2009-11-28

Fel i Expressen i dag

Jag har inte skrivit dagens kolumn på ledarsidan med rubrik "Tabun är inte fel i debatten". Tidningen verkar ha blandat ihop mig med min kollega Isobel Hadley Kampftz.

Uppdatering: Nu, efter några timmar sedan jag ringde webbredaktionen, har de ändrat namn i rubriken men har kvar min bild och mitt namn under texten. Får hoppas att webben fixar till det snarast, i pappret är det ju för sent att ändra. Suck.

Uppdatering 2: Plötsligt händer det! Nu är informationen korrekt, åtminstone på tidningens webb. Det tog ca fem timmar, men ändå.

Uppdatering 3: Jonas Morian på Makthavare uppmärksammar.

8 kommentarer:

Roland X sa...

Tänk om Expressen skulle skriva Ann-Charlotte Marteus under något som du skrivit Sakine. Skulle det bli ett hysteriskt bråk då tror du?

sakine sa...

Hej Roland!
Ingen skribent tycker att det är roligt när förväxling sker. Man vill naturligtvis kunna stå för minsta lilla tecken som ser ut att vara skrivet av en själv. Huruvida andra skulle bråka om de fick sitt namn under mina texter har jag ingen aning om :-)

Det kommer en rättelse i morgondagens tidning.

Jorma Lindgren sa...

Nejdu Sakine det är allt din bild och namn fortfarande! Hälsa din vän att det är stor skillnad på att en lövhög brinner 30 m från huset och strax intill eldstaden på tomten som att huset skulle vara påtänt! Och sedan vet ingen vem som tänt fyr utan det kan lika bra vara barnen på boendet när de står och röker där ute såsom någon annan.

sakine sa...

Jorma, men nu är det rättat när jag klickar fram artikeln?

Eftersom vi frilansare inte sitter på samma kontor är det enklast att mejla skribenten i fråga!

Anonym sa...

Hälsa din kollega att 92,3 % av alla "barnen" är lögnaktiga vuxna straffmyndiga män enligt Oslo universitet. I Norge ålderstestar man alla männen som anländer.

"I bare 7,7 prosent av tilfellene stemte den oppgitte alderen og alderen fra tanntestene, viser en rapport fra Odontologisk fakultet ved Universitetet i Oslo."

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=552786

Kafir

Anonym sa...

Om Hitler vore chefsredaktör på Expressen :)

http://www.youtube.com/watch?v=7PzzklapNxA

Kafir

RL sa...

Tja, fusk i tyskprov, o likn, kan ju iofs leda till all möjliga konstigheter :D

Anonym sa...

Det var ju inte någon direkt lysande artikel du blev påslängd.
Dina inlägg brukar vara mycket välavägda
rim