2005-12-22

Stolpskott om Mongoverket

Folkpartiets representant i Migrationsverkets styrelse, Monica Werensfels-Röttorp försvarar (!!!) verket. Läs mer här.

"Mycket av det som skrivs förefaller vara mer inriktat på att skapa opinion mot verket än att egentligen försöka sätta sig in i vad som händer."
"Jag har fullt förtroende för generaldirektören och att hon har för avsikt att göra det utan att det åker omkring i pressen och skapar aggressioner åt alla håll"
"Jag tycker att det är en väldig förföljelse av Migrationsverket just nu. Man vill se fel i vartenda beslut de tar. Det är väldigt tufft att vara tjänsteman på Migrationsverket i dag."

---------------------------------

Jag begriper det inte. Inte ens migrationsministern klantar sig i det här skedet.

Varför en folkpartist?
Varför nu?

Varför...?

6 kommentarer:

sakine sa...

...jag tror inte att han jublar över detta.

Pinsamt...jag undrar varför det alltid ska vara en folkpartist som kastar sig ut under strålkastare vid fel tillfälle. Övergångsreglerna är ett annat exempel. Taktiskt? Nope. Inte för fem öre.

Nu väntar jag bara på förklaring...typ att hon är bästis med Campagne-Annica eller nåt.

Wille sa...

De flesta politiskt aktiva börjar som idealister.

Men när väl en mandatperiod till tryggar god inkomst för resten av livet och maktens bekvämligheter sätter sina spår så korrumperas 99,9% relativt snabbt. Det är makten och maktens fördelar som räknas.

Glöm inte bort att 99% av alla politiker och förtroendevalda vore fullständigt odugliga i det privata näringslivet, så makten är enda möjligheten till lite guldkant på tillvaron.

Politik = Show Business for ugly people.

sakine sa...

Ju mer man lära känna politiken, desto mer avskräcker den. Det sorgliga är att det till slut bara sitter en massa idioter och roffar åt sig allt mer makt. Eller, som det heter, "Tar aaaaansvaaaar! och bryyyyyyr sig!".

Och hela befolkningen jamsar med som idioter och "kräver" att politikerna ser till att de slipper ta ett enda eget val. Suck...

Den här migrationsverkskarusellen visar inte att folk som gnäller minsann är "snälla" eller mindre korkade. "Kasta ut dem, men gör det lite snyggare tack." Och vad spelar det då för roll...egentligen.

Anders Wallner sa...

Makt korrumperar, in med rotationsprincipen.

http://www.mp.se/templates/template_78.asp_Q_avdnr_E_12188_A_number_E_38871

Anders Wallner sa...

jävla länk. "rotationsprincipen mp" + "jag har tur" på google.com

sakine sa...

tack för länk Anders, ska kolla in strax..