2008-04-03

Debatt

Förra veckan somnade jag, men nu ökade tempen på Svt Debatt. Spana in första debatten. Dessvärre stärks nog den negativa bilden av förortskids rejält för de flesta tittare; kidsen kommer till tals. Och vad säger de? Jo, att våld mot journalister som tar bilder i förorter är förståeligt.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det var den sämsta debatten jag sett! Sen vänsterslöddret som var där förstörde allt. America är en idiot av högsta klass! Roberth Ström
http://surabloggen.wordpress.com/

Anonym sa...

Oj vilka tröttsamma ungdomar.
Grattis SD!

Anonym sa...

Sakine:

Varför tar du upp att just journalister möts med hårda nypor av främlingarna i deras numera "egna" områden medan det är betydligt vanligare att ambulans, polis och barndkår råkar illa ut?

Ja, grattis SD!

/Peter den store

sakine sa...

"Peter", det har jag. Du verkar läsa min blogg dåligt.

I själva sakfrågan (gårdagens Debatt):

Visst är det ett demokratiproblem att journalistkåren är en nervös medelklass och boende i attraktiva områden. Men det är ju ett problem för alla grupper som är dåligt representerade i medierna.

Och självklart är det ett allvarligt demokratiproblem att människor på allvar tycker att våld är ett okej sätt att kommunicera på. Det var framför allt det jag reagerade på när jag såg programmet. Total avsaknad ansvar.

Anonym sa...

Bäste Peter!:

Saki har tidigare även fördömt attacker mot räddningstjänsten.

http://sakine.blogspot.com/2008/01/morgonpanel.html#comments

"För det första känner jag inte till några invandrarkulturer där det är okej att förstöra samhällen med raketer.

För det andra, därav mitt mindre smickrande ordval, ska Räddningstjänsten förstås inte "ta hänsyn" till en sådan "kultur" om den nu existerade."

Men nu gällde det just journalister, ok?

/Johan K

Anonym sa...

Saki, Saki... vad du än säger så är du alltid så vacker och sensuell!

Gustav sa...

Varken förortsmaffian eller journalisterna fick mina sympatier. Förortsmaffian betedde sig som den alltid gör - gapade och hotade med våld. Journalisterna, som för en gångs skull fått känna på den förortsverklighet de själva gör sitt bästa för att dölja, försökte balansera sitt icke pk-snack om "förortsfascister" med idiotkommentarer om att det lika gärna hade kunnat hända i Askim. Lyckligtvis var jag extremt sömnig och kunde aldrig riktigt reta upp mig på deltagarna.

Anonym sa...

Vilken cirkus!

Och att plocka med den rabiata kommunisten America vera Zavala (eller vad fan hon nu heter) är ju rena straffsparken.

Ett par såna här "debatter" till o SD är inne i riksdagen :oD

och detta:

Det hade lika gärna hade kunnat hända i Askim

Hahahaha