2006-05-12

Inget festande ikväll

...det rosa. Lär ju vara minst 2 mil. Nu är det mindre än en månad kvar.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hur hittar man motivationen under träningspassen? Är impad hur som helst.Har varit en ambition att springa maran någon gång själv också, men det får dröja ett par år till.

Anonym sa...

Ehum...men vad är det där för krokig rosa odysse i Stockholms södra utmarker?

Anonym sa...

Din jäkla gasell! Nu får du fanimig ge dig! Du ger alla andra dåligt samvete! Nu känner man sig hur onyttig som helst som varit ute och rumlat... bättring! ;-D

sakine sa...

Rl, yupp. Flemingsberg-Huddinge-Stuvsta-Hagsätra-Älvsjö(mässan-centrum)-ut till E4:an mellan Fruängen och Telefonplan-Fruängen-Kungens kurva-Skärholmen-Kungens kurva-Vårby gård-Masmo.

Ninja, sorry :-) Men jag har ju inte varit särskilt hurtig den här våren so far. Så det jämnar säkert ut sig.

Har alltid trott att jag är fri från pollenbesvär, men de första kilometrarna var inte sköna. Hää-- halsen fick en rejäl omgång.

Johan, jag kan vara galet envis när det kommer till sånt här. Passet kändes ungefär som när man cyklade 10-14 mil/ dag i en vecka förra året (cyklade ner till Skåne). Det är nästan så att man känner att man lever.

Däremot gör jag alltid bättre ifrån mig under träning än tävling. Tränar mest för att _kunna_ springa 4,2 i sträck.

Wille sa...

2 mil? Är det det längsta du sprungit så här långt?

Något säger mig att om det stämmer, så kommer du att få problem på dagen..

sakine sa...

Wille, vi får väl se. Och nej, jag har sprungit längre. Tror inte alls att det ska vara ett problem med jävligt mycket tigerbalsam och bra musik i mp3an.

Kungen, gör så. Och tänk på vadet du loosa när jag klarade Skåne på två hjul ;-)

hrm sa...

Haha, jag sa exakt samma sak som Kungen av Kransen till en kompis som skulle springa Göteborgsvarvet. Fast jag var inte hemma när han sprang :/

sakine sa...

Henrik, då får du väl joina Kungen när han fnissar i Stockholm.

Jag har slagit vad med en kompis (Nicklas Lagerlöf) om vem som kommer i mål snabbast: vinnaren får en öl. Om han vinner får han dessutom kasta en tårta på mig (ett vad mellan honom och Sia - mina protester togs inte på allvar). Med andra ord sluter jag upp med er öldrickare efteråt.

Anonym sa...

Jag säger som en annan folkpartist: "Lycka till!"

För min del blev det ca 25 km igår runt Lidingö och Djurgården. Soligt och vackert (förutom ett gäng randiga gräsapor vid Kaknäs som fick en obscen gest).

hrm sa...

Vi får väl se. Skrattstock hade faktiskt vart jävligt kul att se, jag missade både Johan Glans och Henrik Schyffert när dom var här. Fast det är bal på slottet dan innan så jag skiter nog i det. Men om du vill kan jag ägna dig en tanke när jag vaknar någon gång vid tre-tiden om du vill...

sakine sa...

Folkpartisten, ja det är ganska okej att klara 2,5 också. Men jag vill ta 4,2 rakt. Tippar på tid mellan 4.15-4.45.

Kungen, det finns något som heter dusha + återhämta sig i en timme eller två. Eller tre.