2007-07-31

Suck

Homofober?

11 kommentarer:

Wille sa...

Om du inte vill ge Pride pengar är du homofob. Om du inte låter bögar/flator tafsa fritt är du också homofob.

Antagligen är män homofoba om de inte går in på kända böghak, halar ner byxorna, smörjer in anus med vaselin och böjer sig framåt och väntar..

Vad är det med alla särintressen? Lika rättigheter verkar inte duga, alla vill ha särskilda rättigheter och privilegier..

Wille sa...

Sorry, den här länken var det det skulle vara..

Anledningen snubben är sur är för att Glenn Hysén var "intolerant" för att han smällde till en kille som tog honom på kuken på en pissoar.
Undrar om han tyckt likadant om en tjej smällt till en kille som oombett stoppat handen innanför hennes trosor?

Konstantin2004 sa...

Det är väl det klassiska från den politiskt korrekta homomaffian: är ni inte med oss är ni emot oss...

Vilket otroligt oproffsig människa! Hon verkar hela tiden söka sätt att kunna se sig själv som ngt jävla offer: "om dom inte stöder oss är de homofober som hatar oss". Folks sexuella läggning är faktiskt inte det mest intressanta för alla människor i denna värld, face it...

Jag tycker folks upprördhet över att Hysén ska få invigningtala är minst lika löljig. Han blev tafsad av en bög, och slog till honom. Om en kvinna blir tafsad på av en kille och hon slår till honom, skulle alla jubla, men om samma sak händer med en bög är det tydligen jordens undergång...

Eklindh sa...

Där hör du Sakine sponsra mitt pridefirande nu! Din lilla homofobiska ledarskribent!

=) Det ser ju ut som om jag aldrig kommer att få träffa dig igen. Tänk en kort öl i Almedalen för ett år sedan sätter sina spår. Jag vill leka mer med dig ju!

Anonym sa...

Wille:

"Antagligen är män homofoba om de inte går in på kända böghak, halar ner byxorna, smörjer in anus med vaselin och böjer sig framåt och väntar..."

Nej, du har helt missförstått. Silikonbaserat glidmedel ska det vara. Jag rekommenderar Eros.

PS! Ring när det är dags.
:-)

sakine sa...

Hehe...

Eklindh, detsamma! Såg att du också skrivit om det här (attans, du är ju nästan alltid före mig?). Jag får skylla på att jag måste massproducera liberala ledare om dagarna. I dag jobbar jag dock kväll - ska springa runt på Priden och söka inspiration. Kanske blir det något om Hysén.

Men om man ser på det här fenomenet från Prides sponsoransvarig så beter sig ju många som upplever sig vara 'förtryckta' på liknande sätt.

Man ser omvärlden som fientlig så fort de inte gör som man vill. Frågan är bara hur respekterad man blir om folk ska behandla en och rätta sig efter att vissa är "överkänsliga flator" eller "muslimer som ballar ur av muhammedkarikatyr" etc.

Antar att folk som gillar likabehandling bara sköter sitt och inte pallar "engagera" sig.

Tobias Struck sa...

Synliggörandet av hbt-personer är ett viktigt led i att göra allmänheten medveten om hbt-personers lika rätt. Men det är mycket sorgligt att ett fåtal militanta använder ord som "homofobi" för att påverka människor att bli hbt-vänliga. Skapar inte detta snarare olust inför saken? Själv blir jag lika ledsen som Peter Wahlbeck av att kallas "islamofob", bara för att jag precis som han anser att lagen skall vara lika för alla och gå före religionen. Det behövs mindre smutskatsning med "nyspråk" i svensk debatt och mer analys samt argumentation. Det är det som kallas intellektualitet. Utan den vittrar kulturen och en grå rädslas sörja återstår där en gång stjärnors ljus återkastades i stolta pelares marmor och frodigt tempelgräsdagg.

Anonym sa...

Vad är det med alla särintressen? Lika rättigheter verkar inte duga, alla vill ha särskilda rättigheter och privilegier..

Jepp, så om man inte stödjer Prajdandet är man homofob, och om man är homofob så hetsar man ju per automatik mot 'priviligierad folkgrupp'.

Ps
Klart man e homofob ;)

Anonym sa...

Konstigt nog verkar Lahne vara helt utanför då det gäller golfens betydelse för lesbiska i USA, och vimsar talande nog om "trendtåget", heh.

En av damernas Majortävlingar, Nabisco Championships, brukar beskrivas som "the largest lesbian gathering in the known universe". En intressant artikel (trots att den är 10 år gammal) om detta kan läsas på http://findarticles.com/p/articles/mi_m1589/is_n756/ai_20487594

Anonym sa...

"...frodigt tempelgräsdagg" wtf??

Tobias Struck sa...

sbstn. Just det, dagg frodigt som lustfukt i en drömspringa. Jag är medveten om att många skulle använda adjektivet uteslutande om växtlighet - men vad är växter om inte stelnad vätska?