2006-05-16

Bild från i söndagsÅkte luftballong. Lite roligare än väntat. Det lustiga är att jag pratade med två från Kiruna som åkte i samma ballong, som OCKSÅ hade varit på inspelningen av 'deal or no deal' i lördags. Stockholm är litet.

Vännen Kungen skulle nämligen tävla. Hans lag sög, så vi satt där och svettades helt i onödan. Lyssnade på Timell som kallade Djurgården för 'fotbollens rövhål' och på en dampig gaphals (medarbetare) som måste vara Sveriges mest irriterande människa. Själv gissade jag fel på alla frågor och miffot som vann var en skum kuf. Det är ju alltid så: alla som vinner pengar är antingen ruggigt konstiga eller pensionärer. Sorry, Kungen.

Annat som är på gång: I morgon har Skattebetalarna årsstämma. På torsdag ska jag på kollektiv högerdejt. På fredag har Alliansen något jippo. Och ikväll ska jag delta i en diskussion till P1 (vet inte när det kommer att sändas) angående den 'diskriminerande politiska retoriken' i Sverige. Det blir jag, och en SSU:are (Ala Idris tror jag hon heter). Spännande.

7 kommentarer:

Fredrik Lindholm sa...

Var det första gången? Vad är du nu hertiginna över? Själv är jag hertig över Viggbyholm.

sakine sa...

Hmm...vi landade på en plätt i Årsta. Flög över Kungsängen, Spånga/Rinkeby/Tensta/Kista, Solna Kungsholmen, Liljeholmen - Årsta.

Jaa, första gången. Och jag lär inte göra det på ett tag. Var mest ett sällskapsdjur åt en förälder.

Skulle vilja testa fallskärm. Någon som vet var och hur? Förr kunde man köra i Tullinge, men de har ju stängt ner flygfältet där nu.

Fredrik Lindholm sa...

Hertiginna av Årsta, jag gratulerar! Blev du döpt i champagne också?

sakine sa...

Ja, jag fick konstiga blickar på pendeln på väg hem.

Anonym sa...

Dessa kanske kan vara något? Har själv varit litet nyfiken på att hoppa fallskärm men det har hittils inte blivit av.

Anonym sa...

Jag är greven av Salem

Btw, det är jag som skrivit som anonym i rasistdebatten, där jag håller med Tomas Melin


Siavosh Zarrasvand

sakine sa...

Sia, he he he =) Misstänkte väl det.