2008-06-21

Underbara chefer

...växer inte på träd. Richard Slätt är inte direkt den som putsar orden. So? Man kan be folk dra år helvete om man känner för det, det är inget man borde få sparken - eller en "vuxen tillsägelse av chefen" - för. Vore jag centerpartist skulle jag ta det lite lugnt i några dagar. Man kan tycka att Fredrick och Annie fått orättvist mycket uppmärksamhet de senaste dagarna. Och visst har andra politiker kommit undan lite väl lätt. Men att ägna sig åt censurförsök befäster bara bilden av ett parti som inte förstår särskilt mycket om liberala friheter. Inte så smart.

Uppdatering: DN skriver om det inträffade. Gissa vad: "Jag hade nog haft ett samtal och bett honom ta bort länken från bloggen som jag faktiskt tycker är kränkande, säger Lena Forsman..."

Kränkande! Jaså. Gissa vad era väljare tycker om centerns agerande?

15 kommentarer:

Anonym sa...

"Men att ägna sig åt censurförsök befäster bara bilden av ett parti som inte förstår särskilt mycket om liberala friheter." Ersätt liberala friheter med yttrandefrihet.
PS
Må hon ruttna i helvetet.

sakine sa...

Fra, liberala friheter 'innehåller' yttrandefrihet. Yttrandefriheten är central, likt integritetsaspekten. Jag ville inte utesluta något.

Samtliga svenska partier är värdelösa när det kommer till dessa principer. Inte så konstigt med tanke på gruppen som väljer att ägna sig åt politik.

Anonym sa...

Har gjort en klickbar lista över de frånvarande politikerna: http://nordicdervish.wordpress.com/2008/06/21/franvarande/

Anonym sa...

Slätt anser att HAN har rätten att registera människors åsikter om HAN anser att dessa är rasister eller annats som inte passar HONOM.

Som tidigare redaktör för det vänsterextrema och LO/SAP finaniserade EXPO har Slätt gjort allt i sin makt för att komma åt privat e-mails mellan ledande SDare, illegala åsiktregister, Inköp av stulna interna handlingar (bla medelmsregister),
Insamlande och redovisande av informaion från post och bankgiroinbetalningar och tom förda telefonsamtal av SDare. EXPO och Slätt skryter öppet om allt detta.

Information som han sedan säljer vidare och/alt vidarebefodrat till finansierarna på 68:an.

Allt detta är djupt kriminellt och oetiskt. Inte ens polisen får rota i bank och tele listor utan domstolstillstånd. men slätt står tydligen ovanför lagen och vår säkerhetspolis.

Slätt kallar det för fri jounalistik. Jag kallar honom för en kriminell privat stasitjänst.

Jag förstår inte varför Slätt är så upprörd på FRA-lagen då han själv beter sig tiofalt värre själv.

Kafir

Anonym sa...

Kafir:

Slätt anser att HAN har rätten att registera människors åsikter om HAN anser att dessa är rasister eller annat som inte passar HONOM.

...Jag förstår inte varför Slätt är så upprörd på FRA-lagen då han själv beter sig tiofalt värre själv.


Kafir har faktiskt en jäkla poäng här

Anonym sa...

Vild gissning men det kan ju bero på att denne Slätt vill leva i en fri demokrati och inte något kontrollsamhälle.

Unknown sa...

Saki, undrar vad Nestius hade gjort om det var du? Gulag nästa? ;-)

Ulf Larsson (FP) sa...

Federley är fortfarande med i FB-grupper mot FRA samtidigt som "God natt, herr Federley" har fått ihop över 250 medlemmar. Hur kommer FRA-debatten att påverka nästkommande vals nomineringar?

Anonym sa...

Ulf: Moderaterna kommer muta sig till makten en runda till. Så länge vi arbetare får mer pengar i plånboken så kommer vi låtsas att vi lever i en fri demokrati. Minnet är inte bara kort utan även till salu.

Anonym sa...

Slätt är ett jävla hycklande kräk!
Roberth Ström

Ulf Larsson (FP) sa...

Aftonbadet: O du upplyste, vem är det som moderaterna mutar? Är det samma sorts mutor som s hanterar till rörelsens alla medarbetare? Och vad är en ofri demokrati? Vem köper minnen? Så många frågor utan vettiga svar...

Anonym sa...

Slätt finns i alla fall på riktigt, och vågar gå ut med allt, till skillnad från masken under stenen, den påhittade Roberth Ström som bara har en massa invektiv utan substans att komma med.

Är det sverigedemokraternas taktik för riksdagen? Att fejka en massa personer som inte finns: Roberth Ström, Tobias Lindgren, Jorma Nilsson... Ingen av dessa existerar.

Anonym sa...

Nicklas eriksson så jag finns inte? Sök gärna på Eniro och du ska finna. Du är välkommen att ringa mig också eller ses över en fika. En slät(t) kopp kanske?
Roberth Ström

Anonym sa...

Slätt är lika liberal som DNs kulturredaktion.

Kafir

Anonym sa...

Kafir väl talat kulturträsket på DN är en sörja som borde röjas upp!
Roberth