2007-02-18

Ännu en helg är över

Ovan ser ni alltid så söta Saga Rosén, Micke, Carl och Jonathan (viss känslighet finns tydligen för att kalla dessa människor för vad de kallas, så jag låter bli. För den här gången). Grodan i lördags. Fullsmockat med folk och lite tjatig musik. Annars kul. Vips var det söndag och dags att verkligen säga adjö till gamla datorskärmen (ca 8 år gammal? Se och bedöm själva). Det är verkligen bra att ha sönder saker som man ändå ska kasta. När får man annars sparka sönder saker?

Gick för övrigt på lägenhetsvisning i dag och FAN VAD HÄRLIGT DET VORE MED 60 KVM och balkong. Åh, den var så mysig. En tvåa med kök. En LÄGENHET, inte ett rum med pentry där varje halvmeter betyder hela världen. Jag måste verkligen flytta snart.

3 kommentarer:

Wille sa...

Gick för övrigt på lägenhetsvisning i dag och FAN VAD HÄRLIGT DET VORE MED 60 KVM och balkong.\
Kollade också på en lägenhet i helgen, nybyggd trea på 60kvm i modern minimalistisk stil. Oh så läcker, men prislapp på £420 000 (5,7 miljoner SEK i runda slängar).
Lite väl saftigt kanske.. :(

Anonym sa...

..och dags att verkligen säga adjö till gamla datorskärmen (ca 8 år gammal? Se och bedöm själva)

Lite svårt att bedömma skärmen, mitt bland alla de andra soporna och bråten utanför din port. Var bor du egentligen, det där liknar ju Harlem eller Bronx :D ...som där ser ut förstår jag att du vill skaffa en ny bostad :)

Men 8 år är väl annars en hyfsad livslängd för en skärm.

sakine sa...

Wille, skönt att göra att det finns dyrare 3:or runt om i världen.

I Istanbul kan du få en schyst lya centralt för ganska små pengar - än så länge. Kanske man borde satsa på det i stället.

Det kommer att ta mig en evighet att tjäna ihop en massa pengar.

RL, eh ja...men jag trivs här. Bara det inte låg så off. Och den där skärmen, den har visat mig många närdebatter genom åren ;)