2005-10-06

Varför är vänsterbrudar så snygga?

Eftersom de kräver pengar tillbaks om man publicerar bilder och grejer låter jag bli. Men ni vet ju säkert själva hur de ser ut.

Top-10-lista:

1. Tove Frauraud
2. Tora Breitholtz
3. Devrim Mavi
4. Tiina Rosenborg
5. Laleh (hon är väl vänster?)
6. Sara Mohammadi
7. Rossana Dinamarca
8. Maria Wetterstrand (bara hon gör sig av med sina fula skjortor)
9. Seluah Alsaati Edmundh
10. Gudrun Schyman

Kolla även in:
http://www.ungvanster.se/visa.asp?do=fs

Jammi!!!

21 kommentarer:

Martin sa...

Nu har jag inte sett alla på listan, men jag måste invända vad gäller Tiina Rosenberg, Schyman och Fraurad. De är verkligen inte snygga.

sakine sa...

Tiina? Superläcker ju. Men jag måstye medge att hon ibland har på sig för stora kläder, och då blir hon genast mycket fulare.

Schyman...tja, mest för att fylla sista platsen.

Och Fraurad tycker jag är absolut snyggast av alla svenska politiker (efter Anders Wijkman, då da). Hon har en ball utstålning som få har.

Jag menar, kom igen, finn lika snygga högerbrudar? Nä, just det ja.

(Snygga högerkillar är så pass sällsynta - såvida de inte är homos- att vi inte ens behöver kommentera dem).

Louise sa...

Hmmm. Jag tycker faktiskt inte att Rosenberg är ful, jag vet inte vad folk baserar det på egentligen. Androgynt 70talsBowie-Lennox-snygg-läcker. Tja, smaksak.

Kan man ju vara generös att bjuda på.

Andreas Ribbefjord sa...

Snyggaste liberalguzzarna

Karin M Ekelund (muf)
Gulan Avci (fp)
Sofia Larsen (c) liberal?
Anna C Johansson (muf)
Nyamko Sabuni (fp)
Anna Grönlund Krantz (fp)
Sakine Madon (luf, fp)
Maria Ranka (Timbro)
Frida Johansson Metso (luf)
Filippa Reinfeldt (m)

sakine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
sakine sa...

Just fan, hon heter RosenbErg. Såg henne på finsk teve nyligen. Det var asballt att höra henne tjbbla på finska, höjde snygghetspoängen rejält.

Men vah! Vilken liberal-lista. Gosh...! Tänk att man kan ha så olika smak. Rejält kul.

Benji sa...

Schyman? Seriöst? Skabbigare tant är ju svår att hitta. Däremot typ hela Uv:s FS, wooooow =D

Fredrik Lindholm sa...

Schyman, det skatboet! Rosenberg, den galgfågeln! Fraurad, är hon fortfarande en politiker? När hon blev upplyst om kommunismens blodiga historia såg hon lika förvånad ut som någon som blir dödad i en twist-end.

P.S. Jag är inte "höger". Jag är "bara" liberal.

doyobi sa...

Sicken pseudodiskussion. Jag tycker att Fredrik Reinfeldt ser rätt snäll ut...

sakine sa...

diskussion och diskussion...ett jävla tyckande snarare, det här med snygg eller ful. allt har väl att göra med vad man ser i utstrålningen och känner för det. det slår mig att killar oftare gillar ytlig plast (inte för att det visar sig här), medan andra ser någonting annat.

reinfeldt ser snäll ut? nja. han plågas nog av sandlådor.

Andreas sa...

Problemet med vänsterkexen är att de allt som oftast dumförklarar sig själva så fort de öppnar munnen. Poff, och attraktionskraften är som bortblåst.

sakine sa...

...jaaaaaa, men ibland är engagemanget så sött att det inte spelar roll ;-)

doyobi sa...

"vänsterkexen"? Ruskigt roligt ord, haha.

Jag känner många liberala tjejer som är väldigt snygga. Och Sakine ser riktigt läcker ut på pressbilderna.

Som vänsterkille tycker jag det är konstigt att vänstertjejerna är snygga medans vi på andra sidan könsgränsen oftast ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig-drägg. Mig själv inräknat.

Anonym sa...

Att killar påfallande ofta, eller iaf oftare än tjejer ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig tycker jag tyvärr är ett ganska generellt drag i hela samhället. Jag tror också det har att göra med att killar, på gott och ont, inte bryr sig lika mycket.

Säg den organisation där killarna är snyggare än tjejerna?

doyobi sa...

Hmm.. men killarna i det borgerliga blocket ser ju otroligt mycket mer fåfänga ut (läs: stekarna =) ut än oss andra. Men självklart tycker jag tjejer generellt ser bättre ut än killar i sverige... men jag tror min manliga heterosexualitet kan ha ett finger med i spelet.

sakine sa...

Skojar ni. Vänsterkillar är i 9 fall av 10 snyggare än högerkillar. Eller, "snyggare" är kanske fel ord.

Men då är väl jag kanske en sån som kärar ner mig i killar med stort engagemang för något (politik, studier whatever). Ibland finns det hos liberaler, men mer sällan än bland gapiga vänsterkillar. Håller ni inte med om att killar i högre utsträckning går ut efter utseende? Barbie-look och allt ditåt.

doyobi: vielen dank. Jag brukar dock undvika att kladda så mycket smink i ansiktet i vanliga fall. Då ser jag väl ut ungefär som på city-bilden.

doyobi sa...

Sakine: Njae, jag skojar inte. Men det kan bero på att jag själv ser så stereotypt vänster ut (långt tovigt hår, skäggig, stora brallor och huvtröjor) att jag är leds på alla (andra) vänsterkillars utseende.

Men du hänger säkert mer i stekarkretsar än jag gör och därför kanske killar som jag ser mer "exotiska" ut för dig =)

Jag vet inte om killar går mer efter utseende, men det känns onekligen så. Jag har svårt att inte döma en tjej efter utseende, medans killar lättare filtreras igenom. Ett jävla hyckleri från min sida visst, men hur ska jag åtgärda det?

Ps. Hade förresten inte ens sett city-bilden... den var snygg den med. Hupp, nu var hyckleriet här igen. Undrar om jag hade skrivit här om du varit ful... Ds.

sakine sa...

Hm. Stekarkretsar? Tja, till viss del. Men absolut inte helt och hållet. Själv brukar jag, som jag säkert redan sagt, tas för att vara med i ung vänster eller något mer rabiat. (Vilket i sig är skumt, jag klär mig inte så 'vänster' alls).

Det här med hyckleriet...äh, vet inte riktigt om det är hyckleri eller om det ligger djupt inom den så felfyllda människan.

Men att inte skriva här om jag varit ful? Ja, det var taskigt det. Eller så är det mest synd om dig, om du dissar alla intressanta personligheter i bloggvärlden för att du dömt ut dem som fula.

doyobi sa...

Hupp hupp, det var inte så jag menade riktigt. Jag skriver i de bloggar jag tycker är intressanta, har bara inte varit inne på så många. Så förhoppningsvis dissar jag inget bra framöver.

Jag vet inte ens vad jag menade med frågan nu när jag tänker efter. Hmmm.. förbise det helt enkelt.

sakine sa...

ääh det är lugnt, misstänkte att det inte var menat så.

du får väl fan skriva var du vill :-)

Anonym sa...

definera "snygg" då sakine, typ du attraheras av politiska åsikter? :D