2008-03-13

Stinas efterträdare

Hrmmm!

En bra programledare för Debatt är som en fotbollsdomare: en bra domare är en domare som inte märks. Och märks man ska man visa att man åtminstone är balanserad. Klarar Josefsson av det, eller är han den gapige tränaren vid avbytarbänken?

Vi får väl se hur det går.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att du borde blivit den nye programledaren för SVT Debatt. Varför då detta? Jo, för att du vanligtvis inte avbryter folk mitt i en mening, bortsett från Woldoarski då. Den tidigare Lennart Persson är dock värst av alla. Undrar hur det hade gått om han hade fått hugga klorna i tex Jimmie Åkesson. Då hade han fått max 20 sek mot idag på ca 2 min.

/Randor

Tobias Struck sa...

Randor. Bra poäng.

Men jag gillade Stina som debattledare. Hon har alltid haft den förnämliga kvaliteten att våga ställa de frågor som vanligt folk vill veta svaret på men är för blyga att ställa.

Janne Josefsson kommer att bli katastrof: Om det är något som han suger på så är det att fatta vad folk säger; han är alltid totalt förblindad av sin förutfattade mening. Men han är ju underhållande iofs.

Randor! Du som har följt mitt bloggande kanske vill veta att jag hittills har skrivit om våld i hemmet, islamofobi, socialliberalism och nazism på min nya socialliberala blogg.

Anonym sa...

Hej igen Tobias!

Jo, jag tyckte ochså att Stina var såväl vass som rak. Men Janne är ju precis som du säger underhållande. Såg du tex repotagen om vänsterns kopplingar med komunismen i östeuropa och forna sovjet? Maud Sundkvist blev halvt hysterisk och slog igen dörren framför Janne med micken i handen, dvs det klassiska då folk inte vill prata. Ja, får väl kolla in bloggen igen. Islampfobi låter intressant.

/Randor

Tobias Struck sa...

Randor. Jag skall kolla det på SVT/arkiv. Låter kul...

Visste du att jag rankades som en av Sveriges 20 mest islamofoba bloggare i Robert Aschbergs tidskrift Expo? Men som man bäddar får man ligga. Min hållning nu är mer ödmjuk och jag sätter inte längre fokus på invandringen, utan på statens ansvar att beivra fridskränkningar.

Har du inte tänkt på att blogga själv? Eller du kanske har en blogg?

Tobias Struck sa...

... En kul grej om Josefsson: I Debatt påstod han att Debatt och Ring P1 är svenskarnas enda forum där de kan lufta sina åsikter offentligt. Typiskt Janne, han vet nog inte ens vad internet är. För honom är livet en spårvagnsresa mellan Biskopsgården och Örgryte på 80-talet.

Anonym sa...

Tobias, vad du glömmer är att om man uppträder i rikstäckande TV eller radio så har man publik av en viss storlek. På internet är det extremt svårt att få publik om man inte är extremt bra på att nätverka och sprida sitt namn. Ytterst få som ppublicerar sig på nätet har publik värd namnet. Det finns hundratals bra bloggar som läses av 20-30 personer/dag. Är det offentligt?

Tobias Struck sa...

Håkan. Jo, det är sant.

Anonym sa...

Tobias:

"Visste du att jag rankades som en av Sveriges 20 mest islamofoba bloggare i Robert Aschbergs tidskrift Expo?"

Nej, men jag är inte förvånad. Expo är relativt vänstervriden, såväl Aschberg som en av grundarna (Stieg Larsson) hade tidigare kopplingar till diverse maoister/marxister runt om på planten.

Nej, jag har ingen blogg men funderar ibland på att skaffa en. Men efter att ha läst Håkans kommentar så lär det nog dröja 1000 år till innan självförtroendet kapitalet är stort nog för detta. Intressant detta med Josefsson. Du är väl ochså från götet?

PS. Jag läste om ditt stöd till Hans Fahlen på Frihetsguiden. Det lät självklart smått otroligt. Har ni fortfarande kontakt?

/Randor

Tobias Struck sa...

Randor. Det är nog inte samma Hans Fahlén. Är han som du tänker på en kändis?

Det stämmer att jag är från Götet, men jag bor i Falkenberg.

Vad gäller självförtroende att skapa ett rykte om sig, så skall jag ge dig ett råd: När du är 80 så kommer du att ångra det som du inte gjorde, inte det som du gjorde. Kör så att det ryker, det verkar som att du har mycket att komma med!

Om du vill bli känd, så skall du reta andra kändisar. Då undrar deras fans vem fan du tror att du är och blir nyfikna. Det är klassisk flockmentalitet som det handlar om. Om du vill ha tronen, häckla kungen och ge dig aldrig. Häckla, häckla och häckla. Men gör det med något som kan uppfattas som intelligens och stil, så att du gradvis får över ditt offers fans på din sida. De vill ju känna trygghet med att du har något klokt att komma med.

Tobias Struck sa...

Öh, Sakine, förresten, skaffa en kiosk så att du har något att falla tillbaka på när det rika, vita etablissemanget har tröttnat att använda dig som ett alibi för sin goda vilja!