonym sa...

Ludvika är e bra"håla" Ska du köpa bil är Mazda 626 mycket bra!
Roberth Ström

Anonym sa...

En annan variant är att fixa undan teoriprovet på en gång. (en kompis bokade faktiskt in provtid.. på vägverket så fort han hade lämpet (med koden). När de är klart, så är de ju "bara" kör-elendet kvar sen! typ - intensiv. Ehhhmm, hur pass bra är du på att traggla förresten?

Och, ja tvåhjulingar är ytterst beroendeframkallande saker! (Min ersattes mot flickvän och bil... på nåt mysko..sätt). Abstinensen är i alla fall förfärlig! så här på våren.

Sakine skulle passa på en båge!

Anonym sa...

Här har lite tips som jag själv tittar på. Även jag behöver plåten så jag kan få de jobb jag vill ha. Det är endast körtkortet som saknas.

http://www.halmstadtrafikskola.se/?gclid=CNnZgLGcpJMCFQs4QgodLkdZoA

http://www.halmstadtrafikskola.se/?gclid=CKHShNycpJMCFQ1LQgodAFc3oA

http://www.korkortcenter.com/intensiv.php

http://www.intensivkorkortsutbildning.se/

http://www.korkortsexperten.se/Intensivkurs.html

Men kanske är det bättre att du lär dig där du senare skall verka. Kvaliteten på förare varierar självfallet kraftigt runt om i landet då det är precis som du säger att det är enklare att ta det på vissa håll än i andra.

/Johan K

Anonym sa...

Här är ett tips på körskola.

JIHADSKÖRKORTSTEORI. :)
Det är på riktigt. Skolan heter så. De har intensivkurser.

http://norragrangesbergsgatan.blogspot.com/2007/09/nr-28-jihadkrkortsteori.html

JIHADSKÖRKORTSTEORI ligger på Norra Grängesbergsgatan 28 i Malmö. Svartklubbsgatan där man även kan köpa rysk champange och underlig vodka av polska tanter i rostiga bussar på dagarna.

På bloggen kan du vandra runt på Norra Grängesbergsgatan.

Kafir

Anonym sa...

Det heter faktiskt "mañana".