2008-04-16

I dagens City

...såg plötsligt att jag syns till på framsidan i dagens pappersblaska (pdf här). "JOBBA PÅ DIN EMPATI, SAKINE MADON" och "Sakine Madons krönika från i går väckte starka reaktioner från läsarna". Bläddrar man till sidan 11 finns några av kommentarerna. Texten och kommentarer på texten finns här. Det är härligt med vakna läsare.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är den här "Stockholm city"?
Snackar vi ankdamm eller snackar vi ankdamm. (punkt)

sakine sa...

Babel, menar du att det finns ett Sverige utanför Stockholm + Malmö??

Anonym sa...

Du är grym bruden. Dina kritiker är inte ens värda att få måla dina tånaglar. City och Expressen rockar fett.

/Hamid

sakine sa...

Hamid, tack. Även om det var ironiskt.

Tobias Struck sa...

Sakine. Jag tolkade det som att Malmberg menade att du skulle förstå hur det känns att vilja offra sig för någon annan, om du var förälder. Du hade just sagt att altruister som offrar sig för andra knappast är lyckliga. Jag tolkar det som att Malmberg menar att föräldrar kan känna en glädje i självupoffring.

Jag tror inte att alla föräldrar känner så, men jag gör det. Jag blir glad och stolt när jag sätter mig själv åt sidan för att mina barn skall få en fördel. Jag blir stolt över dem och glad att de kanske får en bättre självkänsla än jag fick som barn till psykisk sjuk pappa etc.

Vad gäler Brolle vs. Pelle, så undrar jag om du tycker att det är helt OK och inget att gnälla över om exempelvis din chef messar till Kjolen att du har fått ditt jobb för att du är ett bra alibi och saknar i invändningar när Kjolen kallar dig för bitch.

Nä, just det.

Anonym sa...

Fan Tobbe, kan du skriva ett inlägg utan att dra upp upp din gammla "psyksjuka" pappa?
Skärp dig för fan, det är inte synd om dig. Att sådana som dig förökar sig är början till slutet för vår lilla planet.
Hamid: Det är personer som dig man vill skrika "VÄX UPP DITT MIFFO!" till när man ser/hör er på stan och kalla mig inte rasse, det är din attityd som är keff. Sakine: Ja du bor i en ankdamm, get over it eller get out.

Tobias Struck sa...

Mamma Mu. Jag ligger över Sakine på bloggtoppen trots att jag bojkottas av intressant.se, så tydligen ges jag större intresse på internet än Expressens debattsekreterare och därmed tillräckligt demokratiskt existensberättigande för att din osakliga och förvirrade kommentar skall falla platt.

Berätta gärna vad som är så hemskt med mig. Att jag kritiserar graden av invandring till Sverige? O, då blir det krasch i hårddisken på lilla sönderprogrammerade roboten Mamma Mu. De rikaste får helt enkelt one robot down. För du pallar inte trycket, helt enkelt. Bang!

Anonym sa...

Mamma Mu:

Han tjatar oss till leda med att endera svammla om psykfallet till farsa, och släktingarna som fick sig en "dusch" under "F"örintelsen. Det torde väl stå klart och tydligt han endera vill rubba trådens innehåll (internet troll) eller plocka snyftpoäng.

/Andy

Tobias Struck sa...

Andy. Javisst - och du är ett geni. Vem var det som förskjöt fokus från ämnet till mig igen? Jo, någon annan än jag, Einstein. Ojdå, så skall jag nog inte kalla dig ens på skoj. Det är nog för mycket för dig att påminnas om vilka som knäcker nötterna medan din sort spelar hockey och slår klubban i käften på varandra för att "Öhh... Mgfl... Öh?"

Anonym sa...

TS. Einstein var en plagiator.
http://www.jewishracism.com/SaintEinstein.htm

Sedan verkar inte du vara den enda juden med psykiska problem. Saxat från RaioIslam: "Att nästan alla psykiatrer och psykoanalyspatienter är judar det vet vi ju. Detta skulle kunna bero på samma kompletta oförmåga att knyta ihop de rationella tänkande delarna i medvetandet med de basala och omedvetna funktioner som ytterst heta individen vilar på. Ett problem de inte inser orsakerna till men tror sig kunna lösa genom att intensifiera de rationella delarna in absurdum, vilket då tar sig uttryck i dessa oändliga analyser av hur de känner sig och denna smärta när känslorna naturligtvis inte går att integrera."

Läs mer om Struck och andra judars psykiska problem: http://www.radioislam.org/historia/ims/08sant.htm

Arier har gjort flest intellektuella upptäckter.

Anonym sa...

viseman:

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Till en början nöjde jag med att konstatera att man blir som man blir. Dvs sådan husse sådan hund, och sådan far sådan son. Men nu när du ger kroknäskopplingen så klarnar det ännu mer varför han ständigt gnäller, tycker synd om sig själv, retar andra men vill inte få mothugg och är allmänt ointegrerbar i en civiliserad omvärld.

/Peter

Tobias Struck sa...

Peter. Exakt vilken civiliserade värld syftar du på? En svensk högstadieskola? Krogen 23.20 en fredagkväll? Kvalstren i min säng är mer civiliserade än människor i gemen.

Jag stör ingen om de inte stör mig. På internet är hjärnan vapnet. Acceptera det. Om det berövar folk dess maktkänsla när de läser mina texter, så till den grad att de ständigt måste vända fokus mot min person, så är det knappast mitt problem. Du är inte den ende som håller ordning på allt som jag skriver och ändå verkar hata det. Ett lustigt fenomen för den som har intelligens nog att se det utifrån. Läs mig inte bara, om min existens på internet nu exponerar ditt underläge så bjärt för dig.