2006-06-12

Pinsamheter från Erixon

Vad är nu detta..? (Via Wille)

Om självmorden i Guantanamo: " Det var en koordinerad aktion i propagandasyfte."

"De tre skulle, om de hade släppts, förmodligen sprängt sig själva och tagit med sig många civila dödsoffer i självmordsattentat."

"De utför exemplarisk psykologisk krigföring i syfte att undergräva vår moral och uthållighet."

...Åh ja, visst borde man ha kunnat tortera dem en extra gång, vad är det för kräk som har mage att ta självmord! Dö, eller så håller vi er i burar tills ni själva gör jobbet. Men fan om ni passar på att utnyttja VÅRA medier för era hemska syften..!

Alltså allvarligt, blev han tappad som bebis?

18 kommentarer:

Wille sa...

Alltså allvarligt, blev han tappad som bebis?
Karln bär fluga. Offentligt. Och när han är på TV.

Jag tror den diskussionen därmed är bordlagd.

sakine sa...

....sant, speciellt en färgglad hemsk sak från -88. Det var den TV-debatten som fick mig att börja undra vad han egentligen har varit med om.

Nä nu ska jag sluta att freduda och koncentera mig på andra halvan med Italien-Ghana. Italienarna är så sjukt snygga. Och tjeckierna, serberna, holländarna, medmera...och brassarna imorgon.

Jonathan Leman sa...

den gubben är ju tamejfan högerns rabulist-svar på vänsterns åsa lindeborg.

enkelspårighet och noll eftertanke är vad som gäller

sakine sa...

Jonathan, ja faktiskt. Pinsamt enkelspårigt.

Jämförde värdet av Erixons 'frihet' med Esbatis 'rättvisa' på Willes blogg, vips dyker det upp "liberaler" med FRIHETSARGUMENT (!) till Dicks försvar.

S-U-C-K.

louisep sa...

Han fluga är ju dödskylig, just för att den är så provocerande. Som din slips lite grann Sakine.

Visst trampar Dick snett här. Men det är ändå intressant att folk nästan blir chockade över att han är konservativ.

sakine sa...

Louise, jag är inte förvånad över vad han är - utan över att liberaler ser det enorma frihetliga i hans analyser.

sakine sa...

Ps. Huh? Min slips är väl inte provocerande för någon annan än Lindholm, typ...Ds.

Peter Ahlström sa...

Sakine, allvarligt.."ta självmord"?? Läsa-skriva-räkna-garanti kanske? :-) Ja, jag var tvungen.

För övrigt är Turkiet ett underbart land att semestra i har jag just fått erfara.

Fredrik Lindholm sa...

Vad gäller mediemanipulation så får ni alla bakläxa på 11:e September. Tror ni att det var en slump att man åkte in i skyskraporna så nära i tid som möjligt?

Dessutom så skall du inte säga ett pip i denna fråga Madon. För du själv spred vidare lögnen att det är tekniskt möjligt att spola ner böcker i vanlig pocketstorlek i toaletten. Ja, det gjorde du. Minns du koranen-i-toaletten-storyn? Du intog den "liberala" ståndpunkten att man får väl spola ned vad som helst i toaletten, även koraner.

Detta var precis vad de ville. För så länge det fanns folk som sade att det var tekniskt möjligt att spola ner pocketböcker i toaletter så fick de vatten på sin kvarn.

sakine sa...

Ahlström! Mobbas inte. Och vad hade Turkiet med det här att göra? Jag var där förra sommaren, mycket trevligt semesterland ja.

Lindholm, du får ta och lugna ner dig.

louisep sa...

Hade du inget politisktgenuistiskt statement med din slips? Varför har du slips då, det är ju töntigt fult annars? På män och med kostym, en annan sak. Varför inte en Oscar Wilde-rosett? :)

Hur som, instämmer med att det är enviss fascination med liberaler som inte tycks se konservatismen.

louisep sa...

Den som sett en pocketbok svälla i badkaret inser ganska raskt att det torde vara omöjligt att spola ned den i en toalett, möjligen spela med den som en fotboll dock.

Men vad hade det med Erixon nu att göra?

sakine sa...

...fråga Lindholm.

Det här med slips: beror väl helt på. Jag har en blå som är råsnygg.
Slipsar som är för breda är däremot kräkfula.

(Och nä, inget statement bakom det hela. Slips är sjukt snyggt på mig, hade jag ork att vira runt skiten skulle jag ha det oftare)

Fredrik Lindholm sa...

Lögnen gick ut på att man hade tagit ett stycke normalstor pocket och spolat ner den utan några större förberedelser. Punkt.

Den som är "liberal" genom att säga att men det spelar väl ingen roll går islamfascisternas ärenden då de implicit säger att det är tekniskt möjligt.

Vad det har med Erixon att göra? Jo, han påpekar att vi kan inte se på massmedia som en alltigenom objektiv kunskapsförmedlare som genomgoda människor använder sig av. Islamfascisterna vet att de för närvarande inte kan besegra västvärlden på slagfältet. Alltså tar man den egentliga striden till massmedierna för att få västvärlden att ruttna inifrån genom evigt tvivel på sig själv Säger ordet "Pallywood" er något?

Det var likadant i Vietnam. Militärt sett var tetoffensiven ett totalt misslyckande för FNL. Men de visste att det egentliga slagfältet var västvärldens tevesoffor. Och sedan när USAs moraliska fiber hade ruttnat sönder var det bara att rulla fram med stridsvagnarna. Tur att Stilla Havet skiljer Saigon från USA...

Men det stora priset för nyttig idioti går till Ordfront som hade ett helt omslag med Ghezali på där man verkligen hade ansträngt sig för att han skulle se ut som en helgonmartyr. Nå, man är inte skyldig bara för att man är en skummis. Men en skummis är han definitivit.

"Ghezali greps i Pakistan den 18 december 2001. Det var i den del av Pakistan som gränsar mot Tora Bora-bergen i Afghanistan, det senast kända tillhållet för Osama bin Ladin. I samband med en stor offensiv mot bin Ladins fäste i december 2001 flydde åtskilliga personer som befann sig i området till Pakistan. Det förefaller ytterst osannolikt att en person som uppehållit sig i Jalalabad (där Ghezali sagt att han varit) skulle ge sig 15 mil upp och över de höga svårtillgängliga bergen (där det lägsta passet ligger på 3400 meters höjd) för att fly till Pakistan, när det närmaste vägen till Pakistan från Jalalabad är cirka 5 mil lätttillgänglig landsväg. Det var i december Ghezali kom till Pakistan och då är det hårt vinterväder som gör bergen ännu mer svårframkomliga än vanligt. Dessutom rådde massiv beskjutning och bombning av området kring Tora Bora, i motsats till vägen mellan Jalalabad och Khyber-passet som hela tiden var någorlunda framkomlig."

P.S. Din slips provocerar inte, Mandon. Det är att du tror att du är radikal när du har på dig den. "Könskrigare" är bara så 2001.

sakine sa...

Radikal? Nä, snarare lite stilig. Men det stämmer att den på fotot inte är särksilt hott.

Resten av ditt inlägg gick inte riktigt in [---].

Anonym sa...

Shit, vad är den där Erixon för någon skev typ? Det han skriver låter som någon slags omvänd varant av Pol Pot-kommunism.

Anonym sa...

Erixon är knappast konservativ, hans syn på statens makt och individens rättigheter antyder snarare en mer auktoritär samhällsuppfattning.

Fredrik Lindholm sa...

Expat, i de blindas rike är den enögde kung...