2006-05-06

...och så veckans bilder.
Trevlig kväll med alla mina favoriter. Ni som inte finns inte med på bild, maila så lägger jag upp (dock inget porrigt - redaktörn).

Sia fick hjärt- och lungräddning. Jösses vad killen har idéer. Han är som en mygga. Just som man tror att han är väck dyker han upp och irriterar. Vilket är det bästa med Sia, han har inte svårt för att säga vad han tycker & ofta har han helt rätt.

Krohnman är den bästa kompis man kan ha. Inte så konstigt att alla drar i honom, veckans alla dagar. Krohnman är liksom den som alltid är snäll och vet åt vilket håll man ska gå. Han är m a o den man alltid drar i (och drar ner i brunnar - åtminstone försöker). Han är också sur för att jag ständigt bangar fotboll, vilket är helt rätt.

Redaktörn har snott Sveriges sötaste tjej (kocken) och är bara sååå...pratglad. Vilket är kul, eftersom alla tävlar om att överrösta Redaktörn. När han mumlar sydliga ord i massor och berättar smaskiga saker. Han är absolut inte PK. Gapig jävla hammarbyare.

Alex är så sjukt söt. Fick inte någon läcker bild på henne den här gången (men hade en från nyår). Alex tycker om hästar, är uppväxt i någon sjuk håla utanför staden och var/är tydligen ett snille som inte fick gå i skolan en period för att hon var för smart (!).

Aaron är den som känner en massa andra innerstadsmänniskor och hittar alltid en fest med plats för fler. Eftersom vi sitter i samma förbundsstyrelse medmera kan avslöjas att han faktiskt är smartare än han verkar. Skött Lufs medlemstidning Liebling så bra att dryga Muf härmas. Och i går blev vi officiellt vänner ett ett helt års surande. Det var ju bra, jag skrev ju nyligen ett inlägg om försoning. Hoppas att det inspirerar ännu fler.

Åh, nej. Tim surar nog vid det här laget över allt snuttegulligt. Sorry. Jag tänker fortsätta några rader till. Tim är en av mina bättre kompisar och extremt svår att inte gilla. Härlig livsstilsliberal som nästan alltid landar rätt, med ett undantag: han är språkfascist & har en femårings humor.

De andras humor suger också.

Och så har vi dagen som väntar. En hel lördag. Jag ska springa, långt. Sen ska jag skriva. Ha en mycket bra dag.

+ Vamt! snygga stockhomare överallt.

- Hamas-historien. Ledsen, har svårt att se hönan.

7 kommentarer:

Anonym sa...

du är ju så fin baby! Jag tycker du skulle lagt upp en speciell bild på Sia, jag är så nöjd med mitt kodakmoment på honom på parkbänken...

Annars har det varit mest bakfullt här i helgen. Blev dyng igår igen efter att hammarby lirat hem ett SM-guld i handboll till söder. Ikväll är det firande av dem på Kvarnen och innan dess ska jag hinna med att lyssna på Kalmar-Bajen.

Har jag sagt att smålänningar i grunden har högt tonläge och att vi därför alltid vinner, oavsett om vi har rätt eller ej. Jag säger som Stig Larsson (poeten) "Om jag haft rätt ett par gånger när alla andra varit emot mig så tror jag ju nu att jag har rätt i allt. Ganska logiskt, tycker du inte det?"

Putte Wickman, vilket ess på SVT1 just nu.

//Redaktörn

sakine sa...

Krohnman, ja njut på! Snart går jag över till mitt normala jag igen.

Redaktörn, med DET fotot skulle jag nog anmälas av internet-gransknings-nämnden för att sprida barnförbjudna foton. Horror!

Ja, jävla smålänningar. Jag gillar nog skåningar bättre. Då fattar man åtminstone nästan inte vad de säger.

Anonym sa...

Redaktörn,
Eftersom jag vet att du läser detta tänkte jag rikta in diskussionen på betyder mest för dig: 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1 4-1. FYRA FUCKING ETT!!!

Kom tillbaka när ni kan spela bollen brorsan...

Saki, du vet att jag betalar bra för den där bilden va? Det här gör vi upp i godo, så som iranier och kurder brukar =)

sakine sa...

Sia, heheheh....ofcourse!

Alla säljer till högst budande ;-)

Fredrik Lindholm sa...

Sitter Sias hjärta där andra har levern? Varför inte? Vulcaner har ju hjärtat i magen.

Anonym sa...

Sitter Sias hjärta där andra har levern? Varför inte? Vulcaner har ju hjärtat i magen. =)
Den där bilden är från en brottningsmatch med Aaron. Tror jag...

Fredrik Lindholm sa...

Ah. Men det ser inte speciellt brottigt ut alls.