2010-03-08

Aktuelltinslag om Södertälje och Malmö

Jag och Nyamko Sabuni fick prata om läget i respektive kommun, och om duckandet för rasism. Inslaget finns att se här.

8 kommentarer:

moarity sa...

Bra Sakine (du och Lennart verkar ha klickat f.ö. ;-)
Kreativ textning där bl a "rasism" gjordes om till "högerextremism" och en del andra märkligheter..
..Svt.

Anonym sa...

kan man verkligen få nåt uträttad i en debatt med sabuni? jag upplevde henne som arrogant och lite överpöisg fjanteri i hennes sätt. sköt om dig.

Saladin sa...

Fortfarande inga svar på varför du själv höll tyst när du bevisligen visste om det redan då. Tyvärr är den enda rimliga slutsatsen just nu att hat och rasism mot muslimer är värt att diskutera endast om den kan användas som tillhygge mot röda sidan. Så mycket gav man för indiskriminerande humanism.

markus sa...

Bra insats. Jag hoppas att vi i framtiden får se debattörer som Sakine och politiker som Sabuni bilda etablissemang. Det kan vara en vettig början på en väg bort från ideologin om det urspårade och skadliga multikulturella "samhället" som på så kort tid skapat så mycket rasism och konflikter.

Goten sa...

Du Sakine, med rötter i kurdiska Turkiet, fråga dina kurdkompisar om någon av dem känner igen "anti-SD-snacket" i svensk media från
"anti-kurd-snacket" i turkisk media.

Same, same... :-)

Robert Stenkvist sa...

Du gjorde en bra insats i intervjun Sakine.

Skeåning sa...

Instämmer med föregående kommentar. Du gjorde bra ifrån dig Sakine, fick fram allt det väsentligaste man kunde önska av en så pass kort debatt, eller intervju i ämnet. Bra!
Hoppas nu inte detta blir en engångsföreteelse som försvinner i mängden runt en dimma av politisk korrekthet, utan att media fortsätter den här debatten och många liknande, lika klarspråkigt.

roberth sa...

Jag hoppas verkligen du inte råkar illa ut för din klarsynthet. Vi behöver fler raka och ärliga människor i media!