2008-06-20

Morgonpanelen på fyran

Jag meddelar, bättre sent än aldrig: deltar i morgonpanelen på teve i dag. Runt kl 9.30. Titta!
Uppdatering: här finns klippet (hittade äntligen). Jag pratar mest i början om FRA, sedan håller jag tyst. Sex & The City är inte riktigt min grej. Kul panel, även om vi knappt hann med något.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Due to rights limitations, this video cant be offered in the country or region where you are located. :-(
/Nero

Ulf Larsson (FP) sa...

Det hade varit mer underhållande om du och Steffo fått mer tid för att prata EM-fotboll. Jag misstänker att kaxige Steffo då fått avslöja att han har sämre koll än du har.

Förresten undrar jag när TV8 ska ge dig ett eget program så du kan konkurrera med Belinda Olsson och Fredrik Virtanen. Vad sägs om Studio $akine? Eller Madon med mera?

sakine sa...

Oj, tackar för så höga tankar om mig Ulf! Kände mig lite rostig i går och tror nog inte att jag har stenkoll på EM. Jag älskar holländarna (även spinkige Van der Saar som ser ut att ha fått i sig en halv macka med holländskt äckligt strössel/dag) och längtar till finalen...
Van Nistelrooy är sedan länge min favorit, men han börjar likt Henke Larsson bli lite gammal ( = + gamla skador som spökar). Holland-Ryssland ska bli jäkligt kul att se! Jag hoppas och tror att det blir ungefär 5-0 till Holland.

sakine sa...

Efter matchen: jag är chockad. Ryssarna var bättre. Snabbare, rappare och bättre passningsspel.

Men kära Ruud gjorde ett snyggt mål. Jag får trösta mig med det.

Ulf Larsson (FP) sa...

Ja, Holland var lika onödigt passiva som Sverige. Kanske detta ändå gör det lite lättare att smälta våra hjältars nesliga slut i turneringen. Nu vann ju ryssarna rättvist och de kunde faktiskt med lite mer skärpa stängt matchen tidigare.

Förresten, vad tycker du om Turkiets spel och framgångar? Det borde kunna bli rätt så ordenligt med uppmärksamhet kring semin nu. Har för mig att Berlin sägs vara Turkiets fjärde största stad.

Men nu blir det Valsta/Syrianska mot VSK på tisdag. Fotboll ska förstås helst ses live och inte bara på tv.