2007-07-18

Intressanta inlägg efter knarktexten

Copyriot.

Ingerö.

Widar Andersson.

Eklindh.

Louise P.

Johanna Nylander.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skrev ju inte så mycket egentligen, snarare mer i kommentarerna.

Och gud så skönt att ha dig där och veta att kanske en miljon läser. Lutar sig bakåt och njuter.

Dessutom är det hög tid att Hassela skärskådas.

sakine sa...

Louise, jo jag tyckte att alla kommentarer var intressanta. Du har ju en så läst blogg :)

Och ja, många verkar ha läst och reagerar på texten. Även folk som har varit med eller känner andra som har varit med i Hassela - människor som har ropat på hjälp (från Hassela) utan att någon har brytt sig. det är just det jag blir förbannad över, att folk blundar bara för att "det är ju trassliga knarkarungar".

Endast ett enda mejl verkar ha kommit från en person som tillhör Hassela. Det förvånar mig.

Men glädjande naturligtvis med alla positiva reaktioner och människor som vill göra något åt debatten, politiken och för att Hassela ska granskas/lägas ner.

Anonym sa...

Sakine,

you are simply the best.

Widde sa...

Hassela är ett incestuöst jävla rövhål där de enda anställningskraven verkar vara mindrevärdeskomplex och förmågan att projicera dessa på de intagna ungdomarna. Jag befann mig på Gotland när Uppdrag Granskning gjorde ett program om Hassela, och jag vaknar fortfarande kallsvettig om nätterna när jag tänker på hur jag stod och dumflinade framför kameran och berättade om hur bra det var. Sedan dess har jag uttryckt en önskan om en uppföljning, en debatt, en vad-fan-som-helst. Bara jag får trycka ner hela rörelsen i skorna.

sakine sa...

Elin, det låter förjävligt. De borde verkligen göra en uppföljning, det lilla jag såg utifrån var inte friskt för fem öre. Jag trodde några ögonblick att det var dolda kameran jag var med i eller liknande.

Tragiskt att tonåringar skickas dit när de har så uppenbara problem.

Man borde kanske kontakta socialnämnder runt om i landet och varna.

Jonas, tack! Hrm...men jag är nog mest en naiv människa som ger mig in i saker utan att blinka. Det har hänt mer än en gång...

:)