2007-09-19

Dagens text

Här.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet. Antar att du såg att Gudmundson skrev på samma tema i Svenskan. Han är ju gammal vänsterrenegat också så han borde veta...

Det är speciellt med vänstern. Dom försöker alltid få det till att "alla är lika goda kålsupare" men så är inte fallet. Jmf gärna med Frankrike där Royal hotade med upplopp om högern skulle vinna.

Problemet är att vänstern till skillnad från exvis liberaler hoppas på "paradiset på jorden". Det är klart att med såna högtflygande mål så "helgar ändåmålen medlen" - religiösa grupper har resonerat likadant. Jmf också med den grovt intoleranta atmosfär (även mellan olika vänstergrupper) som rådde under -68-eran (och även nu) och som avbildas på ett bra sätt i SvT-serien "Upp till kamp".

Anonym sa...

Grue: Är det du som brukar skriva om lavemang på katrine kielos samtliga blogginlägg? :o
Anyway.. Hur långt är ditt vick på Expressen egentligen Sakine? :)
On topic: Ja vänstern känns lite väl våldsam nuförtiden, mycket beklagligt då det är ett bra sätt att förlora väljare på.
Men ni på högerkanten borde ju bara fnissa, tacka och ta emot.

Hans Li Engnell sa...

Klockrent som vanligt, Sakine. Folk på högerkanten brukar skämta om att anledningen till att vi inte demonstrerar så ofta och i så stort antal, är att vi har annat att göra. Vi har jobb. :-) Grundläggande tror jag är respekten för andra människor och andras egendom. Det finns helt enkelt inte i liberalers eller allmänborgerligas tankevärld att stjäla och förstöra saker som tillhör andra människor.

Och ja, vi i Frihetsfronten kanske är lite för snälla, egentligen...

Anonym sa...

Matte/ Ca en tiondel av dom inlägg som är signerade med Grue på den bloggen är mina. Resten är skrivna av vänsterpatrask som skriver i mitt (och andra högerskribenters) namn och behandlar lavemang, grillsås, och andra väsentligheter. Så jobbar tydligen delar av vänstern, med nickstöld och förvirringstaktik. Tragiskt att Kielos inte tar bort smörjan.

Anonym sa...

Underbart fröken Huddinge!

Vilka lysande paralleller du gör.

Det verkar onekligen som ngn av de av oss (kommenterare) rekommenderade huskurerna sopat golvet med den tilltagande förkylningen.

sakine sa...

Tack...

Men jag tyckte själv att det var bland det trista jag skrivit.

Fick förvånansvärt många mejl och kommentarer (en handfull tycker att jag är en snorunge och resten hurrar). Och ibland när jag tycker att jag har världens bästa text ute tycker ingen annan det.

Konstigt det där.

Anonym sa...

På tal om Gudmundson som Grue nämnde så har han skrivit en annan bra ledare, "Arbetarna var kanonmat för Marx" (http://www.svd.se/dynamiskt/blogg/did_14626525.asp?day=22&month=8&year=2007), ifall någon missade den.

Vasserman sa...

Fantasin om springande och vandaliserande Frihetsfrontare (många i högre medelåldern) är riktigt rolig ;-) .