2007-04-16

Boende under Almedalsveckan

Jag och boende går som vanligt inte ihop. Nu söker jag hotell, vandrarhem, lägenhet, rum...vad som helst innanför murarna, vecka 28. Jag måste ha egen ingång. Egen säng duger inte.

Alla hotellrum etc är uppbokade. Mina konkurrenter underlättar inte heller:

"10 st lobbister från nykterhetsrörelsen IOGT-NTO önskar hyra bostad mellan 7/7-15/7 sprit och tobaksfria."

Uppdatering: Almedalsveckan.se* har länkat hit! Nu får jag hoppas att någon husägare nappar. Det går att mejla till sakineb80@hotmail.com

Jag är (nästan) helnykter och har andra ställen att festa på än i en lägenhet. Behöver bara ett ställe att jobba, sova och vara i då och då - ensam.

*Tack för rättelse

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har prelbokat endel på Fängelset, och jag misstänker att vi inte kommer använda allt. Det kanske kan bli en stuga ledig till dig.

sakine sa...

Stein, wow. Det vore ju helt OK. Lite off men inte sååå off. En egen stuga är inte heller helt fel.

Vi håller kontakten, man vet aldrig vad som ploppar fram (om nu något ploppar fram med min otur). Ramlar det mot förmodan ner en supercentral lya från himlen perfekt anpassad för mig säger jag också till.

Fängelsets frukost är som fängelsefrukost i U-länder. Men annars funkar det.

Anonym sa...

Saki!

Varför inte köra riktigt hederligt luffarstuk med ett gammalt tält, med inkluderad tältsäng.

Min far har ett gammalt militärtält från lumpartiden som du kan få för en billig pening!

Anonym sa...

Hyr en husvagn och ställ innanför murarna, dessa kan inte vara så dyra att hyra under nga dagar!

Anonym sa...

Broilers sover inte i tält ;)

Alltså, du borde ju bara kunna vänta tills dess att nykteristtöntarna skaffat bostad och send ra med några polare och krascha stället. Dom är så töntiga att dom inte gör något åt saken ändå (förutom kanske lite frikyrkotjafs, men det kan du få stopp genom att fimpa på tungan på dom).

Jonas Morian sa...

Lycka till bostadsjakten. Ett hett tips är att sätta in en annons i lokaltidningen och sedan vänta på att telefonen ska börja ringa. F ö är det Almedalsveckan.se som länkat till dig - inte Almedalsbloggen.se. Den senare har ännu inte återupptagit sin succéverksamhet från förra året.