2009-01-09

NyhetspanelenMitt blingblinghalsband - otroligt praktiskt har jag märkt - ser visst ut som en otydlig klump i tv. Bild ovan för tydlighets skull.
Här är länk till inslaget, som kom att handla om Gaza framför allt. Föga oväntat. Vi var ganska överens, så den som vill höra kampsånger från Hamas eller hyllningar till israeliska bosättare göra sig icke besvär.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag la inte ens märke till halsbandet tills att du publicerat bilden här på bloggen ;)

Victoria sa...

Kanonbra inslag Saki :)

sakine sa...

Gurgin, ah. Men det underlättade kanske för programledarna. Även om de imponerande nog aldrig sagt fel (uttal räknas inte).

Victoria, kul att du tyckte det!

Johan K sa...

Lysande Saki och god fortsättning!

Ett mycket nyanserat, djuplodande och reflekterande resonemang rörande Gazakonflikten.

Självfallet behöver båda parter ta sitt fulla ansvar för konfliktens bakgrund, orsaker och inte minst konsekvenser. För Israels del gäller det att häva blockaden, upphöra med attackerna (som främst drabbar civila) och i förlängningen upphöra med ockupationen. För Hamas och övriga radikaler på motståndarsidan gäller att de måste stryka utplånandet av Israel från programmet, vilket bla innebär ett totalstopp för raketbeskjutning, självmordsbombning, lönnmord och stöd till externa radikala aktörer som Iran och Hizbollha mfl. Endast ett genuint respektfullt, ömsesidigt och samordnat försök till fred och försoning kan leda fram till ett litet ljus i slutet av den kanske längsta tunneln i universum eller ännu längre bort.

Lite mindre allvarligt. Har inte heller någon julgran. Brukar pynta kaktusarna med lite skrot. Det finns endast ett problem med detta: Det är svårt att beröva dem skrotet när det väl är dags att styla om till påsk eller midsommar. Dom läser väl Expressen då det finns riktigt sting i dem.