2009-01-05

Lite av varje

En bloggkommentar jag fick: "hej sakine. inte ett ord från dig om israels vidriga massaker i gaza. fy fan vad du är äcklig."

Jaha. Det finns ju gott om "oäckliga människor" att älska, som inte gör annat än att kommentera en av Mellanösterns alla konflikter.

Maria Ulvskog tycker tydligen att skolelever behöver SSU:are."Hon kan väl ha ssuarna hemma hos sig om det är så bra och mysigt" som min kompis sa på andra sidan skärmen. Ungdomsförbundare, SSU:are i detta fall, har ju visat prov på mys förr.

Själv delar jag Bards inställning till ungdomsförbund och till en del annat. Missa inte det han säger om kristendomen och om glesbygdsstöd. Underbar intervju.

Och självklart var jag och Fredrik R. Krohnman före vår tid: "Ungdomsförbunden kan skada ditt barn allvarligt".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att få höra att man är äcklig för att man inte tycker något :)

sakine sa...

...annars finns det ju många åsikter för den som vill störa sig på mig :)

Gaza är det nya FRA. "Tyck nåt då!!! Tyck nåt då!!!"

Folk är dumma ibland.

Anonym sa...

Bard sa fruktansvärt mycket vettigt, men visade också upp en obehaglig von oben-attityd.

"Det är män - överviktiga, arbetslösa, medelålders - som lever på socialbidrag eller a-kassa, äter potatischips och kollar på tv. Internet vet de inte vad det är över huvud taget, och vet de vad det är så är det för att de porrsurfar."

Tramsigt!

Anonym sa...

Äh, Bard är kung. I mångt och mycket så har han nog rätt och dessutom är det befriande med en politiker (eller nåja, någon med den ambitionen) som inte går ut för att vara så förbannat korrekt utan kan raljera lite ;)

F ö så är det extremt kul på något vis att han specifierar "POTATISchips" :p

Yikes, jag har läst den här bloggen i över två år nu och den första kommentar jag lämnar var ang något så här trivialt... Nåja, man ska ju börja någonstans... ;)

roberth sa...

Sen skriver du inget om hur Kina suger ut Afrika heller fy skäms! Nu får du kamma till dig.....