2010-06-16

Dagens kolumn om kommunala frisörer

Kunde förstås inte hålla mig borta från veckans knäppa utspel från Vänsterpartiet i Sjöbo.

I övrigt skriver jag en del på Opinionsbloggen nu när man sitter på redaktionen. Första bloggposten i dag om att jag hejar på Nordkorea i VM...

3 kommentarer:

David Munck sa...

Nåt lite populistiskt kan kanske behövas för att hindra SD och Skånepartiet att vinna i Sjöbo :-)
Varför inte kommunal manikyr också? Kul att kommunen får en mer glamourös aura! Jag är för blandekonomi, dvs. privata och statliga/landstingskommunala/kommunala och ideella verksamheter kompletterar varandra. Felet med Flicka-projektet var att det var kasst, inte att det var statligt. Om det hade varit bra hade det inte gjort något att det varit statligt.

Anonym sa...

Förstår inte ens varför Nordkorea får vara med i VM. Betänk först av allt att dörren var stängd för självaste värdnationen ända fram tills den evige Mandela lyckades klättra upp på sin höga svarta häst. Visst, det sk apharteidstyret bör och skall kritiseras på vissa delar men att gulla med de värsta rödingarna (läs: gulingarna)gör dig/er bara patetiska. Ni är som bekant det liberalmarxistiska etablissemanget.

MVH Eugene Bauer

Robert Stenkvist sa...

Alltså varför bry sig, alla vet att det aldrig kommer att bli några kommunala frisörer. En "ickefråga" enligt mig. Jag är så gammal så jag också tror på blandekonomi. När elen privatiserades och avknoppades så blev den fem gånger så dyr, vad är det för bra med det då? jag kan för mitt liv inte se några fördelar med det, några tjänar massvis med pengar för att jag får saltade elräkningar, man måste ju vara masochist för att gilla detta.

vad gäller Nordkorea i WM så skall väl sporten vara opolitisk. Idrottsmän skall generellt inte göra politikernas jobb. Ta när OS gick i Kina, då krävde vissa politiker att vi skulle bojkotta OS, alltså politiker som själva aldrig lagt två strån i kors för att protestera mot det demokratiska underskottet i Kina. Sjukt!